Meclis Karar Özetleri

04.11.2016 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı

2113
24-11-2016
 T.C.
UŞAK BELEDİYESİ MECLİS KARARLARI ÖZETLERİ

TARİHİ  GÜNÜ               SAATİ  DÖNEM      TOPLANTI    BİRLEŞİM    OTURUM
04.11.2016    CUMA                17.00        2016               12         4          1

Katılan Üyeler; Belediye Başkan V. : Hakan ULUDAĞ,  Üyeler; Ahmet Gökhan ÖZBAĞ, Emine YILDIRIM, Özer ERKEK, Zeki ERCEL, Hasan ERDOĞAN, Mehmet DEMİRHİNDİ, Ercan ALKAN, Mehmet Emin AKYAY,  Mesut ÖZBEY, Sevgi COŞKUN, Mehmet YAŞAR, Salih KÜÇÜK, Fadime Aylin DOKUR, Orhan TAMER, Erdoğan VAROL, Bekir AKAĞAÇ, Necmi DURSUN, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet ALEV, Arslan ÖZKAN, Mehmet KARAKOÇ, Rifat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Aynur YURTSEVER ve Mustafa EKŞİ.

GÜNDEM:

10.Elmalıdere Mahallesi 782 ada 35 ve 46 numaralı parsellerde, Eski adliye ve cezaevi binalarının yer aldığı alan, Uşak Emniyet Müdürlüğü Binası ve Uşak Emniyet Müdürlüğünün hali hazırda sosyal tesis olarak kullandığı Has Bahçenin yer aldığı alan ve Askeri Gazinonun yer aldığı alan ve çevresine yönelik 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği yapılması konusunun İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
11.Elmalıdere Mahallesi 782 ada 35 ve 46 numaralı parsellerde, Eski adliye ve cezaevi binalarının yer aldığı alan, Uşak Emniyet Müdürlüğü Binası ve Uşak Emniyet Müdürlüğünün hali hazırda sosyal tesis olarak kullandığı Has Bahçenin yer aldığı alan ve Askeri Gazinonun yer aldığı alan ve çevresine yönelik 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği yapılması  konusunun İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
12.Tecelli UÇMAZ'ın İlimiz, Merkez, Fatih Mahallesi, 5162 ada 1, 2, 3, 4, 8, 9 numaralı parsellerde yapılaşma nizamının yeniden düzenlenmesine yönelik plan değişikliği yapılması konusunun İmar Komisyonu raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
13.Kent merkezinde kalıp da kent gelişimine engel olarak karşımıza çıkan sanayi tesislerinden bir kesimi de "Hazır Beton Tesisleri"dir. Kent içinde kalmış ve kentin gelişmesine engel olan, çevre ve görüntü kirliliği de oluşturan bu hazır beton üretme tesislerinin, kentlilik olgusu ve kent gelişimine engel olanlarının kent dışındaki uygun bölgelere taşınmak üzere faaliyetlerinin durdurulması hususunun görüşülerek karara bağlanması.
14.Uşak Belediyesi Şehir İçi Belediye Denetimli Özel Halk Otobüsü Yönetmeliğinin onaylanması konusunun Trafik Komisyonu ve Hukuk Komisyonu Raporlarıyla birlikte görüşülerek karara bağlanması.
17.Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen  36 adet talebin görüşülerek karara bağlanması.
18.Mülkiyeti belediyemize ait Köme Mahallesi Belediye İş hanı Kat-2 No:238/A’ daki taşınmaz  Belediye Meclisinin 03.12.2013 tarih ve 865 sayılı kararı ile  Anadolu Ajansına 3 yıllığına tahsis edildiği, İlgili taşınmazın tahsis süresi 02.12.2016 tarihinde bitecek olup, Anadolu Ajans’ın söz konusu yerin 5 yıllığına tahsis edilmesi taleplerinin görüşülerek karara bağlanması.
19.İlave Madde 1: Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve diğer Müdürlüklerde Sermaye Gideri başta olmak üzere, Bütçe görüşmeleri sırasında yapımı düşünülmeyen veya maliyetinde artışlar olan  listede gösterilen harcama kalemlerine;  Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 37.  Maddesine göre ilgili Müdürlüklere ek ödenek aktarılması konusunun görüşülerek karara bağlanması.

K A R A R    Ö Z E T L E R İ:

10.Elmalıdere Mahallesi 782 ada 35 ve 46 numaralı parsellerde, Eski adliye ve cezaevi binalarının yer aldığı alan, Uşak Emniyet Müdürlüğü Binası ve Uşak Emniyet Müdürlüğünün hali hazırda sosyal tesis olarak kullandığı Has Bahçenin yer aldığı alan ve Askeri Gazinonun yer aldığı alan ve çevresine yönelik 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği yapılması konusunun İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Elmalıdere Mahallesi 782 ada 35 ve 46 numaralı parsellerde, Eski adliye ve cezaevi binalarının yer aldığı alan, Uşak Emniyet Müdürlüğü Binası ve Uşak Emniyet Müdürlüğünün hali hazırda sosyal tesis olarak kullandığı Has Bahçenin yer aldığı alan ve Askeri Gazinonun yer aldığı alan ve çevresine yönelik 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği yapılması konusunun görüşülmek üzere tekrar  İmar Komisyonuna gönderilmesi  teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
11.Elmalıdere Mahallesi 782 ada 35 ve 46 numaralı parsellerde, Eski adliye ve cezaevi binalarının yer aldığı alan, Uşak Emniyet Müdürlüğü Binası ve Uşak Emniyet Müdürlüğünün hali hazırda sosyal tesis olarak kullandığı Has Bahçenin yer aldığı alan ve Askeri Gazinonun yer aldığı alan ve çevresine yönelik 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği yapılması  konusunun İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Elmalıdere Mahallesi 782 ada 35 ve 46 numaralı parsellerde, Eski adliye ve cezaevi binalarının yer aldığı alan, Uşak Emniyet Müdürlüğü Binası ve Uşak Emniyet Müdürlüğünün hali hazırda sosyal tesis olarak kullandığı Has Bahçenin yer aldığı alan ve Askeri Gazinonun yer aldığı alan ve çevresine yönelik 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği yapılması konusunun görüşülmek üzere tekrar  İmar Komisyonuna gönderilmesi  teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 19. Maddesinin (İlave Madde 1) gündemin 12.maddesinden önce görüşülmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

19.İlave Madde 1: Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve diğer Müdürlüklerde Sermaye Gideri başta olmak üzere, Bütçe görüşmeleri sırasında yapımı düşünülmeyen veya maliyetinde artışlar olan  listede gösterilen harcama kalemlerine;  Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 37.  Maddesine göre ilgili Müdürlüklere ek ödenek aktarılması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve diğer Müdürlüklerde Sermaye Gideri başta olmak üzere, Bütçe görüşmeleri sırasında yapımı düşünülmeyen veya maliyetinde artışlar olan  listede gösterilen harcama kalemlerine;  Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 37.  Maddesine göre ilgili Müdürlüklere ek ödenek aktarılması konusunun Plan Bütçe Komisyonu havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

Belediye Başkanı V. Hakan ULUDAĞ; 2016 Kasım ayı Meclis toplantısının gündemdeki kalan konularının  07.11.2016  Pazartesi günü saat 17.00 de yapılması  teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

Belediye Başkanı V. Hakan ULUDAĞ; Gündemin kalan maddelerinin 07.11.2016 Pazartesi günü saat 17.00 de görüşmek üzere 4. Birleşimi kapatmıştır.

                   
Hakan ULUDAĞ    Emine YILDIRIMSevgi COŞKUN
Belediye Başkan V.                         Katip             Katip


0.0
Son Düzenlemeler: -/-
İlgili İçerikler: 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 6 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 5 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Kira İhale İlanı - 13/02/2024 Bozkurt ve Karaağaç Mahalleleri 55. Bölge 18. Madde Uygulaması Parselasyon Planı 3. Askı İlanı
Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 04.11.2016