​3. Sanayi Sitesi'nde İmzalar Atıldı

21-03-2016

3. Sanayi Sitesi’nde İmzalar Atıldı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 3. Sanayi Sitesi için bir adım daha attıklarını kaydederken, “Yeni sanayi sitemiz ilimizin beklentilerine cevap verecek ve her anlamda vatandaşlarımız ve esnafımız rahat edecek” dedi.

Uşak Belediyesi ve Uşak 1 Eylül Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında yapılması planlanan 3. Sanayi Sitesi hakkında protokol imzalandı. Uşak Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşen imza törenine Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, Uşak 1 Eylül Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Niyazi Erdoğan, Uşak Belediyesi İmar Müdürü Zafer Satı ve kooperatif  denetim ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yapılan protokolle Karma OSB ve Uşak E Tipi Kapalı Cezaevi civarında 1 milyon 200 bin metrekare alanda, 1 080 işyeri yapılmasının konusunda bir adım daha atıldı. Toplantıda ayrıca 3. Sanayi Sitesi için daha önce kayıt yaptıramayan esnafların kayıt yaptırması yönünde çağrıda bulunuldu.

Kentimizin hak ettiği sanayi sitesi

Toplantının açılış konuşmasını Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptı.  “Uşak’ta sanayi esnafımızın beklentilerin arasında yer alan sitemizde bir aşama daha geçtik” dedi. Cahan, “Sanayicilerimizin yer ve mekanla ilgili sıkıntıları söz konusuydu. Bu konuda esnafımıza sözümüz vardı. Belediye meclisimizde konuyla ilgili plan değişikliğini gerçekleştirdik. 1 milyon 200 bin metrekarelik alanın 3 Sanayi Sitesi olmak üzere mecliste değişiklik yaptık.  Yapılacak binalarla ilgili ilk yerleşim planını ortaya koyduk. 1 080 adet esnafımıza uygun bina projelerini ise kısa zamada gerçekleştireceğiz. Bugün burada kooperatif başkanımız ve yönetimimizle önemli bir adım daha attık. Yeni sanayi sitemiz her anlamda ilimizin gelişimine etki edecek. Her anlamıyla modern olacak sitemiz yüzleri güldürecek. Ayrıca daha önce müracaat yapamayan esnaflarımızda müracaatlarını yapabilecekler. Projemizin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum”  dedi.

Sayı çoğaldı

3. Sanayi Sitesi’yle ilgili sürecin sonuna geldiklerini ileten Uşak 1 Eylül Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Niyazi Erdoğan,”Yaklaşık 5 yıldır bir süreçteydik. Bu imzalarla sona yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Alanımız daha önce  530 bin metrekare iken, bugün  1 milyon 200 bin metrekareye yükseldi. İşyerlerimizin sayısı ise 581’den  1 080’e yükseldi. Yakın bir zamanda daha önce müracaat edemeyen esnaf kardeşlerimizin de müracaatlarını alacağız. Amacımız ilimize ve esnafımıza yakışan siteyi en kısa sürede sonlandırmaktır. Burada emek veren başta Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a ve kooperatif üyelerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Son Düzenlemeler: 21 Mart, 2016
İlgili İçerikler: 3. SANAYİ SİTESİ'NDE TAPULAR DEVREDİLDİ Bir Eylül Sanayi Sitesi Yağmur Suyu Hattına Kavuşuyor Gençlik Parkı'nın Temeli Atıldı Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası'nda İlk Servis Atıldı BAŞKAN ÇAKIN NET KONUŞTU: 3. SANAYİ SİTESİ'NİN YAPIMINA TAM DESTEK Uşak Yeni Sanayi Sitesine Kavuşuyor İMZALAR ATILDI, UTAŞLI İŞÇİLER MUTLU SONA ULAŞTI Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Yönetiminden Duyuru Cahan, Gençlerin Soyal Medyadan Yaptığı Çay Davetine Katıldı Şehirdeki binlerce öğrenciyi kapsayan protokole imzalar atıldı
nurullah cahan belediye 3. sanayi sitesi bir eylül sanayi sitesi kooperatifi uşak belediyesi marka şehir