Projelerde somut gelişmeler devam ediyor

4-11-2014

Projelerde somut gelişmeler devam ediyor

Karayolları İzmir Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu Uşak Belediyesi’nin projeleri ve kentte yapılan yol çalışmaları ile ilgili Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından belediye projeleri ve yapılacak çalışmalar yerinde incelendi. Öncelikli olarak Huzur Park civarında yapılması planlanan ve yakında başlayacak olan köprülü kavşak alanına gidilirken, ardından kuzey ve güney çevre yolu birbirine bağlayacak olan hemzemin geçidi incelendi. Akabinde ise yapımı devam eden çevre yolu ile ilgili son durum şantiye ve yol yapım alanlarında görüldü. Ziyaret hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte karayollarının ilgi alanı içinde olan projeler ile ilgili son aşamaya geldiklerini ifade etti. Karayolları İzmir Bölge Müdürü’nün de Uşak’a gelerek projeleri yerinde gördüğünü aktaran Cahan, " İlimizde marka olma hedefi ile yolumuzda emin adımlar ile ilerlerken, çalışmalarımızın her aşamasını gerek şahsım, gerekse  tüm ekibimiz en ince ayrıntısına kadar takip etmektedir. İlimizin dışında Ankara’da ve İzmir’de projelerimizin vücut bulması için yoğun mesai sarf etmekteyiz. Bu çalışmalara Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün alanında olan projeler de dahildir. Bu kapsamda Karayolları İzmir Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu bizlerin daima yanında oldu” dedi. Karayolları İzmir Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun projeleri yerinde incelemesinin kendileri için bir şans olduğunun altını çizen Başkan Cahan, çalışmaları daha iyi anlatma imkanına sahip olduklarına dikkat çekti. Bundan sonra da aynı heyecan ile kentin bütün projelerinin takipçisi olmaya devam edeceklerini ileten Cahan, " İlimizin istediğimiz hedeflere ulaşması için aynı hassasiyetimiz devam edecek. Biz ilgili bütün müdürlükler ve bakanlıklar bazında hedeflerimize varmak için görüşmelerimize devam edeceğiz. Kentimizde yaşayan tüm hemşehrilerimiz bu takipçiliğimizin farkını kısa sürede canlanacak projeler ile hissedecek” ifadesini kullandı.

Birçok proje can bulacak

Uşak’ın projelerinin bir kısmının Karayolları Bölge Müdürlüğü ile ilgili olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun gelmesi ile projeleri yerinde inceleme imkanına kavuştuklarını aktardı. 2015 yılında Karayolları Bölge Müdürlüğü’nü ilgilendiren projelerde somut ve önemli gelişmelerin olacağını bildiren Cahan şöyle devam etti:”  Uşak makus talihini kısa sürede yenmeli ve kentleşme açısından marka olarak sürmesi gerekmektedir. Belediye yönetimine geldiğimizde bu bilinç ile görevimize başladık. Bütün projelerimizin istenilen düzeye gelmesi adına kararlı ve planlı bir çalışma yaptık. Ankara’da ve İzmir’de bütün projelerimizin takibini gerçekleştirdik. Çalışmalarımızdan bir kısmı ise Karayolları İzmir Bölge Müdürlüğü ile ilgiliydi. Müdürlüğümüzü ilgilendiren konularda geçtiğimiz günlerde müjdeler vermiştik. Şimdi projeleri yerinde incelemek için Karayolları İzmir Bölge Müdürümüz Sayın Abdülkadir Uraloğlu kentimize geldi. Biz Huzur Park Köprülü Kavşak Projesi’ni, kuzey ve güney çevre yolunu birbirine bağlayacak olan hemzemin geçit çalışmasını ve hükümetimizin çevre yolu projelerini yerinde inceledik. Bölge müdürümüzü de çalışmalar ve aşamalarını en iyi şekilde anlattık. Kısa sürede başlayacak çalışmalarımız ile ilimiz kazanımlar elde edecek”

Takipçiliğimiz devam edecek

Uşak Belediyesi’nin bütün projelerini en hassas şekilde takip etmeye devam edeceğini anlatan Belediye Başkanı Cahan, " Uşak’ta her yönü ile gelişim için çok yönlü bir çalışma yapmaktayız. Kentimizde birden fazla ilimizin imajını değiştirecek ve Uşak’ın geleceğini teşkil edecek çalışmalar vardır. Bu çalışmaların canlanması ise ancak kararlılık ve takipçilik ile olur. Biz ilimizde ve il dışında bu kararlılığımızı en iyi şekilde uygulayıp kazanımlar elde etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile ilimize gelip projelerimizi yerinde inceleyen Karayolları Bölge Müdürümüz Sayın Abdülkadir Uraloğlu’na bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

İlgili İçerikler: MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Uşak Belediyesi Ata Tohumunun Devamlılığını Sağlayacak KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR UŞAK'IN MAYKIL FİKRET'İ DANSIYLA MOTİVE EDİYOR BAŞKAN ÇAKIN VATANDAŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR