Cahan Ayakkabıcılar Çarşısı Esnafı ile Buluştu

14-11-2014

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ayakkabıcılar Çarşısı, Kapalı Pazar Yeri Esnafı ve bölgenin diğer esnafı ile kahvaltıda buluştu. Emniyet Müdürü Ogün Toprak’ın da katıldığı kahvaltıda esnafın sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Cahan, Uşak’ın projeleri ve uzun vadede yapılacakları anlattı. Toplantıda bölgenin daha iyi bir konuma gelmesi için yapılacak projelerin şekillenmesinde, belediye yönetimi ve bölge esnafından oluşturulacak komisyon kurulmasına karar verildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin bütün dinamikleri ile sürekli iç içe olduklarını ifade ederken, bu sayede Uşak’ın yönetimine kentte yaşayan bütün bireylerin katılma imkanına sahip olduklarını belirtti. Ayakkabıcılar Çarşısı Esnafı ile yapılan toplantının ortak akıl anlamında yapılan görüşmelerden birisi olduğunu kaydeden Cahan, "Uşak Belediyesi bütün projelerinde ve kent için yapacağı en küçük çalışmalarda dahi vatandaşının fikirlerini önemsemektedir. Bu fikirler bizim çalışmalarımıza ve işleyişin iyi bir şekilde idame ettirilmesine için ışık tutmaktadır. Yapacağımız çalışmalarda uyguladığımız ortak akıl yöntemi, her kesimin mutlu olması için farklı bir misyonu da üstlenmektedir. Bu bağlamda Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı ile yaptığımız toplantıda da onların beklentilerini ve görmek istediklerini irdeleme imkanına sahip olduk. Aldığımız komisyon kurma kararı ise esnafımızın bulunduğu bölgenin en iyi konuma gelmesinde fikir birliğini önemsediğimizi bir kez daha göstermiş oldu” dedi.

Bölge esnafının yapılan toplantıda şehrin ve kendi bölgelerinin gelişmesi adına fikirlerini de beyan ettiğini, kendilerinin ise beklentileri en ince detayına kadar not ettiklerinin altını çizen Başkan Cahan, bundan sonraki süreçte aldıkları intibanın olumlu getirilerini hep birlikte göreceklerine dikkat çekti. Uşak’ta her sokakta ve her mahallede gencinden yaşlısına insanları dinlemeyi sürdüreceklerini aktaran Cahan, " Bundan sonra da yönetimimiz vatandaş odaklı belediyecilik anlayışını arttırarak devam edecek. Gitmediğimiz sokak, konuşmadığımız insan kalmayacak. Her platformda edindiğimiz farklı fikirler doğru projelerin oluşmasında köşe taşları vazifesini görecek” ifadesini kullandı.

Komisyon kuracağız

Uşak Belediyesi’nin şehrin her noktasının gelişmesi adına çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Uşak’ta her bölgede gördüğümüz tüm aksaklıkları bölgede yaşayanlar ile çözüyoruz. Kapalı Pazar Yeri civarında da esnafımızın değişim adına talepleri söz konusuydu. Bu talepleri yerine getirmek için bölge esnafı ile toplanmaya karar verdik. Birçok farklı meslek grubunun katıldığı toplantımızda ortak aklın oluşması için komisyon kurma kararı aldık. Oluşturduğumuz komisyon ile esnaflarımızın düşüncelerini de alarak neler yapabileceğimizi konuşacağız. Ortaya çıkan fikri ise hayata geçirip beklenilenin üzerinde bir alan kazandıracağız” dedi.

Vatandaşlarımız ile gönül birliği yapıyoruz

Uşak Belediyesi’nin vatandaşlar ile gönül birliği yaparak kenti en güzel noktalara getirmek adına çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Göreve talip olurken ilimizin ‘Ben yaptım, oldu’ mantığı ile hareket etmek yerine, kentimizi vatandaşlarımız ile birlikte yöneteceğimizi taahhüt etmiştik. Şimdi aradan geçen zaman içinde binlerce hemşehrimiz ile yüz yüze şahsen görüşmeler sağladık. Aynı zamanda sivil toplum kuruluşları ve bölgelerin esnafları ile de bir araya gelerek Uşak’ı konuştuk. İşte bütün bu görüşmeler ‘Marka Şehir Uşak’ hedefinde rotamızı belirlememize neden oluyor. Yönetim olarak kentte sorunları irdelemeye ve vatandaşlarımızın arasında olmaya devam edeceğiz. Sorunları biten ve mutlu insanların yaşadığı kent hedefinde ortak aklı yürütmek adına tüm fırsatları değerlendireceğiz” diye konuştu.

Son Düzenlemeler: 14 Kasm, 2014
İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU KIZ MESLEK LİSESİ'NİN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİ YILLAR SONRA AYNI BİNADA BULUŞTU AĞAÇLAR BU KEZ ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA TOPRAKLA BULUŞTU UŞAKLI KADINLAR UKAMER ATÖLYELERİNDE BULUŞTU UŞAK BELEDİYESİ, 11 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR SÖZÜ VERİLEN TİCARET MERKEZİ UŞAKLILARLA BULUŞTU TÜRKİYE'NİN YERLİ OTOMOBİLİ TOGG UŞAK HALKIYLA BULUŞTU ŞEHİR TİYATROSU GÖKYÜZÜNDE BİR NOKTA'YI SEYİRCİYLE BULUŞTURDU BAŞKAN ÇAKIN BASINLA BULUŞTU GRİ KOÇ GENÇ KUŞAK'LA BULUŞTU