Cahan, "Ankara temaslarımız son hızı ile sürüyor"

2041
15-08-2014

Cahan, "Ankara temaslarımız son hızı ile sürüyor”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ankara’da düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı. Düzenlenen toplantının ardından Başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Başkan Cahan, Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve üst düzey bürokratlar ile Uşak ile ilgili çalışmalar ve beklentiler konusunda görüşmeler yaptı. Görüşmelere AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık da eşlik etti. Yapılan görüşmelerin kent adına son derece olumlu geçtiğini ileten Cahan, Uşak’ın projelerini ve beklentilerini en iyi şekilde anlattıklarını dile getirdi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların görüşmelerde kent için olumlu sinyaller verdiğini vurgulayan Cahan, " İlimiz için aşk ile çalışmalar yapmaktayız. Bütün projelerimizin hayat bulması adına nerede ise Ankara inci evimiz oldu. Her fırsatta Ankara ziyaretlerimizde bakanlarımız ve üst düzey yöneticilerimiz ile Uşak’ı konuşuyoruz. Her görüşmemiz kent sorunlarının çözümünde önemli bir aşamanın geçilmesi olarak bize geri dönüş sağlamaktadır” dedi. Son ziyaretlerin de Uşak menfaatleri adına olumlu sinyaller verdiğinin altını çizen Cahan, yapılan tüm görüşmelerine şehrin menfaatlerin eklediklerine dikkat çekti. Bundan sonra da Ankara konusunda hassas bir yaklaşım ile çalışmaların süreceğini ileten Cahan, " Biz Ankara ile ilgili çalışmalarımızda hassasiyet ile yolumuzda ilerleyeceğiz. İlimizin projelerinin bürokrasi anlamında sıkıntısız bir şekilde yol alması için ziyaretlerimiz ile aşama kaydedeceğiz. Diğer yandan ziyaretler sayesinde ilimize bakan ve üst düzey yöneticileri getirerek projelerimizi ve sorunları yerinde görmelerini sağlayacağız” ifadesini kullandı.

Kenti menfaatleri için

Uşak’ın en iyi noktalara hızlı bir şekilde gelmesini arzu ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Biz marka şehir Uşak’ın inşa edilmesi adına göreve gelmemizin ardından var gücümüz ile çalışıyoruz. Projelerimizin bütün alt yapıları ve köşe taşları için Uşak Ankara hattında mekik dokuyoruz. Konu hakkında yaptığımız girişimler ile büyük başarılar elde ettik. Çok kısa süre önce yönetimi almamıza rağmen temaslarımızda hiç boşluk bırakmayarak projelerimizin can bulması için mesafe kat ettik. İşte bu ziyaretlerden birisini de şimdi gerçekleştiriyoruz. Bugün Ankara’da yine güzel işler yapıyoruz. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları için geldiğimiz Ankara’da başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok bakanımız ile görüşme imkanına kavuştuk. Görüşmelerimizde hayallerimizi, projelerimizi, sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi anlattık. Başta başbakanımız olmak üzere Uşak için tam destek sözü aldık. İnanıyoruz ki bu ziyaretlerimiz ve görüşmelerimiz de kısa sürede meyvelerini verecek. Biz bundan sonra da Uşakımızın en güzel ve cazip hale gelmesi için Ankara temaslarına devam edeceğiz. Bu sayede Uşak’ın projelerinin hayat bulmasında büyük yol alacağız. Bu şekilde ilimizin projelerinin çok kısa sürede başlayacağını şimdiden müjdeleyebilirim. Hedeflerinde kararlı adımlar ile ilerleyen belediyemiz mutlu Uşak’ı inşa etmek adına bütün temaslarını sürdürecek” dedi.

İlgili İçerikler: Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA BAŞKAN CAHAN'A TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ