Cahan, " Uşak Halkı Ahde Vefa Gösterdi"

11-08-2014

Cahan, " Uşak Halkı Ahde Vefa Gösterdi”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Uşak halkının verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Uşak’ın seçimlerde Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtiğine işaret eden Başkan Cahan, bu durumun kendileri için memnuniyet veridi olduğunu dile getirdi. Seçim sürecinde vatandaşların vereceği kararın işaretlerini kendilerine gösterdiklerini ileten Cahan, " Seçim döneminde Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan için yoğun bir çalışma temposu içinde olduk. Birçok kapıyı bu yarışta zaferi büyük ustanın alması için çaldık. Gittiğimiz her yerde karşılaştığımız manzara seçimin kazanılacağını bize göstermişti. Alınan sonuç bizleri şaşırtmadı” dedi. Seçimde düşündüklerinin karşılığını bulduğunun altını çizen Cahan, Uşak’ın AK kadrılara inancının bir kez daha tescillendiğine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan’ın seçiminde birçok faktörün ön plana çıktığını ifade eden Cahan, " 12 yıl öncesi ve 12 yıl sonrasına bakıldığında Türkyemizin nereden nereye geldiği aşikardır. Ülkemiz her anlamda şaha kalkmış ve emin adımlar ile yolunda ilerlemiştir. Bugün her vatandaşımız birçok konuda huzura ve rahat ermiştir. Böylesine bir değişimin mimarı olan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen teveccüh normaldir” ifadesini kullandı.

Uşak bizi yanıltmadı

Uşak’tan alınan yüzde 50’nin üzerinde oyun alınmasının kentin tercihlerini bir kez daha ortaya koyduğunu anlatan Cahan, " Bugün bir kez daha tarihe olumlu yönde bir imzanın atılmasın gururunu yaşamaktayız. Değişimin lideri olan ve 12 yılda ülkemizi lider ülkeler arasına koyan Milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ülkede yüzde 52 oy alarak neler yaptığını göstermiştir. Türkiye’de yaşayan her yurttaş şüphesiz verdikleri bu oyla istikrarın önemine ve ülkenin selametine değer verdiğini bizlere göstermiştir. Bugün yapılan icraatlere geriye dönüp baktığımızda neler olduğunu herkes bilmektedir. Sadece ülkemizin güzelleşmesinde ve değişimde değil, mazlumların yanında olarak çalışan ve lider ülkeyi ortaya çıkarmakta da Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu önemli noktadır. Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de bu durula ve gelişime vatandaşlarımız yüzde 50’nin üzerinde oy vererek gerçekleri bir kez daha göstermişlerdir. Şüphesiz bu sonuç Türkiye menfaatlerinedir. Oy veren ve vermeyen ülkede yaşayan her birey kazanmıştır. Biz de bu vesile ile bizlere desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ederiz” dedi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK