Cahan, "Park Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor"

23-12-2014

Uşak Belediyesi kentte sosyal alanların artması adına park çalışmalarına devam ediyor. Yapımı devam eden yeni parkların yanında, bazı parklarda tadilat ve onarım çalışmaları sürerken büyük piknik ve mesire alanlarında da oyun grupları yapımı son hızı ile ilerliyor. Bu bağlamda Aybey Mahallesi’nde ve Sarayaltı Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni parklar ile beraber, Çokkozlar Parkı’nda büyük ve yeni oyun grupları çalışmalarında sona yaklaşıldı. Fatih Mahallesi, Elmalıdere Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de mevcut parklar yenileniyor.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte park alanlarının çoğalmasını hedeflediklerini belirtti. Uşak’ta uygun boş alanlarda mümkün olduğu kadar vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını gözeterek çalışma yaptıklarını dile getiren Cahan, "İlimizin büyük projeler ile gelişmesi ve marka şehir olma yolunda mesafeler kat etmesi için projelerimiz üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalardan birisi de parkların yapımı ve düzenlenmesidir. İlgili birimlerimiz hemşehrilerimizin taleplerini dikkate alarak titiz bir çalışma yürütmektedir” dedi. Göreve gelmelerinin üzerinden kısa bir zaman dilimi geçmesine rağmen parklar ile ilgili başarılı bir çalışma yaptıklarının altını çizen Başkan Cahan, kendilerine gelen talepleri değerlendirmeye devam edeceklerine dikkat çekti.

Sokaklarda parkların çoğalmasının sosyal bireyler yetişmesi için önem arz ettiğini aktaran Cahan, "Mahallelerimizde ve sokaklarımızda özellikle yeni neslin daha sağlıklı büyümesi adına yapılacak bütün çalışmalar bizler için değerlidir. Çocuklarımızın evlerinde teknolojiye bağımlı yalnız bireyler olması yerine yaşıtları ile birlikte vakit geçiren sosyal bireyler olabilmelerine parklarımız katkı sağlamaktadır. Bu tür alanlarımız ailelerimizin de vakit geçirebilmeleri için son derece faydalıdır” ifadesini kullandı.

Hedefimiz daha çok park

Uşak’ta sokaklarda ve mahallelerde parklar konusunda beklenilenin üstünde bir çalışma yapacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Kentimizin gelişimini ve ilerlememesini her yönü ile sağlamak istiyoruz. Mutlu insanların yaşayacağı bir kentin ortaya çıkması için ise kentte yaşayan her bireyin fikirlerini önemsemekteyiz. Çalışmalarımızı kentin geneline yayarak eşit hizmet unsurunu dikkate almaktayız. Park düzenlemeleri vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamanın yanında kentin imajının değişmesine de katkı sağlamaktadır. Şu an Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni parklar, tadilatı devam eden parklar ve büyük piknik ve mesire alanlarından çalışma yapmaktadır. Çalışmaların tamamlanması ile beraber vatandaşlarımız arzu ettikleri güzel ve modern alanlara kavuşacaklar. Belediye olarak park çalışmalarına talepler ve şehrin ihtiyaçları doğrultusunda devam edeceğiz” dedi.

Sosyal bireyler

Sosyal alanlar sayesinde sosyal bireylerin yetişmesine katkı sağlayacaklarını kaydeden Başkan Nurullah Cahan, "Günden güne daha çok ilerleyen teknoloji hayatlarımızın her alanında bulunmakta ve doğru kullanılmadığında kişisel ilişkileri tehdit altına almaktadır. Özellikle yeni nesil bu konuda tehlike içindedir. Biz gelecek kuşakların daha sosyal ve iletişim kurabilen bir nesil olması hedefi ile de park çalışmalarımıza önem veriyoruz. Ailelerimizin de parklardan en iyi şekilde istifade etmesi için parklarımızı düzenliyoruz” diye konuştu.

3.0
Son Düzenlemeler: 25 Aralk, 2014
İlgili İçerikler: GERÇEK SEVGİ TÜM ENGELLERİ AŞTI Ferat Tümer Şaban Tümer MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! Fatma Hanım Tümer UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR TÜM UŞAK'IN SAHİP ÇIKTIĞI O PROJEDE İLK KAZMA VURULDU Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi Melek Tümtürk Sadet Tümer