MİLLETİ İÇİN KENDİNİ FEDA EDEN BAŞBAKAN'A UŞAK'TAN DESTEK

7-08-2014

MİLLETİ İÇİN KENDİNİ FEDA EDEN BAŞBAKAN’A UŞAK’TAN DESTEK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçiminden zaferle çıkacağını belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaşın sandığa gitmesini istedi. AK Parti’nin göreve geldiği 3 Kasım 2002’nin Türkiye için gelişme dönemi olduğunu dile getiren Nurullah Cahan, "10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi de ülkemiz için ilerleme döneminin başlangıcı olacak. Uşak ve Türkiye için gecesini gündüzüne katan sayın Başbakanımız, hizmetleri artırarak devam ettirecek” dedi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini zaferle sonlandıracağını ifade etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Uşak ve Türkiye’nin bütün kentlerinde önemli hizmetleri başlattığını söyleyen Başkan Nurullah Cahan, "Hizmetlerin artarak devam etmesi ve Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için önemli bir seçim yaşayacağız. Türkiye uzun yıllar sonra ilk kez Cumhurbaşkanını seçecek ve bu fırsatın önünü açan da Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Başbakanımız, sosyal, kültürel, ekonomik ve demokratik bazda önemli gelişmelere imza attı. Sadece Uşak için çok önemli yatırımların önünü açtı ve her projenin bire bir takipçisi oldu. Kentsel dönüşümün başlamasının ve bitirilmesinin talimatını Sayın Başbakanımız bizzat kendisi verdi. Uşak’ı en son ziyaretinde vizyon çalışmamız olan kent park için de söz verdi ve O’nun bu sözü üzerine bütün kurumlar üzerlerini düşeni yapmaya başladı. Yepyeni bir Uşak’ın önünü açan Sayın Başbakanımız, Cumhurbaşkanı olduğunda da söz konusu işlerin takipçisi olacak. Gerek ilimizde ve gerekse ülke genelindeki bütün şantiyeleri tek tek dolaşacak ve hizmetlerin bire bir takipçisi olacak” dedi.

EKONOMİYİ RAYINA OTURTTU, HALKI HASTANE KUYRUKLARINDAN KURTARDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 yıldır ülkeye hizmet ettiğini vurgulayan Başkan Nurullah Cahan, ekonomide, sağlıkta ve sosyal alanlardaki değişim hakkında da bilgi verdi. Uşak’ın da aralarında bulunduğu Türkiye’nin kalkınmada öncelikli kentlerinin teşvik kapsamına alındığını hatırlatan Nurullah Cahan, "2001’de sadece Uşak’ta 20 bin çalışanımız vardı. Bu rakam bugün 55 binlere çıktı ve istihdam oranı her geçen gün artış göstermeye devam ediyor. Başbakanımızın talimatıyla çıkarılan 5084 sayılı teşvik kanunu ile işsizliğin önüne geçildi ve çalışan herkes sosyal güvence altına alındı. Bunun yanı sıra sağlıkta çok önemli gelişmelere imza atıldı, ilimizin de içinde bulunduğu bir çok kentte modern ve otel konforunda hastaneler inşa edildi. Önceki iktidarlar döneminde hastanede kuyruk bekleyen ve hep ikinci sınıf muamelesi gören halkımız, gelişmiş ülkelerle aynı standartlarda hizmet almaya başladı” diye konuştu.

10 AĞUSTOS GÜNÜ SANDIĞA MUTLAKA GİDELİM

"Kimi kimsesi olmayanlara kol kanat geren ve eğitimde kalitenin artması için önemli çalışmaları hayata geçiren sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2023’te ilk 10’da yer alacak bir ülke olmamız için canla başla çalışmaya devam edecek” diyen Başkan Nurullah Cahan, şöyle devam etti: "AK Parti göreve geldiği 3 Kasım 2002 günü, 12 yıllık gelişme döneminin başlangıcı oldu ve tarihe altın harflerle yazıldı. Gelişimini büyük ölçüde tamamlayan Türkiye’nin ilerleme dönemi için önemli bir seçime daha giriyoruz. 10 Ağustos 2014 Pazar günü ülkemizin her alanda ilerlemesi ve hizmetlerin artarak devamı için önemli bir gün olacak. Bütün dünyanın yakından takip ettiği Cumhurbaşkanlığı seçiminde mutlaka sandığa gitmeliyiz.” Başkan Cahan, seçimlerin her hangi bir huzursuzluk çıkmadan tamamlanmasını temenni ettiğini belirterek, "Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR Gülbeden Alabaş MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ