Güneş,"Eğitim bütçesine yıllık 65 milyar lira aktarılıyor"

1988
2-06-2014

Güneş,"Eğitim bütçesine yıllık 65 milyar lira aktarılıyor"

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Eşme Belediyesi'ni ziyaret etti, anaokulu öğrencilerinin yıl sonu etkinliğine katıldı. Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin'i ziyaret eden milletvekili Güneş yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra Eşme Anaokulu öğrencilerinin yıl sonu etkinliğine katılan Güneş, buradaki konuşmasında hükümet olarak ülkenin geleceğine yatırım yaptıklarını, eğitim öğretimde kaliteyi artırdıklarını ifade etti.

Türkiye'nin eğitim bütçesinin yıllık 65 milyar lira olduğunu ifade eden Güneş, "AK Parti iktidarında öğretmen sayısı ikiye katladı. 2002 yılından bu yana Uşak'ta okullara 157 milyon lira yatırım yaptık. 2011 yılından 2014 yılına kadar 97 milyar lira yatırım yapıldı. Bu yaklaşık 412 dersliğe tekamül ediyor. İlimizde eğitim öğretimde kalite her geçen yıl artıyor" dedi.

Konuşmaların ardından minik öğrencilerin hazırlamış oldukları şiirler ve oyunlar sergilendi.

Etkinliğe Kaymakam Türker Çağatay Halim, Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, Uşak Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Ertem davetliler katıldı.

FOTOĞRAF VE HABERDE AA'DAN FAYDALANIŞMIŞTIR

3.0
Son Düzenlemeler: 02 Haziran, 2014
İlgili İçerikler: Uşak'ta 40 Yıllık Hasret Son Buldu Uşak Belediyesi 20 Yıllık Çileye Son Verdi Miniklerin bir yıllık çalışması turnuvayla taçlandı Uşak Belediyesi personeli bulduğu yaklaşık 6 bin lirayı yetkililere teslim etti ​48 Yıllık Çile Son Buldu ​25 Yıllık Sorun Çözüldü Asansör Yıllık Kontrolleri Hakkında Duyuru 2015 ve 2016 Yılı Asansör Yıllık Kontrolleri İle İlgili Duyuru Asansör Yıllık Kontrol Duyurusu 2014 Yılı Asansör Yıllık Kontrolleri İle İlgili Duyuru