Meclis Karar Özetleri

07.12.2016 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı

3250
14-12-2016
 T.C.
UŞAK BELEDİYESİ MECLİS KARARLARI ÖZETLERİ

TARİHİ  GÜNÜ               SAATİ  DÖNEM      TOPLANTI    BİRLEŞİM    OTURUM
07.12.2016   ÇARŞAMBA       17.00        2016               13         5          1

Katılan Üyeler; Meclis Başkanı : Nurullah CAHAN,  Üyeler; Ahmet Gökhan ÖZBAĞ, Emine YILDIRIM, Ergün KIRDİNLİ, Özer ERKEK, Murat KİRİŞ, Zeki ERCEL, Hasan ERDOĞAN, Sedat AYDIN, Hakan ULUDAĞ, Akın DEMİR, Mehmet DEMİRHİNDİ, Ercan ALKAN, Mehmet Emin AKYAY, Mesut ÖZBEY, Sevgi COŞKUN, Mehmet YAŞAR, Salih KÜÇÜK, Orhan TAMER, Nevzat YILMAZ, Erdoğan VAROL, Bekir AKAĞAÇ, Necmi DURSUN, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet ALEV, Arslan ÖZKAN, Mehmet KARAKOÇ, Rifat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Aynur YURTSEVER ve Mustafa EKŞİ.

GÜNDEM:

12.İlave Madde 6: İç İşleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen,  “Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma Projesi” kapsamında 2016 yılı içinde veri üretimi ve entegrasyonu yapılacak iller arasında bulunan Uşak ilinde yapılan çalışmaların devam ettiği, Bu çalışmalar kapsamında “aynı yetkili idare sınırları içinde mükerrer isimli yollar” analizi sırasında Atatürk Bulvarı-Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Caddesi-Cumhuriyet Meydanı isimlerinin aynı olduğu tespit edildiği, Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmeliğin 14.maddesine göre de “Bir belediye sınırları içinde, aynı ad veya numara birden fazla meydan, bulvar, cadde, sokak ve küme evlere verilemez” ibaresinin yer aldığı,  MAKS projesi kapsamında belirlenen sorunun çözülmesi gerektiğinden yukarıda belirtilen isimlerden birer tanesinin değiştirildiği, Ayrıca Belediye sınırları içerisinde ve imar planı mevcut olan alanlarda, sokak ismi olmayan yerlere Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmeliğin 11. Maddesi gereğince yeni sokak ismi verilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.
13.İlave Madde 7: Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36. Maddesine istinaden fonksiyonel sınıflandırmanın 1. Düzeyleri arasında aktarma yapılması konusunun Plan ve Bütçe  Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
14.İlave Madde 8: 2017 yılında da devam edecek olan Alt Yapı, Park Bahçe, Fen İşleri, İtfaiye, Makine Bakım biriminde ve gerekli görülen diğer alanlarda çalıştırılmak üzere 2017 yılı için 324 adam/ay geçici işçi vizesi konusunun Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu İle birlikte görüşülerek karara bağlanması. 
15.İlave Madde 9: Zekeriya ÇİFTÇİ’nin İlimiz, Merkez, Fevzi Çakmak Mahallesi, 36 ada 171 ve 172 numaralı parsellerde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
16.İlave Madde 10: Uşak Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Makamının; Üniversite bünyesinde bulunan ve kurulacak olan Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, sağlık ile ilgili Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarının kalıcı yapılması için kampus alanına ihtiyaç olduğundan bahsedilmiş ve bu ihtiyaçlarını karşılamak üzere Ovademirler Köyü Mera Alanının 500 dekarlık kısmının plan değişikliği yapılması taleplerinin görüşülerek karara bağlanması.
17.İlave Madde 11: AEM Bilim Çocuk Kliniği Teş. Ted. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti.’nin İlimiz, Merkez, Fevzi Çakmak Mahallesi, 4602 ada 11 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki taleplerinin görüşülerek karara bağlanması.
18.İlave Madde 12: Ahmet ERDOĞAN’ın İlimiz, Merkez, Durak Mahallesi, 310 ada 1 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
19.İlave Madde 13: Mülkiyeti Belediyemize ait, Mehmet Akif Ersoy Mh.Şifa Sk No: 12 de bulunan 810 ada 2-16-17-18 parseldeki binanın 03.08.2010 tarih 385 sayılı Meclis kararı ile 10 yıllığına Uşak Valiliği İl Sağlık Müdürlüğüne ücretsiz tahsis edilmiştir. Söz konusu taşınmazın tahsisinin sona erdirilerek Uşak Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü adına tekrardan tahsisinin yapılması ve kira bedelinin belirlenerek ne  şekilde tahsil edileceği konusunun görüşülerek karara bağlanması.
20.İlave Madde 14:  Mülkiyeti belediyemize ait, Karaağaç Mahallesi Şht. Mehmet Özen Sokak No: 1 de bulunan 1528 ada 3 parseldeki binanın Uşak Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü adına tahsisinin yapılması ve kira bedelinin belirlenerek  ne şekilde tahsil edileceği konusunun görüşülerek karara bağlanması.
21.  İlave Madde 15: Belediyemize ait talep yazı ekindeki  listede  gösterilen araç ve iş makinelerinin UTAŞ A.Ş.ne ayni sermaye arttırımı olarak devredilmesi ve bu işlemlere ait Hukuk İşlerinin Hukuk İşleri Müdürlüğünce yapılması konusunun görüşülerek karara bağlanması.
22.İlave Madde 16: İlimiz imar planı sınırları içindeki muhtelif alanlarda Belediyemiz ve vatandaşlar tarafından yapılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar değişiklikleri hakkındaki 4 Adet taleplerin, İmar Komisyonu Raporları ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
23.İlave Madde 17: Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığının  İlimiz, Merkez, Kaşbelen Köyü, K22c07b4d ve K22c07c1a paftalarda, 2135 numaralı parselin yapılaşma koşullarının E=2.25 Yençok=Serbest olarak düzenlenmesine yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği taslağının 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereğince tasdik edilmesi konusunun İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
24.İlave Madde 18: Hakan ÜNAL’ın  İlimiz, Merkez, Ovademirler Köyü, 5894 ada 7 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin görüşülerek karara bağlanması.
25.İlave Madde 19: Gelişmekte olan şehrimizdeki yol ve kaldırımların güzelleştirilmesi adına Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünün 2017 yılında yapmayı planladığı talep yazıya ekli listede öngörülen maliyetler için Belediye Başkanı Nurullah CAHAN’ a 5393 sayılı Belediye Kanunun 68/e  maddesine  istinaden iç borçla yetkisi verilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması. 

K A R A R    Ö Z E T L E R İ:

12.İlave Madde 6: İç İşleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen,  “Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma Projesi” kapsamında 2016 yılı içinde veri üretimi ve entegrasyonu yapılacak iller arasında bulunan Uşak ilinde yapılan çalışmaların devam ettiği, Bu çalışmalar kapsamında “aynı yetkili idare sınırları içinde mükerrer isimli yollar” analizi sırasında Atatürk Bulvarı-Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Caddesi-Cumhuriyet Meydanı isimlerinin aynı olduğu tespit edildiği, Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmeliğin 14.maddesine göre de “Bir belediye sınırları içinde, aynı ad veya numara birden fazla meydan, bulvar, cadde, sokak ve küme evlere verilemez” ibaresinin yer aldığı,  MAKS projesi kapsamında belirlenen sorunun çözülmesi gerektiğinden yukarıda belirtilen isimlerden birer tanesinin değiştirildiği, Ayrıca Belediye sınırları içerisinde ve imar planı mevcut olan alanlarda, sokak ismi olmayan yerlere Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmeliğin 11. Maddesi gereğince yeni sokak ismi verilmesi konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; İç İşleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen,  “Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma Projesi” kapsamında 2016 yılı içinde veri üretimi ve entegrasyonu yapılacak iller arasında bulunan Uşak ilinde yapılan çalışmaların devam ettiği, Bu çalışmalar kapsamında “aynı yetkili idare sınırları içinde mükerrer isimli yollar” analizi sırasında Atatürk Bulvarı-Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Caddesi-Cumhuriyet Meydanı isimlerinin aynı olduğu tespit edildiği, Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmeliğin 14.maddesine göre de “Bir belediye sınırları içinde, aynı ad veya numara birden fazla meydan, bulvar, cadde, sokak ve küme evlere verilemez” ibaresinin yer aldığı,  MAKS projesi kapsamında belirlenen sorunun çözülmesi gerektiğinden yukarıda belirtilen isimlerden birer tanesinin değiştirildiği, Ayrıca Belediye sınırları içerisinde ve imar planı mevcut olan alanlarda, sokak ismi olmayan yerlere Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmeliğin 11. Maddesi gereğince yeni sokak ismi verilmesi konusunun İmar Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
13.İlave Madde 7: Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36. Maddesine istinaden fonksiyonel sınıflandırmanın 1. Düzeyleri arasında aktarma yapılması konusunun Plan ve Bütçe  Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36. Maddesine istinaden fonksiyonel sınıflandırmanın 1. Düzeyleri arasında aktarma yapılması konusunun Plan ve Bütçe  Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda üyelerden Orhan TAMER, Nevzat YILMAZ, Erdoğan VAROL, Bekir AKAĞAÇ, Necmi DURSUN, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet ALEV, Arslan ÖZKAN, Mehmet KARAKOÇ, Rifat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Aynur YURTSEVER ve Mustafa EKŞİ’nin 13 ret oylarına karşılık 18 kabul oyla oy çokluğu ile kabul edilmiştir. 
14.İlave Madde 8: 2017 yılında da devam edecek olan Alt Yapı, Park Bahçe, Fen İşleri, İtfaiye, Makine Bakım biriminde ve gerekli görülen diğer alanlarda çalıştırılmak üzere 2017 yılı için 324 adam/ay geçici işçi vizesi konusunun Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu İle birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; 2017 yılında da devam edecek olan Alt Yapı, Park Bahçe, Fen İşleri, İtfaiye, Makine Bakım biriminde ve gerekli görülen diğer alanlarda çalıştırılmak üzere 2017 yılı için 324 adam/ay geçici işçi vizesi konusunun Plan ve Bütçe Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
15.İlave Madde 9: Zekeriya ÇİFTÇİ’nin İlimiz, Merkez, Fevzi Çakmak Mahallesi, 36 ada 171 ve 172 numaralı parsellerde plan değişikliği yapılması yönündeki talebi görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Zekeriya ÇİFTÇİ’nin İlimiz, Merkez, Fevzi Çakmak Mahallesi, 36 ada 171 ve 172 numaralı parsellerde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin İmar  Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
16.İlave Madde 10: Uşak Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Makamının; Üniversite bünyesinde bulunan ve kurulacak olan Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, sağlık ile ilgili Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarının kalıcı yapılması için kampus alanına ihtiyaç olduğundan bahsedilmiş ve bu ihtiyaçlarını karşılamak üzere Ovademirler Köyü Mera Alanının 500 dekarlık kısmının plan değişikliği yapılması yönündeki talepleri görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Uşak Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Makamının; Üniversite bünyesinde bulunan ve kurulacak olan Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, sağlık ile ilgili Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarının kalıcı yapılması için kampus alanına ihtiyaç olduğundan bahsedilmiş ve bu ihtiyaçlarını karşılamak üzere Ovademirler Köyü Mera Alanının 500 dekarlık kısmının plan değişikliği yapılması yönündeki taleplerinin İmar  Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
17.İlave Madde 11: AEM Bilim Çocuk Kliniği Teş. Ted. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti.’nin İlimiz, Merkez, Fevzi Çakmak Mahallesi, 4602 ada 11 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talepleri görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; AEM Bilim Çocuk Kliniği Teş. Ted. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti.’nin İlimiz, Merkez, Fevzi Çakmak Mahallesi, 4602 ada 11 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki taleplerinin İmar  Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
18.İlave Madde 12: Ahmet ERDOĞAN’ın İlimiz, Merkez, Durak Mahallesi, 310 ada 1 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talebi görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Ahmet ERDOĞAN’ın İlimiz, Merkez, Durak Mahallesi, 310 ada 1 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin İmar  Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
19.İlave Madde 13: Mülkiyeti Belediyemize ait, Mehmet Akif Ersoy Mh.Şifa Sk No: 12 de bulunan 810 ada 2-16-17-18 parseldeki binanın 03.08.2010 tarih ve 2010/385 sayılı meclis kararı ile 10 yıllığına Uşak Valiliği İl Sağlık Müdürlüğüne ücretsiz tahsis edilmiştir. Söz konusu taşınmazın tahsisinin sona erdirilerek Uşak Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü adına tekrardan tahsisinin yapılması ve kira bedelinin belirlenerek ne  şekilde tahsil edileceği konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Mülkiyeti Belediyemize ait, Mehmet Akif Ersoy Mh.Şifa Sk No: 12 de bulunan 810 ada 2-16-17-18 parseldeki binanın 03.08.2010 tarih ve 2010/385 sayılı meclis kararı ile 10 yıllığına Uşak Valiliği İl Sağlık Müdürlüğüne ücretsiz tahsis edilmiştir. Söz konusu taşınmazın tahsisinin sona erdirilerek Uşak Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü adına tekrardan tahsisinin yapılması ve kira bedelinin belirlenerek ne  şekilde tahsil edileceği konusunun Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
20.İlave Madde 14:  Mülkiyeti belediyemize ait, Karaağaç Mahallesi Şht. Mehmet Özen Sokak No: 1 de bulunan 1528 ada 3 parseldeki binanın Uşak Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü adına tahsisinin yapılması ve kira bedelinin belirlenerek  ne şekilde tahsil edileceği konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Mülkiyeti belediyemize ait, Karaağaç Mahallesi Şht. Mehmet Özen Sokak No: 1 de bulunan 1528 ada 3 parseldeki binanın Uşak Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü  adına tahsisinin yapılması ve kira bedelinin belirlenerek  ne şekilde tahsil edileceği konusunun Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
21.  İlave Madde 15: Belediyemize ait talep yazı ekindeki listede  gösterilen araç ve iş makinelerinin UTAŞ A.Ş.ne ayni sermaye arttırımı olarak devredilmesi ve bu işlemlere ait Hukuk İşlerinin Hukuk İşleri Müdürlüğünce yapılması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediyemize ait talep yazı ekindeki listede  gösterilen araç ve iş makinelerinin UTAŞ A.Ş.ne ayni sermaye arttırımı olarak devredilmesi ve bu işlemlere ait Hukuk İşlerinin Hukuk İşleri Müdürlüğünce yapılması konusunun Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
22.İlave Madde 16: İlimiz imar planı sınırları içindeki muhtelif alanlarda belediyemiz ve vatandaşlar tarafından yapılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar değişiklikleri hakkındaki 4 Adet taleplerin, İmar Komisyonu Raporları ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; İlimiz imar planı sınırları içindeki muhtelif alanlarda resmi kurumlar ve vatandaşlar tarafından  yapılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişiklikleri hakkındaki, 4 adet taleplerin İmar Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
23.İlave Madde 17: Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığının İlimiz, Merkez, Kaşbelen Köyü, K22c07b4d ve K22c07c1a paftalarda, 2135 numaralı parselin yapılaşma koşullarının E=2.25 Yençok=Serbest olarak düzenlenmesine yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği taslağının 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereğince tasdik edilmesi konusunun İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığının İlimiz, Merkez, Kaşbelen Köyü, K22c07b4d ve K22c07c1a paftalarda, 2135 numaralı parselin yapılaşma koşullarının E=2.25 Yençok=Serbest olarak düzenlenmesine yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği taslağının 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereğince tasdik edilmesi konusunun İmar Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda üyelerden Orhan TAMER, Nevzat YILMAZ, Erdoğan VAROL, Bekir AKAĞAÇ, Necmi DURSUN, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet ALEV, Arslan ÖZKAN, Mehmet KARAKOÇ, Rifat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Aynur YURTSEVER ve Mustafa EKŞİ’nin 13 ret oylarına karşılık 18 kabul oyla oy çokluğu ile kabul edilmiştir.
24.İlave Madde 18: Hakan ÜNAL’ın  İlimiz, Merkez, Ovademirler Köyü, 5894 ada 7 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talebi görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Hakan ÜNAL’ın  İlimiz, Merkez, Ovademirler Köyü, 5894 ada 7 numaralı parselde plan değişikliği yapılması yönündeki talebinin İmar  Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
25.İlave Madde 19: Gelişmekte olan şehrimizdeki yol ve kaldırımların güzelleştirilmesi adına Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünün 2017 yılında yapmayı planladığı talep yazıya ekli listede öngörülen maliyetler için Belediye Başkanı Nurullah CAHAN’a 5393 sayılı Belediye Kanunun 68/e  maddesine  istinaden iç borçla yetkisi verilmesi konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Gelişmekte olan şehrimizdeki yol ve kaldırımların güzelleştirilmesi adına Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünün 2017 yılında yapmayı planladığı talep yazıya ekli  listede öngörülen maliyetler için Belediye Başkanı Nurullah CAHAN’ a 5393 sayılı Belediye Kanunun 68/e  maddesine  istinaden iç borçla yetkisi verilmesi konusunun Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

2017  Ocak  ayı Meclis Toplantısının 02.07.2017  Pazartesi günü saat 17.00 de yapılması  teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir. 

         Belediye Başkanı  (Meclis Başkanı) Nurullah CAHAN;  2016 Aralık ayı Meclis Toplantısı gündemindeki konuların görüşülmesi tamamlanmış olup, toplantıyı kapatmıştır.
          
                   
Nurullah CAHANEmine YILDIRIMSevgi COŞKUN
 Belediye Başkanı       Katip             Katip
        (Meclis Başkanı)    

0.0
Son Düzenlemeler: -/-
İlgili İçerikler: 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 6 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 5 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Kira İhale İlanı - 13/02/2024 Bozkurt ve Karaağaç Mahalleleri 55. Bölge 18. Madde Uygulaması Parselasyon Planı 3. Askı İlanı
Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.12.2016