Kefken Yaz Kampına Uşak'tan Katılım

27-08-2014

Kefken Yaz Kampına Uşak’tan Katılım

Uşak Belediyesi gençlerin daha iyi bir yaz geçirmeleri adına etkinliklerine devam ediyor. Kentte gençlerin bedenen ve ruhen iyi yetişmeleri için açılan yaz kurslarına ilginin ardından bir tane daha gençlere yönelik etkinlik düzenlendi. Beyoğlu Belediyesi’ne ait Kefken Çevre Yaz Kampı’na Uşak’tan da katılım sağlandı. Kamplara giden 46 genç çeşitli etkinliklere katılarak gelişimleri için olumlu kazanım sağladılar. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, gençlerin her anlamda gelişmeler için belediye olarak faaliyetlere devam ettiklerini bildirirken bu yazın son derece olumlu geçtiğini aktardı. Uşak’ta yeni nesillerin her anlamı ile şehirde dolu dolu yaşamalarını arzu ettiklerini bildiren Başkan Cahan, " Gençlerimizi belediyeciliğimizde çok önemseyeceğiz. Onların gerek ruhen, gerekse bedenen gelişmesi için ne yapılması lazım ise yapacağız. Aynı zamanda çocuklarımızın sosyal bireyler olması için de çaba vereceğiz. Bu düşünce ile çıktığımız yolda başarı kaydedeceğiz” dedi. Kenfken çevre yaz kampının da bu bağlamda düşlünülen bir çalışma olduğuna işaret eden Başkan Cahan, kamptan dönen gençlerin mutlu olmalarının ve bireysel gelişimlerine katkı sağlamalarının mutluluk verici olduğunu iletti. Belediyenin gençler ile ilgili çalışmalarını sürdüreceğinin altını çizen Başkan Cahan, " Mutlu bir kentin ortaya çıkması için mutlu bir yeni neslin olması da gereklidir. Bu nedenle belediye olarak gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız ara vermeden devam edecek. Aynı zamanda biz başka belediyeler ile de iyi ilişkiler içinde olarak gençlerimiz adına ortak projelerde bulunacağız. Tıpkı Beyoğlu Belediyemiz ile yaptığımız çalışma gibi” ifadesini kullandı.

Gençlerin yanındayız

Uşak Belediyesi’nin gençlere yönelik çalışmaları ile hayatlarında olumu etki etmek için çaba verdiğini kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Belediyemiz kentin her anlamda gelişmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu bağlamda sürekli gençlerimiz için projeler üretmekteyiz. Onların her anlamda gelişmesi muhakkak kentimizin menfaatinedir. Kendini geliştiren gençler kentine de büyük katkı sağlamaktadır. Bunun yanında teknolojiye yenik düşen bireyler yerine sosyal olan bireylerin yetişmesi de gerekmektedir. Bu şekilde çocuklarımız toplum içinde daha başarılı olacaktır. Biz belediye olarak gençlerimizi düşünen bir yapıda olduğumuz için konu ile ilgili çalışmalar yapmaktayız. Öncelikle çocuklarımızın yaz dönemlerini iyi geçirmeleri için birçok kurs açtık. Bu kurslarımızda çocuklarımız oldukça mutlu olmakla birlikte kendi gelişimlerine olumlu katkı sağladı. Kurslarımız gençlerimizin tatillerini daha iyi geçirmelerinde de bir katkı sağladı. Bununla yetinmeyerek bir çalışmaya daha imza attık. Bu projede gençlerimizi Beyoğlu Belediyesi’nin Kefken Çevre Yaz Kampı’na gönderdik. Burada 46 öğrencimiz çeşitli aktiviteler ile gelişim imkanına kavuştular. Ayrıca güzel bir hafta geçirdikler. Belediyemiz başka belediyeler ile de ortak çalışma içinde olarak kente katkı sağlamaya devam edecek. Gençlerimiz ile ilgili her türlü projeye de açık olacağız” dedi.

5.0
İlgili İçerikler: Uşak'ta 8'inci Yaren Gecesi Yoğun Bir Katılımla Yapıldı ​Engellilerin Hayata Katılım Paneline Yoğun İlgi