Bakan Zeybekçi Kardeşlik İftarı İçin Geliyor

11-07-2014

Bakan Zeybekçi Kardeşlik İftarı İçin Geliyor

Uşak Belediyesi iftarları anlamlı bir şekilde devam ediyor. Her gün halk ile iç içe iftar yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve ekibi daha anlamlı bir iftar ile yine vatandaşlar ile buluşacak. Kentte bulunan şehit ailelerin ve gazilerin haklarını koruyan derneklere, engellilerin haklarını koruyan derneklere ve yetimlere yönelik 12 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek Kardeşlik İftarı’na Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ de katılacak. İftarlar ile vatandaşların arasında olmayı önemsediklerini kaydeden Cahan, bu bağlamda her gün her mahallede vatandaşlar ile buluştuklarını iletti. Bu bağlamda kardeşlik iftarında farklı birçok grup ile buluşacaklarını dile getiren Cahan, "Mübarek Ramazan ayında iftarlarımızı kentte yaşayan vatandaşlarımızın arasında yapmanın hazzını yaşamaktayız. Vatandaşlarımız ile gönül bağı kurduğumuz iftarlarımızda bu defa kentte faaliyet gösteren dernekleri ve yetimleri de katarak buluşuyoruz. Mübarek aya yakışan bu etkinliğimiz ile kardeşliğimizin daha da pekişeceğine inanıyoruz” dedi. Buna benzer organizasyonlar ile sosyal belediyeciliğin de en iyi şekilde yapıldığını bildiren Cahan, belediyenin sadece Ramazan ayında değil, tüm aylarda örnek sosyal sorumluluk projelerine imza atacağına dikkat çekti. Yetimlere verilen iftarın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımının sağlanması ile daha da anlam bulacağının altını çizen Cahan, " İftarımız her ne kadar anlam ifade etse de Bakanımız Nihat Zeybekçi’nin katılımı ile daha güzel hale gelecektir. İlimizin bakanı gibi çalışan Zeybekçi bu güzel günde yanımızda olarak bizleri mutlu edecek. Bu nedenle şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Binlerce vatandaşımıza ulaştık

Uşak Belediyesi’nin on bir ayın sultanı Ramazan ayında vatandaşları ile iç içe olduğunu kaydeden Başkan Cahan, vatandaşların da yöneticileri yanlarında görmelerinden dolayı mutlu olduğunu aktardı. Ramazan ayı bitimine kadar devam edecek iftarların en özellerinden birisini de düzenledikleri Kardeşlik iftarı gerçekleştireceklerini anlatan Cahan sözlerine şöyle devam etti: " Belediye yönetimine gelmemizin ardından vatandaşlarımız ile daima iç içe olacağımızı belirtmiştik. Bu konuda her fırsatta vatandaşlarımızın arasında olarak kendimizi ispat ettik. Vatandaşlarımızın arasında olmamız hem bizleri mutlu etmekte; hem de vatandaşlarımızın yöneticilere olan güvenini daha da arttırmaktadır. Ramazan ayı da bizler için bu bağlamda bir fırsat oldu. Mübarek ayın hatrına daha çok vatandaşlarımız ile olmayı arzu ettik. Bu nedenle Ramazan ayının her gününü farklı mahallelerde yaptığımız iftarlar ile geçirmeyi planladık. Mahallelerimizde yaptığımız iftarlarda vatandaşlarımızın da sorunlarını dinleme imkanına kavuştuk. Şimdi bir anlamlı iftarı daha gerçekleştireceğiz. Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi’nin katılımı ile kardeşlik iftarı veriyoruz. Bu iftar şüphesiz en anlamlı iftarların arasındadır. Mübarek aya yakışan bu iftarda bakanımız Zeybekçi’nin bizleri yalnız bırakmaması da ayrı bir onurdur. Belediyemiz buna benzer etkinlikler ile daima kentte yaşayan herkesin yanında olmayı sürdürecektir” dedi.

3.3
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU BAKAN MEHMET ÖZHASEKİ UŞAK'A GELİYOR HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR Efrahim Bakan MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI