Başkan Nurullah Cahan Mazbatasını Aldı

2-04-2014

Başkan Nurullah Cahan Mazbatasını Aldı

30 Mart Yerel Seçimlerin de AK Parti’den Uşak Belediye Başkanı seçilen Nurullah Cahan Uşak Lisesi Salonunda bulunan Yüksek Seçim Kurulu merkezinden mazbatasını aldı. Mazbata törenine Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve parti teşkilatı katıldı.

Ak Parti Uşak il teşkilatı ile salona gelen Cahan kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek; "Uşak’ta ki 190 bin insana eşit ve adaletli hizmet vereceğimizin sözünü de buradan veriyoruz. Projelerimiz var, ekibimiz hazır. İnşallah tüm Uşak’ı, marka Uşak olma yönünde hizmet edeceğiz. Seçim sonrasında da birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır. Biz seçim boyunca şunu söylemiştik. Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik. İnşallah tüm Uşak’a gönüller yapmaya geleceğiz. Bir de bir sloganımız vardı. Hep birlikte el ele mutlu bir geleceğe. Sizlere çok teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

Konuşmasından sonra sandık görevlilerine hediye ve çiçek takdim eden Nurullah Cahan, mazbatasını aldı.

Son Düzenlemeler: 02 Nisan, 2014
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Nurullah Berber BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE