Belediye Başkan Vekili Nurullah Cahan'dan 18 Mart Mesajı

18-03-2014

Belediye Başkan Vekili Nurullah Cahan'dan 18 Mart Mesajı

Uşak Belediye Başkan Vekili Nurullah Cahan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 99. yıldönümü nedeniyle bir açıklama yayınladı. Şehitlerin kahramanlıklarına vurgu yapılan açıklama şu şekilde devam etti:

" Bugün tarihimizin en önemli olaylarından birisinin yaşandığı günün yıl dönümündeyiz. Bundan 99 yıl önce şanlı ordumuz vatan topraklarının kolayca geçilemeyeceğini destansı bir şekilde gösterdi. Her karışında şehit kanları bulunan ülkemiz bundan sonra da ilelebet varlığını sürdürecektir. Bugün rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamlarımızı devam ettiriyorsak şüphesiz bunların hepsi gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimiz sayesindedir. 99 yıl önce yaşanan Çanakkale Zaferi kardeşliğimizin ve birliğimizin en güzel göstergelerinin olduğu bir tarihi olay olması nedeniyle de ayrı bir değere sahiptir. Bugün da bu birliğimiz, bağlarımızın güçlü olması nedeniyle devam edecektir. Çanakkale’den bu yana ülkemiz birçok zorluklar ile karşılaşmış ve bu millet her zaman dirayetini göstermiştir. Yakın zamanda verdiğimiz şehitlerimiz de ülkemizin birliği için ellerinden geleni yapmıştır. Bu düşünceler ile biz şehitlerimize ne kadar minnet duysak azdır. Biz şehitlerimizi ve ailelerimizi sadece bugün değil; her zaman yüreklerimizde taşımaya devam edeceğiz. Ahde vefa duygumuz ile şehitlerimizin bizlere olan emanetlerini başımızın üstünde taşıyacağız. Vatan savunması için canlarını hiçe sayan kahraman şehitlerimize rahmet diliyorum”

Son Düzenlemeler: 18 Mart, 2014
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Nurullah Berber 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Güneli Köyünden, Nurullah Ateş