Kentin kuzeyi yatırımlar ile daha çok gelişecek

1-10-2014

Kentin kuzeyi yatırımlar ile daha çok gelişecek

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin kuzeyinin yatırımlar ile daha iyi konuma geleceğini ve görev süresince birçok projenin kuzeyde canlanacağına işaret etti. Uşak’ın her köşesi ile eşit gelişen ve aynı güzellikte olmasını istediklerini dile getiren Cahan kentin planlamalarını da bu kapsamda yaptıklarını bildirdi. Özellikle kentin kuzeyinin daha iyi konuma gelmesini arzu ettiklerini dile getiren Cahan, " İlimizin marka olabilmesi için elimizdeki bütün imkanları seferber ediyoruz. Bir yandan büyük projelerimiz için Ankara Uşak arası mekik dokurken, diğer yandan ortak akıl ile kentin sorunlarına kalıcı çözümler buluyoruz. İlimizin geleceğe yönelik stratejik planlamalarının içine ise kuzey bölgelerimizi de dahil ettik” dedi. Kuzeyin güney gibi olmasının çok önemli olduğunun altını çizen Cahan, bu sayede kentin bütün noktalarının eş değer olacağını ve yapılaşmanın da aynı düzeyde olacağına dikkat çekti. Uşak Belediyesi’nin kuzeyde yatırımlara da önem vereceğini kaydeden Cahan, " İlimizde kuzey çevre yolunun bitmesinin akabinde bölgede bir canlılık söz konusu olacak. Biz de projelerimizi planlarken kuzey bölgelerimizi önemle dikkate alacağız. Bu bölgelerde çalışmalarımızı yapmakla birlikte devlet yatırımlarının da gelmesine vesile olacağız. Bu konuda şimdiden ciddi bir çalışma içine girdik” ifadesini kullandı.

Hedefimiz komple gelişen bir kent

Uşak’ın her yerinin değerli olmasını istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bunun için ayağı yere basan bir kent planlamasının gerekli olduğunu iletti. İstenilen hedefe ulaşmak için kuzey bölgelerinin daha çok geliştirilmesi gerektiğini anlatan Cahan şunları kaydetti: " Kentimizin marka olabilmesi için var gücümüz ile çalışmaktayız. Bunun için gerek seçimden önce gerekse başkanlıl dönemimizde bütün planlamalarımızı yaptık. Projelerimizin can bulması adına hassas ve titiz bir yönetim tarzı içindeyiz. Aynı zamanda kentimizin yönetimi için ortak akıl adına vatandaşlarımız ile sürekli beraberiz. Biz ilimizde kuzey bölgelerinin gelişmesi ile marka olma yolunda daha ileri gidebileceğimize kanaat getirdik. Kentimizin her mahallesi ve bölgesi aynı değerde olması gereklidir. Bu nedenle diğer bölgelerimiz gibi kuzey mahallelerinin de ilerlemesinden yanayız. Her yönü ile gelişen kent ancak bu şekilde sağlanabilir”

Kuzeyde çalışmalarımız olacak

Kuzey bölgelerinde belediye projelerinin olacağını ve gelişimin hızlanacağını belirten Cahan, " Belediyemiz kuzey mahallelerinin daha çok gelişmesi adına şimdiden projelerine başladı. Öncelikle kuzey çevre yolunu hastaneye bağlama noktasında büyük bir aşama kaydettik. Burada engel teşkil eden konutların yıkımı sağlandı. Ayrıca burada yıkımı adeta düğün havasında gerçekleştirdik ve kimseyi kırmadık. Artık kuzeyden yeni hastane ve adliyeye gidiş daha kolay oldu. Bunun yanında kuzey çevre yolu bölgenin yapılaşması bakımından da bir milat olacak. Belediyemiz kuzeyde projeleri ile dikkat çekecek ve gelişime katkı sağlayacak. Aynı zamanda bölgeye devlet yatırımlarını da kaydırarak gelişimin önünü açacağız. İlimizde bu bağlamda eşit gelişimin de önünü açacağız” dedi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Hatice Çökük Karahallı/Çokaklı Köyünden, Dudu Uğur Bilal Çoker Zeki Çoker BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI Karahallı/Çokaklı Köyünden, Emine Şahin Uşak Belediyesi Bir Tesiste Daha Temel Attı UŞAK BELEDİYESİ BİR PROJENİN DAHA TEMELİNİ ATTI