​3 Ayda 750 Aileye Doğum Hediyesi

10-08-2015

3 Ayda 750 Aileye Doğum Hediyesi

Uşak Belediyesi’nin sosyal projelerinden birisi olan “Hoşgeldin Bebek Projesi” 3 ay gibi kısa sürede yeni bebekleri olan 750 aileye hediye verdi. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Ailelerimizin mutluluklarına ortak olmak için çalışmalarımız devam edecek” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi kentte sosyal sorumluluk projeleri ile beğeni topluyor. Kısa sürede birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Belediye zorda olan ailelere ve kişilere destek olduğu gibi vatandaşlarının mutluluk yaşadığı günlerde de yanında oluyor. Bu kapsamda önemli projelerden birisi olan “Hoşgeldin Bebek Projesi”  yeni bebekleri olan ailelere destek oluyor. Yaklaşık 3 ay önce başlayan projede bugüne kadar 750 civarında aileye ulaşıldı. Ziyaret edilen ailelere içerisinde çeşitli bebek malzemelerinin bulunduğu bakım seti hediye edilirken, her ay 250 aileye destek verilmesi planlanıyor.

Mutlu günlerinde de yanındayız

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Desteklerimizle ailelerin yüzleri gülüyor” şeklinde konuştu. Belediyenin vatandaşların mutlu günlerinde de yanlarında olduğunu aktaran Cahan, “İlimizin güzelleşmesi ve marka bir şehir olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Personelimiz ve birimlerimiz kentimizin isteklerini gözeten bir yapıda çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan ilimizde kimsesizlerin kimsesi olmak ve vatandaşlarımızın iyi ve kötü gününde yanlarında yer almak için sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz. Bu projelerimizden birisi de yeni doğum yapan annelerimize ve ailelerine destek olmakla ilgiliydi. Projemizde 3 ay bile olmadan 750 aileye ulaştık” dedi.

Projede bebek malzemelerinin yanında emzirme ve bebek bakımını anlatan kitapçık ve broşürlerin de  bulunduğunu anlatan Cahan, “Bu sayede yeni annelere bilgi veriyoruz” diye konuştu.

Projelerimiz devam edecek

Sosyal sorumluluk projelerine devam ettiklerini dile getiren Cahan şunları da kaydetti: “Uşak’ın sosyal sorumlulukları ile örnek bir kent olması en büyük arzumuzdur. Bu kapsamda projelerimize hayat vermeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin doğumlarında da, cenazelerinde de yanlarında olacağız. Şu an USRİUM projemiz bu konuda önemli bir projedir. Ayrıca sosyal yardım yönetmeliğimiz de sosyal sorumluluklarımızda etkin olacak”.

İlgili İçerikler: Haydar Sancak YAZ TATİLİNİN EN KEYİFLİ HEDİYESİ; GENÇ KUŞAK YAZ OKULU BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇ KUŞAK'A BAYRAM HEDİYESİ Refik Saydam Daşdemir Haydar Bozkurt Banaz Ahat Köyü'nden Haydar Dinçer Haydar Vural Haydar Çakar Haydar Karagöz Aydanur Özoğul
uşak uşak belediyesi nurullah cahan bebek marka şehir 750 aile