Kent Park Kentin Tarihini ve Talihini Değiştirecek

22-04-2014

Kent Park Kentin Tarihini ve Talihini Değiştirecek

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Projeyi başından bu yana anlattıklarında gördükleri desteklerin kendileri için çok değerli olduğunu kaydeden Cahan bu destekle hedeflerine ulaşacaklarını anlattı. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağından bahseden Başkan Cahan, " Projemiz her hali ile kentimizin yıllarca istediği özellikte bir projedir. Biz de zaten projemizi planlarken vatandaşlarımızın bu ilgi ve talebini ön planda tuttuk. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve birbirinden değerli bakanların verdiği destek ile projenin gidişatı hakkında daha güzel ipuçları aldık” dedi. Projenin Ankara tarafından özel olarak takip edildiğinin altın çizen Cahan, bu durumun kent menfaatleri açısından çok değerli olduğuna dikkat çekti. Uşak’ın Sultan Ahmet Meydanı gibi bir meydana kavuşacağını bildiren Başkan Cahan, " İlimiz her yönü ile gelişmekle birlikte gereksinimleri de farklılaşıyor. İlimizde büyük ve halkın rahatça gidebileceği büyük bir meydan yok. Ata Park binlerce vatandaşımızın ilgi odağı haline gelen bir yer konumunda olsa artık yetersiz kaldı. Bu nedenle biz Sultan Ahmet Meydanı modelinde bir meydanımızı halkımıza kazandıracağız” ifadesini kullandı.

Projelerimiz gelecek nesiller için

Uşak için verilen desteğin tarihi bir fırsat olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizde en önem verdiğimiz projelerin başında Kent Park Projesi yer alıyor. Bu proje kentimizin imajını önemli ölçüde değiştirecek kalitede ve değerdedir. Her şeyden önce proje hükümetimizin de desteğini almış olması itibari ile farklı bir durumdadır. Bu proje gibi tüm projelerimizi gelecek nesillerin mutlu olması için planladık. Biz projeleri gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için yapıyoruz. Yıllarca hep hayal gibi görülen zor bir işi bu dönem bitirecek olmak bizler için gurur vesilesi olacaktır. 118 bin metrekarelik alanda oluşturulmayı düşündüğümüz projenin büyük bir bölümünde devlet kurumları binaları var. Bu binaların kaldırılması ve yeni yerlerinde hizmet vermesi devletimizin desteği ile gerçekleşecek. Ayrıca binaların taşınması ile ilimiz farklı yönlerde de gelişimini tamamlayacak. Projenin sonlanması ile de Uşak'a Sultan Ahmet Meydanı gibi bir yapıyı kazandırmış olacağız. Bu proje ile kentimizin tarihini ve talihini değiştireceğiz. Şimdi tüm planlamalarımızı yapıyoruz. Ankara ile de proje ile ilgili olarak sürekli konuşuyoruz. Yakın zamanda değişim başlayacak” dedi.

1.7
Son Düzenlemeler: 22 Nisan, 2014
İlgili İçerikler: 23 NİSAN'DA EĞLENCE ÇOCUK KENT'TE ÇOCUK KENT'TE ŞENLİK RÜZGARLARI ESTİ ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK MERKEZ İSLİCE MAHALLESİ ÇARŞI UŞAK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ Tahsin Işıkkent UŞAK BELEDİYESİ İLE KENT YEŞİLE BÜRÜNÜYOR 123 BİN METREKARELİK DEV PROJE ÇOCUK KENT'İN TEMELİ BAKAN KASAPOĞLU İLE ATILDI