İşbirliği İçinde Güzel İşler Başaracağız

7-04-2014

İşbirliği İçinde Güzel İşler Başaracağız

Uşak Belediye Meclisi ikinci oturumu gerçekleşti. Encümen üyelerinin de seçildiği meclis oturumu öncesi partiler birlik mesajı verdi. 5 yıl boyunca kent menfaatlerinde birleşen siyasi partiler yeni başlayan meclis toplantılarında bunun sinyalini verdiler. Belediye meclisinin oturumlarına başladıklarını ve tüm belediye meclis üyeleri ile güzel bir çalışma sergileyeceklerine yürekten inandıklarını anlatan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, güzel başlayan meclisin güzel devam edeceğini bildiklerini iletti. Bütün siyasi partilerin bu hassasiyete sahip olduğunu aktaran Cahan, " Belediye meclisimiz 3 siyasi parti ile çalışmalarına başladı. Yeni dönemde meclisimiz her yönü ile örnek çalışmalara imza atacaktır. Biz birlikte iş birliği ile alacağımız kararlar ile örnek belediyeler arasında yerimizi alacağız” dedi. Uşak’ın kavga kültüründen uzak olması gerektiğinin altını çizen Cahan, ancak bu şekilde marka  bir kent olma yolunda ciddi adımlar ile ilerleneceğine dikkat çekti. Kavganın kimseye kar getirmediğini aktaran Cahan, " Biz ne olursa olsun gönüller yapmaya geldiğimiz için gönül kırmadan ilimizin en güzel kentler arasında yerini almayı kendimize yol haritası çizdik. Şimdi bunu gerçekleştirmek için ilk adımları attık. Biz bu yolda parti ayrımı olmaksızın ilerleyeceğiz. İnanıyorum ki diğer partideki arkadaşlarımız da bu düşünce ile hareket edeceklerdir” ifadesini kullandı.

Kavgadan uzak bir dönem

Belediye Meclisi’nin kavgadan uzak ve uzlaşmacı bir tavır ile çalışacağını ve tüm meclis üyelerinin bu olgunlukta olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " 30 Mart yerel seçimlerinin ardından hemen çalışmalarımıza başladık. İlimiz için kaybedilecek bir saniyenin bile olmadığının bilinci ile projelerimizin startını kısa süre sonra vereceğiz. İlimizin güzel bir geleceğe sahip olmasında şüphesiz belediye meclisimiz önemli bir yer tutmaktadır. Kentimiz ile ilgili kararların alındığı merci olan belediye meclisimizde bulunan tüm siyasi parti gruplarına önemli vazifeler düşmektedir. Her şeyden önce kent menfaatleri için birlikte hareket edilmeli ve bu doğrultuda ilerlenmelidir. Yeni meclisimizde bu düşünce ile hareket edeceğini göstermiştir. İlk meclisimizde birbirinden değerli meclis üyelerimiz güzel bir çalışma içinde olacağının sinyalini verdi. Bizde bu düşünce ile hareket ederek ilimizin en iyi noktalara gelmesi için hedeflerimizde ilerleyeceğiz” dedi.

3.3
İlgili İçerikler: YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK 2018-2020 Yılına Ait Ödeme Emri Listesi - Uşak Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde Bildirilmi HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETTE