Başkan Cahan Ankara'dan iki Müjdeyle daha döndü

7-08-2014

Başkan Cahan Ankara’dan iki Müjdeyle daha döndü

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ankara ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak yapılan Ankara ziyaretinde AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay’ın de destekleri ile müjdeler ile dönen Başkan Cahan, Uşak’ın projelerinde somut adımlar atılması için yeni kazanımlar sağladı. Buna göre Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ve Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya ile yapılan görüşmelerde kent menfaati için olumlu gelişmeler kaydedildi. Görüşmeler neticesinde Huzur Park mevkisinde yapılması planlanan köprülü kavşağın yapımı ve Ulubey yolu üzerinde bulunan güney çevre yolunun bağlantı noktası konumunda olan ve hemzemin geçit olması nedeni ile bağlantı sağlanamayan yol için çözümler üretildi. Görüşmelerin ardından kısa sürede projelerin startı verilecek. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ankara da belediye olarak marka kent için olumlu işler yaptıklarını iletti. Son ziyaretlerinde de Uşak’ın projelerini masaya yatırdıklarını aktaran Cahan, " Ankara’ya her gidişimiz bizler için yeni kazanımlar anlamına gelmektedir. Biz her zaman ziyaretlerimizde ilimizin projelerinin bir an önce bitmesi ve kente kazandırılması için çaba vermekteyiz. Son ziyaretlerimizde de elimiz boş dönmedik. Kentimizin iki önemli konusunda müjdeler ile Uşak’a döndük” dedi. Projelerin çok yakında başlayacağını işaret eden Başkan Cahan, kısa sürede bitecek çalışmalar ile kentin kolaylıklar kazanacağını iletti. Uşak Belediyesi’nin Ankara ziyaretleri ile şehrin en iyi yerlere gelmesi adına çalışmalara devam edeceğini dile getiren Cahan, " Uşak’ta söz verdiğimiz bütün projelerin kısa sürede hayata geçmesi için yoğun bir tempo içinde çalışıyoruz. Bu tempo ile Ankara’da oluşturduğumuz sinerji ile ilimize kazanımlar elde ediyoruz. Biz bu şevk ile çalışmayı sürdüreceğiz. Kentimiz için aşk ile atan kalbimiz yorulmak bilmeksizin projeleri Uşak’a hediye edecek” ifadesini kullandı.

Güzel gelişmeler devam ediyor

Uşak’ta marka kenti ortaya çıkarmak adına çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizde göreve gelmemiz ile beraber yoğun bir tempo ile çalışmamız bir araya geldi. Kent için kaybedilecek bir dakikanın bile olmayacağı bilinci ile gece gündüz demeden çalışıyoruz. Projelerimizi hayata geçirmek için Ankara’da milletvekillerimiz ile güzel bir sinerji yakaladık. İlimizde ise her fırsatta vatandaşlarımızı dinleyerek beklentileri projeye çeviriyoruz. Biz Ankara ziyaretlerine büyük önem veriyoruz. Biliyoruz ki proje takipçiliği ile işlerimiz daha kısa bir sürede hayata geçecek ve yoluna girecektir. Bu da ilimiz için zaman kazanımı demektir. Bütün ziyaretlerimiz bize projelerin ilerlemesinde adımların daha büyük olması adına geri dönüş sağlamaktadır. Son olarak yine Ankara ziyaretlerimizi gerçekleştirdiğimizde kazanımlar elde ettik. Kentimizin iki projesi için somut adımlar atıldı. Bu projelerden birisi Huzur Park Köprülü Kavşak projesidir. Proje için Karayolları Genel Müdürümüz Mehmet Cahit Turhan ile görüştük. Projenin başlaması için gerekli görüşmeler sağlandı. Artık vatandaşlarımız kentin güneyinden geldiğinde İzmir istikametine sorunsuz ve kolay bir şekilde gidebilecek. Bunun yanında kentimizin kanayan sorunlarından birisi de Fatih Mahallesi’nde yer alan güney çevre yolunun bağlantı sorunuydu. Bilindiği gibi burada hemzemin geçit olması nedeniyle çevre yolları birbirine bağlanamıyor; bu durum vatandaşlar için bir sıkıntı oluyordu. Bu konunun da çözümü için önemli bir adım atıldı. İlimizin sorunsuz bir kent olması adına çalışmalar sürecek” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU Döndü Doğan BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ Döndü Alkan Döndü Akçay BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE