Belediye Ramazan'da da vatandaşların yanında

30-06-2014

Belediye Ramazan’da da vatandaşların yanında

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vatandaşların arasında olmaya devam ediyor. Seçimden önce gittiği her yere tekrar gideceğini taahhüt eden ve bu konuda ziyaretlere başlayan Başkan Cahan  Ramazan ayında da vatandaşların arasında olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda hergün farklı mahalle ve sokakta sokak iftarları gerçekleştirilirken, bu iftarlarda geleneksel etkinliklerde yapılıyor. Sema gösterilerinin ve Hacivat ve Karagöz oyunlarının oynatıldığı iftarlarda Başkan Cahan vatandaşları da dinliyor. Bu kapsamda ilk iftar ise Dikilitaş Mahallesi’nde bulunan Dikilitaş Cami önünde yapıldı. Mübarek Ramazan ayında vatandaşlar ile iç içe olmanın kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Belediyemiz manevi havanın en üst noktalarda yaşandığı Ramazan ayında da vatandaşlarımızın arasında olmaktan heyecan duymaktadır. Vatandaşlarımız ile birlikte iftarlarımızı açmak ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek en büyük hedefimiz. Vatandaşlarımızın arasında olarak halktan uzak siyasetçi imajını kökten yıkıyoruz” dedi. İftarlarda mümkün olduğu kadar çok vatandaş ile buluşmak istediklerinin altını çizen Başkan Cahan, bu vesile ile gönül köprüleri kurduklarını aktardı. Kentin sorunlarını da vatandaşların ağzından duyma imkanına kavuştuklarını belirten Cahan, " İftarlarımızda Ramazan tim güzelliklerini vatandaşlarımız ile yaşamak ile beraber, vatandaşlarımızın kent ile ilgili beklentilerini de duyma imkanına kavuşuyoruz. Ortak aklın yürütüleceği ilimizde iftarlarımız da bizler için vatandaşlarımızı dinleme adına bir fırsat olacak” ifadesini kullandı.

Vatandaşlarımızın yanındayız

Uşak Belediyesi’nin sürekli vatandaşlarının yanında olacağını ve bunu her fırsatta gerçekleştirdiğini vurgulayan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Göreve gelmemizin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen her fırsatta vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu sayede kentimizin sorunlarını bizzat sahiplerinden dinliyor ve çözüm üretiyoruz. Bugüne kadar konu ile ilgili olarak başarılı çalışmalar yaptık. Biz bizleri seçen vatandaşlarımızın yanında olmaktan ayrıca heyecan duyuyoruz. Mübarek Ramazan ayının gelmesi bizler için daha anlamlı oldu. Bu güzel ayda iftarlarımızı vatandaşlarımız ile açmak ve onların yanında olmak için planlamalarımızı yaptık. Her mahallede vatandaşlarımız ile iftar sofralarında buluşuyoruz. Manevi havayı birlikte soluyor ve onların yanında oluyoruz. İlk olarak Dikilitaş Mahallesi’nde başlayan iftar yemeklerimiz diğer mahallelerde ve sokaklarda devam edecek. İftarlarımızın ardından gittiğimiz mahallelerin sorunlarını da dinleyerek çözüm üreteceğiz. Vatandaş odaklı belediyecilik anlamında çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.

3,297,733.4
İlgili İçerikler: 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 06.12.2023 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 06.12.2023 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı