Başkan Cahan 19 Mahalle Muhtarı ile Buluştu

2052
22-04-2014

Başkan Cahan 19 Mahalle Muhtarı ile Buluştu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan 19 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi. Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Başkan Nurullah Cahan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ, Ergün Kırdinli ve Önder Yıldız, Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana ve 19 mahalle muhtarı katıldı. Toplantının açılış konuşmasını ise Başkan Cahan gerçekleştirdi. Muhtarların kentteki önemini bildiklerini anlatan Başkan Cahan, bu nedenle muhtarları önemsediklerini aktardı. Kentin sorunlarında muhtarlar ile sürekli işbirliği içinde olacaklarını ileten Cahan, "Muhtarlarımız seçilmişlerimiz olarak vatandaşlarımız tarafından mahalle sorunlarını aktarması ve mahalleleri için çalışması için seçilmiş kişilerdir. Bu hali ile mahallerinde önemli misyona sahiptirler. Mahallelerin sorunların aktarılmasında da belediyemiz ile bir köprü vazifesi görmektedirler. Bu nedenle biz muhtarlarımızı değerli buluyoruz” dedi. Kentte gerçekleşecek her projede mahallelerin ihtiyaçlarını göz önüne aldıklarını aktaran Cahan, muhtarların bu bakımdan titiz bir çalışma sergilemelerini beklediklerini dile getirdi. Muhtarlar ile sürekli toplantı yaparak mahalle sorunlarını irdeleyeceklerini de söyleyen Cahan, " Her projemiz ilimizin gelişmesi içindir. Biz projelerimizin yanında her mahallemizin eşit bir şekilde gelişmesi için çaba vereceğiz. Bu nedenle mahallelerimizin sokaklarımızın sorunları periyodik aralıklar ile toplantı yaparak konuşacağız” ifadesini kullandı. Başkan Cahan muhtarların fiziki anlamda daha rahat ortamlarda da çalışması için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Ortak çalışacağız

Muhtarların düşüncelerini daima önemsediklerini ve bu bilinç ile birlikte çalışmak istediklerini ifade eden Cahan, "Bundan sonraki süreçte muhtarlarımız bizlerin eli ayağıdır. Muhtarlarımız her zaman belirli periyotlarda gruplar halinde toplantı yapmayı planlıyoruz. Bu toplantılarda mahallerimizin ve dolayısı ile kentimizin sorunlarını masaya yatıralım istiyoruz. Yeni seçilen ve eskiden gelen muhtarlarımız ile birlik ve beraberlik ruhu içinde çalışmak en büyük gayemizdir. Biz vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın şikayetlerini en iyi şekilde yerine getirmek için çaba vereceğiz. Bu bizim boynumuzun borcudur. İlimizin en iyi yerlere gelmesinde muhtarlarımız ile ilgili koordinasyonumuz da değerlidir. Muhtarlarımız da daima mahallerinde sorumluluk bilinci ile çalışmalıdır. Gördükleri tüm eksiklikleri bizlere bildirmeli, muhtaç vatandaşlarımıza sahip çıkmada belediye ile vatandaşlar arasında köprü oluşturmalıdır. Kısacası mahalle halkının ihtiyaç ve gereksinimlerini gelişmesini her yönü ile belirlemeli ve bizlere iletmelidir. Bu sayede hep birlikte el ele mutlu bir geleceğe imza atmalıyız ve marka şehri ortaya çıkarmalıyız. Seçilmiş olan muhtarlarımızdan vatandaşlarımızın da beklentisi bu yöndedir. Belediyemiz muhtarların şartlarının daha iyi olması için de çaba gösterecektir. Muhtarlarımız ne kadar iyi şartlarda görevlerini yürütürlerse hizmet o kadar iyi olacaktır” dedi.

İlgili İçerikler: Kemalöz Mahallesi Sakinlerinden, İsmail Şentürk Bozkurt Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Dönmez BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Mehmet Vural KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NİN TALEPLERİ HİZMETE DÖNÜŞTÜ Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir Aybey Mahallesi Sakinlerinden, Süleyman Kahraman Elmalıdere Mahallesi Sakinlerinden, Ayşe Aslan Karaağaç Mahallesi Sakinlerinden, Mehmet Ayhan