Temizlikte Çalışmalar Tam Gaz Devam

13-06-2014

Temizlikte Çalışmalar Tam Gaz Devam

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin temizliği adına aralıksız çalışmalara devam ediyor. Kaldırım ve asfalt temizlemelerine müdahaleleri ile dikkat çeken birimler gelen şikayetleri en hassas şekilde yaklaşıyor. Sosyal medya yorumlarında görülen aksaklıkları bile değerlendiren temizlik işleri birimi 24 saat içinde şikayetleri çözümlendiriyor. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, temiz bir Uşak için ilgili birimlerin çalışmalarını profesyonelce sürdürdüğünü dile getirdi. Uşak’ın temizlikte marka olması hedefi ile ilerlediklerini kaydeden Cahan, "İlimizde en baş sıralara kent temizliğini yazdık. Yaşanabilir bir kent olmak için kentlerin temizlik anlamında da en iyi noktalarda olması gerekmektedir. Bu nedenle biz belediye olarak temizliği her zaman ciddi yerlere koyduk. Ekiplerimiz bu konuda başarılı işler yürütmektedir” dedi. Son yağan yağmurların ardından da belediye birimlerinin temizlik konusunda hemen müdahaleye başladığının altını çizen Cahan, kısa sürede kentte yağmurun etkileri ile kirliliği bitirdiklerine dikkat çekti. Çok farklı kanallardan temizlik ile ilgili ihbarları aldıklarını ve değerlendirdiklerini ileten Cahan, " İlimizde ekiplerimiz her ne kadar ciddi bir çalışma içinde olsa da anlık sorunlar çıkabiliyor. Bizim göremediklerimizi vatandaşlarımız bizlere telefonla, yüz yüze ya da mail yolu ile iletiyorlar. Bu konuda öyle ciddi bir çalışma var ki ekiplerimiz sosyal medyada gördükleri olumsuz yorumlara dahi hemen müdahale ediyorlar” ifadesini kullandı.

Çevre konusunda sorunsuz Uşak

Uşak’ın çevre konusunda en sorunsuz kentler arasında yerini alacağını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizde her anlamda olumlu çalışmalarımız sürmektedir. Kentimiz adına sürekli kazanımlar elde etmek için bütün ekibimiz ile çalışmalarımız sürmektedir. Bu çalışmalarımızdan birisi de şüphesiz kentin temizliğidir. Temiz olmayan bir kente ne kadar yatırım yapılırsa yapılsın mutlu etmek mümkün değildir. Bu nedenle önceliklerimizi temizlik adına verdik. Bu konuda ekiplerimiz de yoğun bir tempo ile çalışmaktadır. Her görülen aksaklı en ince ayrıntısına kadar değerlendirilmektedir. Temizlik işleri birimimiz telefonla ve yüz yüze gelen ihbarlar ile birlikte sosyal medya ve haber sitelerindeki yorumlara dahi 24 saat gibi kısa bir sürede müdahale gerçekleştirmektedir. Biz bundan sonra da aynı ciddiyet ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız da gördükleri en küçük aksaklığı dahi 153’e bildirmeleri önemlidir. biz her ihbarı değerlendirerek temizlikte marka bir kent olma da emim adımlar ile yolumuzda ilerleyeceğiz” dedi.

3.0
İlgili İçerikler: MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Uşak Belediyesi Ata Tohumunun Devamlılığını Sağlayacak KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi BAŞKAN ÇAKIN VATANDAŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR