Cahan'dan Hastane Ulaşımı İçin Müjde

16-04-2014

Cahan’dan Hastane Ulaşımı İçin Müjde

Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve başlamasından çok kısa bir süre geçmesine rağmen vatandaşlara ikinci bir müjde daha verdi. Kentte bulunan Huzur Evi’nde yaşayan vatandaşların şehir merkezine gidip gelmesini kolaylaştıracak bir uygulamanın ardından, şimdi de Uşak Devlet Hastanesi’nde gece 00:00 dan sabah 07:00 saatleri arasında her saat başı vatandaşların kolaylıkla gidip gelmesi belediye imkanlarınca sağlanacak. Ulaşımın sağlanması maksadı ile Uşak Belediyesi’ne ait bir araç tahsis edilirken, özellikle araçları olmayan vatandaşların hastane ile kent merkezi arasındaki karşılaştığı zorluklar sona erdirilmiş olacak. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte gördükleri bütün sorunların aşılmasında belediyenin etkin bir çalışma içinde olacağını vurguladı. Belediyenin kente dair birçok hayati projesinin olduğunu dile getiren Cahan, büyük projelerin yanında gördükleri aksaklıkları da sona erdirdiklerini ifade etti. Özellikle hastane konusunda ulaşımın olmadığı saatlerde sıkıntı gördüklerini ileten Cahan, " Vatandaşlarımız yeni devlet hastanesini şehir içi ulaşımı halk otobüsleri ile belirli bir saate kadar gerçekleştirebiliyor. Bu durum vatandaşlarımız açısından özellikle gece yarısından sonra sıkıntı doğuruyor. Araçları olmayan vatandaşlarımız ise en çok sıkıntıyı çeken grupların başında yer alıyor. Biz bu duruma belediye olarak müdahale etme gereksiniminde bulunduk. Bu nedenle hemen çalışmaya başladık” dedi. Bu konuda vatandaşların da yoğun talebi olduğunun altını çizen Cahan, uygulamanın başlaması ile büyük bir kolaylığın vatandaşların hayatlarında olacağına işaret etti. Belediyecilik anlayışlarında herkesin mutlu olacağı sorunsuz bir Uşak’ı ön plana koyduklarını söyleyen Cahan, " İlimizde istisnasız her vatandaşımızın sorununu kendimizin sorunu olarak göreceğiz. Biz bu düşünce ile yola çıktık. Empati yaparak vatandaşlarımızın istediklerini birer birer hayata geçirmek niyetindeyiz” şeklinde konuştu.

Hedefimiz vatandaşımın mutluluğu

Uşak’ta her anlamda vatandaşların mutlu olması hedefi ile yola çıktıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizde her anlamı ile değişimi hedef alarak yolumuzda ilerlemekteyiz. Kentimizde yaşayan herkesin en küçük sıkıntısının bile bizler için önemli olduğunu belirtmek isterim. Biz yola çıkarken büyük projeler ile kentimizin sorunlarını kökten bitmesini istedik. Bu nedenle hedefler koyduk. Yakın bir zamanda köklü bir değişim ile ilimizin imajında büyük değişiklikler olacak. Biz büyük değişikliklerin yanında vatandaşlarımızın en küçük isteklerini bile dikkate almak istedik. Bu nedenle hem vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirdik; hem de kendimiz gördüğümüz aksaklıkları sona erdirmek için harekete geçtik. Daha önce Huzur Evi’nde yaşayan yaşlılarımızın kent merkezine gidip gelmeleri konusunda sıkıntıları olduğunu biliyorduk. Öncelikle bu sıkıntıyı giderdik. Daha sonra Uşak Devlet Hastanesi’nde belirli saatlerden sonra vatandaşların ulaşım sıkıntıları olduğunu gördük. Özelikle aracı olamayan vatandaşlarımızın toplu ulaşımın sona erdiği saatlerden sonra gidip gelmeleri büyük sorun teşkil ediyordu. Aracı olan fakat hastanede kalan vatandaşlarımızın da bu tür bir çilesi vardı. Biz bu durumda sessiz kalamazdık. Belediyemize ait bir aracın toplu taşımanın sona erdiği saatlerden sonra yarım saat ara ile kent merkezine gidip gelmesini hedefledik. Bu konuda çalışmalarımızı da yaptık” dedi.

Son Düzenlemeler: 16 Nisan, 2014
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE GENÇ KUŞAK AKADEMİ'DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN PERSONELİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK MÜJDE ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR