Cahan, " Çökelez Tim Gururumuz Oluyor"

21-05-2014

Cahan, " Çökelez Tim Gururumuz Oluyor”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve gelmesinin ardından spora verdiği destekler ile dikkat çekiyor. Daha önce basketbol, futbol, koşu ve amatör sporlar ile ilgili müjdeler veren Başkan Cahan dövüş sporlarına destek için de kolları sıvadı. Bu kapsamda ülke çapında başarıları olan Çökelez Tim üyeleri Uşak Belediyesi desteği ile müsabakalara devam edecek. Çökelez tim üyelerinden Avrupa Şampiyonu Dünya üçüncüsü İbrahim Çökelez, Dünya ikincisi Yunus Çökelez ve Dünya üçüncüsü Ceyhun Koç’un Başkan Cahan’ı ziyaretinde gerçekleşen konuşmada güzel mesajlar verildi. Başarıların önünün açılması ve her branştan sporun ilerlemesi için sporu önemsediklerini bildiren Cahan, Çökelez Tim’i de bu kapsamda dikkatle takip ettiklerini anlattı. Dövüş sporlarında son yıllarda Uşak’ın Çökelez Tim sayesinde bireysel ve takım halinde başarılar aldığını gördüklerini aktaran Cahan,” İlimizde sporun ve sporcunun destekçisi bir belediye olarak çalışmalarımız sürüyor. Kentimizde sporun sevilmesi ve yayılması için başarıların olması gerektiğini daha önce belirtmiştik. Başarıları ile dikkat çeken Çökelez Tim de bu bağlamda gençlere örnek oluyor. Biz belediye olarak kendilerine destek vereceğiz” dedi. Uşak’ın spor konusunda örnek kentler arasında yerini alacağını işaret eden Cahan, ilgili birimlerin konu ile ilgili olarak çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı. Kentte popüler sporların yanında farklı dallarda da projeler üreteceklerini dile getiren Cahan, " Biz sadece futbol ve basketbol gibi sporların değil; tüm branşların ilimizde üst seviyelere gelmesini arzu ediyoruz. Gençlerimizin yeteneklerini de göz önüne alarak yakın zamanda spor branşları ile ilgili olarak planlamalar yapacağız. Yaptığımız projeler kentimizin spor kenti olması yolunda önemli bir noktada olacak” ifadesi kullandı.

Her branştan spora destek

Uşak’ta sporun kenti hedefleri ile yollarında ilerlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Uşak sporun en üst seviyede sevildiği ve ilerlediği bir kent olmalıdır. Bu durum ilimize gençlerimizin tamamen spora yönelmelerine ve teşvik edilmelerine katkı sağlayacaktır. Biz de yerel yönetim olarak bu konuda lokomotif görevini üstlenmekteyiz. Her branşta sporun ilerlemesi için desteklerimiz sürmektedir. Daha önce ilimizin basketbolu, futbolu, motor sporları ve koşusu gibi branşlara destek vermiştik. Ata sporumuz olan ciridin gelişmesi için de önemli çalışmalarımız mevcuttur. Biz gençlerin spora daha çok yönelmesi için başarı elde edilen her sporun yanındayız. İlimizde son yıllarda dövüş sporları da çok iyi noktalara geldi. Özellikle Çökelez Tim üyeleri bu konuda göğsümüzü kabarttılar. Bugün bizleri ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Dünya üçüncüsü ve Uşak tarihinde A sınıfı Milli Sporcu Belgeli İbrahim Çökelez, Dünya ikincisi Yunus Çökelez ve Dünya üçüncüsü Ceyhun Koç başarıları ile bizleri sevindiriyor. Kendileri Kick Boks Muay Thai gibi branşlarda küçük yaşlardan beri sürekli başarı elde ediyor. Babadan oğla geçerek 1970 yılından bu yana sürdürdükleri başarıya kayıtsız kalamazdık. Biz de kendilerine desteği bir borç biliyoruz. İlimiz artık dövüş sporları konusunda da önde kentlerin arasında yer alacaktır. Belediye olarak kentimizde başarıların üst seviyelere çıkması için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN'A UŞAK AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİNDEN 'TATLI' SÜRPRİZ