Başkan Cahan'dan İlk Ziyaret Huzur Evi'ne

4-04-2014

Başkan Cahan’dan İlk Ziyaret Huzur Evi’ne

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan başkanlığının ilk ziyaretini Huzur Evi’ne gerçekleştirerek bir kez daha gönüllerde yerini aldı. Huzur Evi ziyaretine Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, AK Parti belediye ve il genel meclisi üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın Baltalı Yaren Grubu ve Huzur Evi’nde yaşayan yaşlılar katıldı. Ziyarette Uşak’a ait oyun havaları çalınırken, oyun havalarında oynanan halk oyunları da coşku ile karşılandı. Ziyaretin açılış konuşmasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın yaptı. İlk ziyaretin Huzur Evi’ne olmasının kendileri için ayrı bir önem arz ettiğini anlatan Altın, " Belediye Başkanımız Nurullah Cahan görevine başlar başlamaz ziyaretleri ile bütün yaşlılarımızı olduğu gibi bizleri de mutlu etmiştir. Bu kapıdan girerek yaşlılarımızın gönüllerinin alınması her şeyden değerli bir konudur. Bu vesile ile güzel gönlü ile başkanımızın gerçekleştirdiği ziyaret bizler burada yaşayan herkes tarafından heyecanla karşılanmıştır. İnanıyoruz ki burada yaşayanlar başkanımıza daima dua edeceklerdir” dedi. Yaşlıların dualarını çok önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, bu kapsamda ilk ziyaretlerini Huzur Evi’ne gerçekleştirdiklerini dile getirdi. İlk ziyaret gibi ilk icraatlarını da yaşlılar için gerçekleştirdiklerini vurgulayan Cahan, " Biz yaşlılarımıza da sahip çıkan sosyal bir belediye olacağız. Bu konuda ilk icraatımızı da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Artık yaşlılarımız şehir merkezine kolayca gidip gelebilecekler. Bu konuda aracımız hizmetine başladı” şeklinde konuştu. Cahan yaşlıların her sorununda yanında olmayı sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

İlk ziyaretin yaşlılara olması anlamlıdır

Yaşlıların mutlu edilmesinin sevabının önemine değinen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın , " Öncelikle Uşak Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a görevinde başarılar diliyoruz. Kendilerinin ekip olarak ilk ziyaretini Huzur Evi’nde gerçekleştirmesi de çok anlamlıdır. Burada yaşayan herkes bizim için annedir ve babadır. Bizlerde bir gün yaşlanacağız. Bu bilinçle bizler elimizden geleni yaparak yaşlılarımıza konfor sağlarken, en büyük morali yapılan ziyaretler veriyor. Burada yaşayan yaşlılarımız başkanımızın ziyaretleri ile daha da mutlu olmuşlardır. Biz kendilerine Uşak’a hizmetlerinde başarılı olması için duacı olmaya devam edeceğiz. Ayrıca kendilerinin ilk icraatının da yaşlılar için olması çok değerlidir. Büyüklerin dualarını alanlar daima yükselirler. İnanıyorum ki bu icraat ve ziyaret güzel dualara mazhar olunmasına sebep olmuştur. Yaşlılarımız için tahsis edilen otobüsümüz ile yaşlılarımız rahat edecektir” dedi.

Yaşlılarımızın duası yeter

Uşak Belediyesi’nin yaşlıları her zaman başının üzerinde taşıyacağını ileten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Yaşlılarımız ile görevimizin ilk gününde birlikte olmaktan çok mutluyuz. Seçim çalışmalarımızda ilk ziyaretimizin ve icraatımızın yaşlılara olacağını belirtmiştik. Bugün bunun haklı onuru ve gururunu yaşıyoruz. Göreve hayırlısı ile başladık. Bundan sonra şehrimizin sorunları için gece ve gündüz demeden çalışacağız. Yaşlılarımızı da kentimizde önceliklerimizin arasına alacağız. Bugün bu vesile yaşlı vatandaşlarımızın da dualarını bekliyoruz. Onlara her zaman kapımız sonuna kadar açık olacaktır. Yaptığımız ilk icraatımız ile yaşlı vatandaşlarımıza da kent merkezine gidiş gelişleri konusunda destek olmuş olduk. Bundan sonra her yönü ile şehrimizin gelişmesine ve marka bir kent olmasına vesile olacağız. Şehrimizin menfaatine olan her konuda işbirliği içinde olmaya gayret edeceğiz. İnanıyoruz ki herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir kent olacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Nurullah Cahan Sevgi Evleri’ne geçerken, burada kurulan bando tarafından karşılandı

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir İlknur Öztürk ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE Elif Yeşilkaya