Belediyeden bir sportif başarı daha

5-06-2014

Belediyeden bir sportif başarı daha

Sporun ve sporcunun yanında olan Uşak Belediyesi kentin göğsünü kabartmaya devam ediyor. bireysel ve takım oyunlarında üst üste elde ettiği başarılar ile göz dolduran Uşak Belediyesi bir başarı daha elde ederek zaferlerini yenisini ekledi. Uşak Belediyesi dövüş sporları ekibi Aydın’da katıldığı Muay Tai müsabakalarında 15 ilin içinde üçüncü gelme başarısını gösterdi. Aydın’da müsabakalarda gösterdiği performans ile dikkat çeken Uşak takımı gelecek için de güzel sinyaller verdi. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan bir kez daha spora yaptıkları katkıların faydalarını almaya başladıklarını ifade etti. Belediye olarak her zaman kentin sporda ilerlemesini hedeflediklerini dile getiren Cahan, " Belediyemiz her daim sporun ve sporcunun yanında olaya devam etmektedir. Her alanda olduğu gibi sporda da marka bir kent olma hedefi ile çıktığımız yolda emin adımlar ile ilerlemekteyiz. Aydın’da başarı gösteren dövüş sporları ekibimiz bunun bir göstergesidir” dedi. Sporu seven bir gençlik hedefi ile durmadan çalışmalara devam edeceklerini hatırlatan Cahan, yakın zamanda bunu faydalarını her yönü ile göreceklerinin altını çizdi. Uşak’ın sporcusu ve spor tesisleri ile beğeni kazanan şehirlerin arasında başını çekeceğini söyleyen Cahan, " İlimizde spora yaptığımız destekler ile değerlerimiz ortaya çıkmaya başladı. biz bu değerlerin daha çok ortaya çıkması adına tesisleşme ve spora daha çok zaman ayıracağız. Bireysel başarıları olan arkadaşlarımızın yanında takım halinde de ilerleme kaydedeceğiz” şeklinde konuştu.

Başarılar sevindiriyor

Uşak’ta sportif alanda son zamanlarda birçok başarı elde ettiklerini ve bu başarıların ne kadar doğru işler yaptıklarını kendilerine bir kez daha gösterdiğini ifade eden Başkan Cahan, " Belediyemiz ilimizde her alanda gelişme göstermek için bütün gücü ile çalışmalarını sürdürmektedir. Marka Uşak hedefi ile çıktığımız yolda emin adımlar ile ilerlemekteyiz. Kentimizin projeleri kenti ayağa kaldıracak ve her alanda en ön sıralara çekecektir. Bizim başarı konusunda önceliklerimiz arasına aldığımız konulardan birisi de sportif başarılardır. Kentte sporu seven bireylerin ortaya çıkması için muhakkak sportif başarılar gerekmektedir. Ayrıca ilimizde spor konusunda değerlerimizin sahiplenmesi adına da sportif başarılar önemlidir. Göreve geldiğimizden bu yana spor konusundan birçok başarı elde ettik. Futbolda, motor sporlarında, koşu sporunda aldığımız üst üste sevindirici haberlerin yanında şimdi de dövüş sporları konusunda güzel haberler aldık. Sporcularımız Aydın’da katıldıkları müsabakalarda 15 ilin arasından üçüncü oldular. Bu başarı bizleri sevindirdi. Biz başarının zirve olması hedefi ile yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca ilimizde spor adına tesisleşme ve destekler ile ilerlememiz en iyi noktalara gelecek. Bize bu gururu yaşatan tüm sporcularımıza teşekkür ederiz” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI Uşak Belediyesi Bir Tesiste Daha Temel Attı UŞAK BELEDİYESİ BİR PROJENİN DAHA TEMELİNİ ATTI UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI TÜRKİYE'NİN BİR İLKİ DAHA UŞAK'TA YAPILDI MİNİK ŞEYMA UMUDUNA ARTIK DAHA YAKIN Bahattin Başarır Ayşe Başarır