Eski Başkanlardan Başkan Cahan'a Destek

7-04-2014

Eski Başkanlardan Başkan Cahan’a Destek

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın ziyaretçilerin arasında daha önce belediye başkanlığı yapan Belediye Eski Başkanı Mesut Apaydın ve geçmiş dönem yönetimi de yer aldı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Belediye Eski Başkanı Mesut Apaydın’ın yanı sıra, belediye eski başkan yardımcıları Muhammet Bakır Mutlu, Uğur Özköse, Ahmet Karagöz, Belediye Eski Halkla İlişkiler Müdürü Ali Kandemir, Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Kırdinli ve Hakan Uludağ katıldı. Ziyarette belediye tecrübeleri ve projeler konuşuldu. Ziyaretten çok memnun olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan tecrübelerin kendilerinin yol haritası olacağımı söyledi. Çıktıkları yolda geçmiş yönetimlerin yaptıklarının değerli bulduklarını ileten Cahan, " Belediyemize hepimiz hizmet etmek için talip oluyoruz. Bu yolda hizmet için elimizden geleni yapıyoruz. Bu durum geçmiş dönemlerde de bu şekilde oldu. Biz de yeni başladığımız bu yolda geçmiş yönetimlerin çalışmalarını önemsiyoruz. Daha önce belediye başkanlığı yapan Belediye Eski Başkanımız Mesut Apaydın’ın düşünceleri de bu bağlamda çok kıymetli olacaktır. Biz bundan sonra takıldığımız notalarda kendisinin kapısını çalacağız” dedi. Uşak’ta Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a daima desteklerin devam edeceğini ileten Belediye Eski Başkanı Mesut Apaydın, bu tür desteklerin önemli olduğunu bildiklerini belirtti. Başkan Cahan’ın istediği zaman kendilerine kent yönetimi konusunda kapılarını çalabileceklerini ileten Apaydın, " İlimizde 5 yıl gibi bir dönemde kentimizin en iyi noktalara gelmesi için yoğun çaba verdik. Bugüne kadar birçok kent yararına projeyi hayata geçirdik. Bugün Belediye Başkanımız olan Nurullah Cahan’ın da aynı şevkle çalışacağına yürekten inanıyorum. Bir dönem beraber çalışma şansına da eriştiğimiz başkanımıza desteklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Tecrübeleri bizim için değerlidir

Uşak Belediyesi’nin geçmiş yönetimlerinin kendilerin vereceği desteğin kent menfaati için önemli olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizin yönetimine talip olarak yola çıktık. Sağ olsun halkımız da bize teveccüh göstererek bize bu yolda başkanlığa layık gördüler. Biz şimdi zaman kaybetmeden hemen çalışmalarımıza başlayacağız. Yoğun bir tempo ile ilimizi hak ettiği noktalara getireceğiz. Çıktığımız bu yolda şüphesiz tecrübelerden faydalanmak istiyoruz. Bugün bize ziyaret gerçekleştiren arkadaşlarımızın geçmiş dönem tecrübeleri bu bağlamda çok değerlidir. Daha önce yapılan güzel çalışmalardan ve ne yapmamız gerektiği konusunda her zaman belediye başkanımız olarak göreceğimiz Mesut Apaydın ve ekibi bizim destek isteyeceğimiz kişilerin başında yer almaktadır” dedi.

Kendisinin yanındayız

Uşak Belediye Başkanı olarak seçilen Nurullah Cahan’ın daima yanında olacaklarını kaydeden Belediye Eski Başkanı Mesut Apaydın, " Belediye hepimizin hizmet etmek ve kenti güzel konuma getirmek için talip olduğumuz bir kurumdur. Bizde bu konuda daha önce görevimizi layıkıyla yerine getirdik. İlimiz için ne kadar faydalı bir iş varsa yapma gayreti içinde bulunduk. Bugün görevi alan arkadaşımızın da bu düşünceler ile hizmet aşkı ile çalışacağına yürekten inanıyorum. Bundan sonra elimizden gelen ne varsa bizde desteğimizi vereceğiz "dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Merkez Eskigüney Köyü'nden Hatice Değirmenci BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE Ahmet Keskin Omurca Köyünden, Nurettin Keskin Mehmet emin Keskin Ümmü Keskin Eskigüney Köyünden Emine Şahin BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI