Başkan Cahan Esnaf Odaları ile Buluştu

8-04-2014

Başkan Cahan Esnaf Odaları ile Buluştu

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı kentte bulunan odaların yönetim kurulu başkanları makamında ziyaret etti. Ziyarette kentte bulunan esnaf odalarını sıkıntıları ve çözüm önerileri konuşuldu. Toplantıda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, en başından bu yana ortak akıl düşüncesi ile çalışmalara devam ettiklerini hatırlatırken oda yöneticilerinin fikirlerinin de kendilerine daima bir rehber olacağını aktardı. Uşak’ta katılımcı bir belediyecilik anlayışının hüküm süreceğini vurgulayan Cahan, " İlimizde katılımcı bir yönetim modeli söz konusu olacak. Bu model ile ilimizin çözülmedik problemi kalmayacak. Mutlu bir kent olmak için katılımın gerekli olduğunu düşünüyoruz. Tam katılım demek Uşak’ın sorununun asla kalmaması demek anlamına gelmektedir” dedi. Bundan sonra periyodik dönemlerde Uşak’ın gelişimi adına toplantılara devam edeceklerini bildiren Cahan, her kesime ulaşmak istediklerini iletti. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a yeni görevinde başarılar dileyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadettin Öztürk ise belediye ile odaların gönül bağının daima olacağını vurguladı. Uşak’ta katılımın sağlandığı bir belediyeciliği odalar olarak istediklerini kaydeden Öztürk, " Uşak katılımın çok sağlandığı bir belediyecilik ile en iyi noktalara gelecektir. Biz bu düşüncelere daima destek veririz. Bu nedenle bundan sonra yapılacak belediyecilik çalışmalarında odalar olarak elimizden geldiğince katlım sağlayacağız” şeklinde konuştu. Öztürk bu tür buluşmaların sık sık olacağını da sözlerine ekledi.

Odaların düşüncelerini önemsiyoruz

Uşak’ta göreve gelmelerinin ardından kentte bulunan bütün kurumların, sivil toplum kuruluşlarının, esnaf ve sanayi odalarının düşüncelerinin kendileri için son derece önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizde her anlamı ile güzel çalışmaların startını verdik. Projelerimizin can bulması adına gece ve gündüz demeden yolumuzda ilerleyeceğiz. Kentimiz için çalışıp çaba verirken katılımın da çok olması gerekmektedir. Ne kadar fazla katılım varsa sorunlara o kadar çok vakıf oluruz. Bu nedenle STK’lar, sanayi kuruluşları ve esnaf odaları ile bağlarımız sürekli olacak. bu bağlar ile daha çok projeler üreteceğiz. Bugün bizleri ziyaret eden esnaf odaları bu bağlamda son derece mutlu etmiştir. İlimizde bulunan esnaf teşkilatları kenti en iyi tanıyan ve sorunlara vakıf olan birliklerdir. Bu nedenle biz odalarımız ile sürekli istişare içinde olacağız "dedi.

Esnaf odaları desteklerini sürdürecek

Uşak’ta bulunan esnaf odalarının belediye çalışmalarını daima takip ettiğini ve önemsediğini aktaran Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadettin Öztürk, "Belediyemiz ilimizin her noktasında geniş bir yelpazede iş yapan bir kurumdur. Şehirlerde gördüğümüz hemen hemen birçok şeyde belediye vardır. Hayatımızda böylesine önemli bir noktada olan kuruma bizde esnaf odaları olarak destek olmak niyetindeyiz. Odalarımız kent ile ilgili gördüğü bütün sorunları en iyi şekilde değerlendirip belediye ile bir köprü vazifesi görecektir. Bu nedenle belediyemiz ile bağlarımız daima olacak ve bu tür toplantılar ile ilimizi konuşmaya devam edeceğiz. Bizler bu vesile ile Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE