Ekip Ruhu ile Uşak'ı Güzel Gelecek Bekliyor

11-04-2014

Ekip Ruhu ile Uşak’ı Güzel Gelecek Bekliyor

Uşak Belediyesi’nde yeni dönemin başlaması ile birlikte belediye başkan yardımcıları ve belediye kadrosu da yeniden şekillendi. Belediye Başkanı Nurullah Cahan yeni yönetim ile birlikte başarılı işler yapacaklarını kaydetti. Yeni ekibin kentin sorunlarına vakıf olduğunu ve donanımları ile dikkat çektiğini anlatan Cahan, " Belediyede yeni dönemde bizde hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Yeni belediye başkan yardımcılarımız ve kadromuz ile emin adımlar ile yolumuzda ilerleyeceğiz. Biz ilimizin her mahallesinin ve sokağının sorunlarını bilerek yola çıktık. İnanıyoruz ki bu yolda güzel işler başaracağız” dedi. Belediye olarak vatandaşların her yönü ile mutlu olmalarını istediklerine vurgu yapan Cahan, ekibin her zaman halkın içinde olacağını dile getirdi. Uşak’ın geleceğine de yatırım yapacaklarının altını çizen Cahan, " Projelerimiz kentimizin geleceğine imza atacak projelerdir. Biz ilimizin her yönü ile cazibe merkezi olmasını hedeflemekteyiz. Bu nedenle planlamalarımız tamamen kentimizin uzun yıllarını kurtaracak çalışmalardır. Bu konuda ekibimiz de özveri ile çalışarak projelere can verecek ve şehrimizin konumuna göre proje üretecektir” ifadesini kullandı. Başkan Cahan tüm vatandaşlara ekibi ile kapılarının her zaman açık olduğunu da sözlerine ekledi.

Ciddi bir çalışma içinde olacağız

Belediyede göreve başlamalarının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen hızlı bir çalışma temposu içine girdiklerini ileten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Belediyemize vatandaşlarımızın yoğun ilgisi seçilerek göreve başladık. Biz göreve başlamamız ile vakit kaybetmek istemediğimiz için hemen harekete geçtik. Seçimde ne söyledi isek hepsini birer birer gerçekleştirmek için ekibimizi de oluşturduk. Şimdi ciddi bir çalışma ile belediye olarak önemli işlere imza atacağız. Biz kentimiz için ne yapacak isek ekip ruhu ve ortak akıl ile gerçekleştirmek niyetindeyiz. Belediye yönetimimizin de belli olmasını akabinde bu durumu hemen aktif hale getireceğiz. Şimdi ilimizin kazanma zamanı olduğunu biliyoruz. Bu nedenle projelerimizi hayat verme yolunda ekibimiz ile toplantılara başladık. İnanıyoruz ki kısa sürede söz verdiğimiz ne varsa çalışmaları başlayacak. Biz vatandaşlarımızdan da bu süreçte destek bekliyoruz. Gördükleri ne sorun varda bizlere gelerek bildirmelidirler. Bu şekilde şehrimizi daha iyi konuma getireceğiz. Gerek şahsım gerek belediye yönetimimiz bu konuda hazır bir şekilde beklemektedir” dedi.

İlgili İçerikler: GELECEK SEVGİYLE YEŞERİYOR BİRBİRİNDEN GÜZEL ÜRÜNLER ZÜMRA KADIN EL EMEĞİ PAZARINDA Nigar Güzelay UŞAK BELEDİYESİ YENİ EKİPMANLARLA GÜCÜNE GÜÇ KATTI Neriman Güzel Proje adı: 'Sağlıklı Gelecek Bisikletle Gelecek' UŞAK'TA RAMAZAN'IN RUHU DOYASIYA YAŞANACAK 100 YIL SONRA AYNI BERABERLİK RUHU YAŞATILDI BAŞKAN ÇAKIN'DAN SOĞUKTA ÇALIŞAN EKİPLERE SICAK SÜRPRİZ UŞAK BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ