Memurlar İçin Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

11-04-2014

Memurlar İçin Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Uşak Belediyesi’nde çalışan memurlar ile ilgili sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Sözleşme imzalama törenine Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Önder Yıldız, İnsan Kaynakları Müdürü Işıl Akgün, Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Bem Bir Sen İl Başkanı Mustafa Kozak ve Uşak Belediyesi İç Denetçisi Kazım Dikmentepe katıldı. Sözleşme ile belediye memurları denge tazminatını almaya hak kazandılar. Konu hakkında açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediyede çalışan her bir emekçinin haklarının önemli olduğuna işaret ederken, çalışanın mutlu olması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Belediyede çalışan her bireyin bir aile ortamında olduğuna işaret eden Cahan, " Belediyemiz kentin her anlamda gelişmesi için önemli dinamiklerden birisidir. Bu nedenle kentimizin gelişimine katkıda belediye personelimiz daima önemli bir yerde bulunmaktadır. Biz çalışanlarımız ile Uşak’ta güzel işler başaracağız. Çalışanlarımızı her anlamda değerli buluyoruz. Bu nedenle çalışanlarımızın haklarının da en üst derecelerde olmasını istiyoruz” dedi. Sözleşme ile Başkan Nurullah Cahan’ın çalışanlarına verdiği değeri bir kez daha gördüklerini ileten Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Bem Bir Sen İl Başkanı Mustafa Kozak, konu ile ilgili Başkan Cahan’a teşekkür etti. Bu tür desteklerin çalışanlar açısından değerli olduğunu aktaran Kozak, " Belediyemizde çalışan 352 adet memurumuz var. Memurlarımız ilimizin en iyi noktalara gelmesinde en üst seviyede performans göstermektedirler. Dolayısı ile verilecek bu destekler memurlarımızı mutlu etmektedir. Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’ın göreve başlamasından kısa bir süre geçmesine rağmen bu iyileştirmeyi yapması ne kadar çalışanın sevdiğini bize göstermiştir” şeklinde konuştu.

Çalışanlarımızın yanındayız

Uşak Belediyesi’nin çalışanlarını haklarını en güzel şekilde olması için çaba verdiğini belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Belediyemiz ilimizde gördüğümüz her ne varsa çalışması ile muhakkak vardır. Öyle ki belediyemiz kentimizin gelişmesinde de lokomotif görevini üstlenmektedir. Bütün bu işleri ise belediyemizin çalışkan ve vefakar personeli yapmaktadır. Belediyemiz bünyesinde bulunan memurumuz, işçimiz ve taşeron işçilerimiz kentimizin güzelleşmesi adına en önemli görevi ifa etmektedirler. Hal böyle iken bizde çalışanlarımızın haklarını en iyi şekilde almasını isteriz. Göreve gelmemizin akabinde memurlarımızın sosyal denge sözleşmesinin imzalanması gerektiğini öğrendik. Bu konuyu başka aylara bırakmadan hemen yapmak için sendika temsilcimiz ve belediyedeki ilgili birimlerimiz ile konuştuk. Netice itibari ile bugün memurumuz ile sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün memurlarımıza hayırlı olsun” dedi

Başkanımıza teşekkür ediyoruz

Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın çalışanlarına verdiği değeri bir kez daha gösterdiğini aktaran Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Bem Bir Sen İl Başkanı Mustafa Kozak, " Bugün çalışanlarımız açısından güzel bir gün yaşıyoruz. Belediyede çalışan 352 memurumuz için sosyal denge sözleşmesi Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’ın çabaları çerçevesinde imzalandı. Yapılan sözleşme ile sözleşmenin tarafı olan çalışanların ekonomik durumunu işverenin mali durumunun elverdiği ölçüde, insanca yaşamını sağlamak, bilgi ve becerisini geliştirmek, aynı işi yapanlar arasında ücret dengesini sağlamak, emeğin karşılığını almak, adaletli ücret dağılımı sağlamak düşünülmüştür. Aynı zamanda sözleşme ile çalışanların sosyal ve kültürel düzeylerini yükseltmek, geleceğe güvenle bakmasını temin etmek; böylelikle ekonomik ve sosyal barışı sağlamak ve çalışanın performansını arttırarak demokratik ve katılımcı çalışma düzeni amaçlanır. Biz Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’ın hassasiyeti için çok teşekkür ederiz” dedi.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE KARTON ÇANTA ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU