​2015'te Yol Çalışmaları Başarı ile İlerleyecek

4-03-2015

2015’te Yol Çalışmaları Başarı ile İlerleyecek

Uşak Belediyesi olumsuz hava koşullarında dahi bütün mahallelerden vatandaşların talepleri ve görülen aksaklıklar neticesinde yol çalışmalarına devam ediyor. 2015 yılında kentte yollar konusunda ciddi atılımlar olacağını müjdeleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan vatandaşların yollar konusunda beklentilerinin karşılanacağına işaret etti.

Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kentte birçok noktada yollar ile ilgili hassas bir çalışma yürütüyor. Hava şartlarının beklenilen düzeyde olmamasına rağmen ilgili ekipler hem vatandaşların taleplerine cevap veriyor, hem de yollar ile ilgili bozulmalara müdahale ediyor.

Aksaklıklara anında müdahale

Uşak’ta yollar ile ilgili çalışmaların sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bütün birimlerin konu üzerinde ciddiyet ile durduğunun altını çizdi. “Vatandaşlarımızın gördüğü aksaklıklara hemen müdahale ederek sorunları kısa sürede çözüyoruz” diye konuşan Başkan Cahan, “Kış mevsiminin bitmemesi ve yağışların devam etmesine rağmen ekiplerimiz yapılan tüm ihbarlara müdahale etmektedir. Bunun yanı sıra ihtiyaç hissedilen noktalarda asfalt, parke ve onarım çalışmalarımız sürmektedir. Bu şekilde mevsim şartlarına aldırmaksızın sorunları çözmekteyiz. Bütün birimlerimiz yaz kış demeden kentin sorunlarına müdahale etmeye devam edecektir” dedi.

Konu ile ilgili vatandaşlardan da olumlu geri dönüşlerin olduğunu bildiren Cahan, “Bundan sonra gelecek bütün ihbarlarda da aynı titizlik ile müdahale edeceğiz” şeklinde konuştu.

2015 yılında yollarda sorun kalmayacak

2015 yılı yol çalışmalarından da bahseden Cahan,”Belediyemiz bütün projelerine can vermek adına 2015 yılında kenti adeta bir şantiyeye çevirecektir. Projelerimizin yanında yollarımız ile ilgili de çok dikkatli ve hassas bir program hazırladık. Asfalt ve parke sezonunun açılması ile beraber ilimizin hiçbir noktasında sorun kalmaması adına fedakarca çalışma içinde olacağız. Saat farkı gözetmeksizin ekiplerimiz yol konusunda duyarlı bir yapı içinde olacak” dedi.

Çevre yollarında da hassasız

Kentin birbirine bağlanmasında aktif rol oynayan şehir içi çevre yollarından da bahseden Cahan sözlerini şöyle tamamladı: “Bilindiği gibi güney ve kuzey çevre yolları ilimizin birbirine bağlanması ve ulaşımın rahatlaması açısından önem arz etmektedir. Bu nedenle çevre yollarında da sorunları tamamen bitireceğiz. Kuzey çevre yolunda düğün dernek havasında gerçekleştirdiğimiz evlerin yıkımının ardından yollarımızın hastaneye bağlantısı konusunda 2015 yılında sıkıntı bırakmayacağız”

İlgili İçerikler: Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi Ayşe Başarır Bahattin Başarır Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor Cahan Yapılan Çalışmaları Yakından Takip Ediyor Yılın En Yoğun Kar Yağışında Çalışmalar Başarıyla Sürdürülüyor ​Yaptığımız Çalışmalar Başarımızın Simgesidir ​Başkan Cahan'dan Başarılı Ciritçilere Prim
2015 yol çalışma