Herkesi Kucaklayan Bir Yönetim Tarzımız Olacak

2050
17-04-2014

Herkesi Kucaklayan Bir Yönetim Tarzımız Olacak

Belediye Başkanı Nurullah Cahan belediye yönetiminde herkesi kucaklayan bir tarzda çalışma içinde olacaklarını kaydetti. Kimsenin dargın olmadığı bir belediyecilik sergileyeceklerini dile getiren Cahan, kentte yaşayan herkesin gönüllerine talip olduğunu ve tek bir vatandaşın mutluluğunun bile kendileri için çok değerli olduğunu bildirdi. Kentin yönetiminde barışık bir politika izlemenin önemine değinen Cahan, " İlimizin her anlamda gelişmesi için herkesin ve her farklı düşüncenin varlığına ihtiyacımız var. Farklılıklar kentin geleceğinin daha iyi olmasına neden olacaktır. Bu nedenle düşünceler hangi boyutta olursa olsun güzel bir gelecek için dinleyeceğiz. Hedeflerimizde farklılıklar ile en iyisine ulaşmak yer alıyor” dedi. Bu tür yönetim tarzlarının daima başarı yakalayacağının altını çizen Cahan, kendi yönetimlerinde de bu felsefe ile hareket edeceklerini aktardı. Göreve başlamalarının ardından gerçekleşen ziyaretlerde farklı düşüncelerin de olduğunu bildiren Cahan, " Belediyecilik tecrübemizin yanında bu kutsal göreve talip olarak kentimizin en iyi noktalara gelmesi için kolları sıvadık. Kısa sürede her kesimden birçok vatandaşımızı dinleme imkanına kavuştuk. Yaptığımız görüşmeler ile kent yönetimine dair yeni ipuçları aldık. Şimdi aynı şekilde her zaman çalışarak Uşak’ı yaşanabilir kentler arasında baş sıralara çekeceğiz” ifadesini kullandı.

Kenti hep birlikte yöneteceğiz

Uşak’ta belediyede görevi devralmalarının ardından hemen proje çalışmalarına başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Göreve talip olmamızın ardından yoğun bir tempo ile yolumuzda ilerledik. İlimizin daha iyi nasıl yönetileceği ve ne gibi ihtiyaçları olduğunu birer birer tespit ettik. Adaylı sürecinde herkesi dinleyerek projelerimize yön verdik. Belediye başkanlığımız döneminde de bu şekilde olacak. Farklı düşünceler bizim rehberimiz olacak. Asla vatandaşlarımızdan kopuk yönetim sergilemeyeceğiz. Bu sayede doğru projelere ulaşma yolunda ayağı yere basan sağlam adımlar atacağız. Bu nedenle kim, hangi düşüncede olursa olsun bizlere daima düşüncelerini aktarsınlar. Göreve başlamamız ile birlikte bize yapılan ziyaretlerde bile farklı düşüncelerden gerçekleşen ziyaretler bize fayda sağladı. Belediyemiz bundan sonra da aynı ideal ile çalışmalarına devam edecektir. Gerek şahsım, gerekse yönetimimiz her platformda vatandaşların yanında olacak ve onları dinleyecek. Bu sayede ilimiz ülkemizin en yaşanabilir ve güzel şehirleri arasında yerini alacak” dedi.

İlgili İçerikler: ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK 25-26 Mayıs Ramazan Bayramı 2. ve 3. günü açık olacak nöbetçi fırınlar. MUHTARLAR HALKIN SESİ OLACAK BEKLENEN HABER GELDİ, O MAHALLELERDEKİ DİREKLER TARİH OLACAK İsmetpaşa Caddesi 1-2 ve 3 Haziran tarihlerinde trafiğe açık olacak Belediyemiz Yönetim Kadrosundan İki İsim Görevinden Ayrıldı