Cahan, "Sporun ve Sporcunun Yanındayız"

1982
18-04-2014

Cahan, "Sporun ve Sporcunun Yanındayız”

Uşak Belediyesi kentte sporun en iyi noktalara gelmesi adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kentin yaşanabilir bir hale gelmesinde var gücü ile çalışan Uşak Belediyesi sporun da en iyi noktalara gelmesi için hedeflerinde ilerliyor. Bu kapsamda basketbol ve futbola verecekleri destekler ile ön plana çıkan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bireysel başarıları olan sporcuların da kazanılmasını hedefliyor. Bu düşünce ile Uşak’ı ülke içi ve dışı bir çok ultra maratonda temsil eden Akın Yeniceli’nin Uşak Belediyesi’nin sporcusu olması sağlandı. Lisansı Uşak Belediyesi adına çıkartılan Yeniceli bundan sonra Uşak Belediyesi için ter dökecek. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ta spora dair ne varsa belediye olarak yanında olacaklarını aktardı. Kentin spordaki başarılarını önemsediklerini ifade eden Başkan Cahan, " İlimizde sporun daima yanında olan bir belediye olarak hizmet vereceğiz. Bu şehrin takımları ve evlatları spor anlamında da teşvik edilmelidir. Ancak bu sayede başarılar elde edilebilir ve arkadan gelen neslin sporu sevmesi teşvik edilebilir. Bu nedenle sporcularımızın yanındayız” dedi. Uşak’ın sportif başarılarının kent için de çok önemli olduğunun altını çizen Cahan, Uşak’ın sportif başarılara hasret kaldığını iletti. Akın Yeniceli’nin spor başarılarının kendileri için çok değerli olduğunu da bildiren Cahan, " Yeniceli gerek ulusal basında gerekse yerel basında başarıları ile oldukça sevilen ve kendinden bahsettiren bir sporcudur. Hal böyle iken kişiliği ve sporculuğu ön plana çıkan bir gencimize sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Kendisini bu çatı altında gördüğümüz için mutluyuz” ifadesini kullandı. Başkan Cahan’a verdiği destekten dolayı teşekkür eden sporcu Akın Yeniceli ise belediye desteği ile daha çok başarılara ulaşacağını belirtti.

Sporcu neslin yetişmesi önemlidir

Uşak’ta sporu seven bir neslin yetişmesini çok önemli bulduklarını kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan,” Uşak’ta her anlamda gelişimi önemseyen bir belediyeyiz. Sadece fiziki anlamda değil; sosyal, kültürel, sporsal anlamda da belediyemiz kentin gelişimine değer vermektedir. Bu bağlamda belediye olarak her türlü desteği de vermeye hazırız. Belediyemiz hazırladığı projelerin arasında sporu da ekledi. Sporun her dalında başarılı bir kentin ortaya çıkması için ne gerekiyrosa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Popüler olan sporların yanında bireysel sporların da ilimizde hak ettiği yerde olmasını arzu etmekteyiz. Bu nedenle ilk iş olarak ilimizin başarılı sporcusu Akın Yeniceli’yi kadromuza kattık. Akın Yeniceli ilimizi bugüne kadar en güzel şekilde temsil etmiş ve tanıtımına da katkı sağlamıştır. Böylesine değerli sporcuyu belediyemizde görmek bizler için önemlidir. Bundan sonra da spor anlamında desteklerimiz sürecek. Çünkü sporun seven kentin gençleri de sağlıklı bir şekilde ilerler. Aynı zamanda başarılar gençlerin spora teşvik edilmesine katkı verir. Bu nedenle spor anlamında hedeflerimizde ilerleyeceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN'A UŞAK AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİNDEN 'TATLI' SÜRPRİZ