Başkan Cahan , "İHA çalışmaları ile takdir topluyor"

30-04-2014

Başkan Cahan , "İHA çalışmaları ile takdir topluyor”

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürü İbrahim Kılıç ve Uşak Temsilcisi Ertunç Öztürk Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette kentin projeleri konuşulurken, projelere haberci bakışı katılarak masaya yatırıldı. Uşak’ta medyanın gücünü bildiklerini ve kamuoyu oluşturmada etkilerine değer verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu kapsamda İHA’nın örnek haber kuruluşları arasında yerini aldığını iletti. Kentin değişiminde de sürekli basın mensupları ile istişare içinde olacaklarını anlatan Cahan, " İlimizin güzel bir geleceğe sahip olması için biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kentin gelişiminde vatandaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın yanı sıra halk ile yöneticiler arasında bağ kuran basın yayın organları da önemli bir yerdedir. Bu nedenle bizim görmediklerimizi görebilen medya çalışanları sürekli akıl birliği yapacağımız kişilerdir. Türkiye’de ve dünyada üstlendiği misyon ile dikkat çeken İHA da mesleki başarıları ile taktir ettiğimiz bir kuruluş olmasının yanında bizim de görüşlerini dikkate aldığımız bir haber ajansıdır” dedi. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a yeni görevinde başarılar dileyen İHA Bölge Müdürü İbrahim Kılıç, yeni dönemde de İHA’nın kent için yapılanları ve eksiklikleri habercilik anlayışında sürdüreceklerini kaydetti. Ajansın yıllarca örnek çalışmalar içinde olduğunu aktaran Kılıç, " Ajansımız her anlamı ile yerelde, bölgede, ülkede ve dünyada söz sahibi olmak için fedakar bir çalışma içindedir. Gerek vatandaşlar ve bürokrasi arasında bağ kuran ajansımız, gerekse yerelden dünyaya da haberler ve illerin tanıtımı açısından misyon üstlenmektedir. Biz yeni belediye döneminde de belediyemiz ile örnek çalışmalar yapacağız. Vatandaşların görmek istediklerini belediyeye aktaracak; belediyenin yaptığı çalışmaları ise duyuracağız” şeklinde konuştu.

İHA çalışmaları ile örnek bir kuruluş

İhlas Haber Ajansı’nın kuruluşundan bu yana yaptığı haberler ile örnek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Belediyede göreve başlamamız ile beraber bizde projelerimize başladık. Yapacağımız çalışmalarda hiç bir zaman yaptım oldu zihniyetinde olmayacağız. İlimiz için ve kent menfaatleri için ortak müşterekte birleşeceğiz. Vatandaşlarımızın kurumların düşüncelerini önemseyeceğiz. İşte tam da bu noktada basına önemli görevler düşmektedir. Halın içinde halkın haber alması ve yönetim ile vatandaşlar arasında bir bağ oluşturması nedeniyle bir nevi kamu görevini üstlenen basın çalışanları, bizim yönetimimizde de bu görevini en güzel şekilde ifa edecek. Vatandaşlarımızdan belediyemiz ve projelerimiz ile ilgili beklentileri basın aracılı ile de elde edeceğiz. İlimizde bu bağlamda görevini en iyi üstlenen kurumlardan birisi de İHA’dır. Yerel ve genelde gösterdiği başarıları ile dikkat çeken İHA belediyemizin projelerinin tanıtımında da görevini layığı ile gerçekleştirmektedir. Hem vatandaşların sorunlarını bize anlatan ajansımız, bizim beklentilerimizin de Ankara’da duyulmasına vesile olmaktadır. Bu bakımdan ajansımız ile çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Kent menfaatler için desteğimiz devam edecek

Uşak’ta İHA’nın haberler bakımından başarılı bir algı oluşturduğuna dikkat çeken İHA Bölge Müdürü İbrahim Kılıç, " Biz en başından bu yana Uşak’ı önemsiyoruz. Uşak’taki gelişmeleri, beklentileri ve olayları halkımızın duyması için elimizden geleni yapıyoruz. Kamuoyunun beklentilerini ise en objektif şekilde yönetenlere aktarıyoruz. Bu bağlamda Uşak’ta olduğu gibi ülkemizde de güvenilirlik açısından iyi bir noktadayız. Uşak’ın yeni belediyecilik döneminde de aktif bir çalışma sergileyeceğiz. İldeki belediyecilik anlamında yapılanları vatandaşlarımıza haber yolu ile yansıtacağız. Yine gördüğümüz eksikliklerin de giderilmesi adına haberciliğin tüm Greklerini yerine getireceğiz. Belediye Başkanımız Nurullah Cahan ile de ahenk içinde çalışarak Uşak’ın en güzel noktalarda olmasına biz de habercilik katkı sağlayacağız. Bu vesile ile yeni dönemde Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a başarılar diliyoruz " dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA