Tüm Belediyeler ile Koordineli Çalışacağız

1985
6-05-2014

Tüm Belediyeler ile Koordineli Çalışacağız

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve başlaması ile beraber kentin projeleri için düğmeye bastı. Uşak’ın her mahallesinin ve sokağının gelişmesi ve kentin en yaşanabilir şehirler arasında olması için harekete geçen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu kapsamda Ankara ve Uşak diyaloglarına da önem veriyor. Uşak’ın merkez ilçesinde yapılacak çalışmaların yanında tüm il genelinin de gelişmesini isteyen Başkan Cahan, bu kapsamda ilçe belediyelerinin gelişimine de katkı vermek istediklerini iletti. Uşak’ta ilçe belediyeleri ile sürekli koordinasyon halinde olacaklarını hatırlatan Başkan Cahan, " İlimizin merkezinin en güzel kentler arasında olması için yapılacak projeler bizim görevimizdir. Marka şehir Uşak için hedeflerimizi gerçekleştirirken gelişimin ilçelerimizde de olmasını diliyoruz. Bu nedenle ilçelerimizin en iyi hale gelmesini de kendimize bir borç biliyoruz. Biz kendimiz için bir şey isterken ilçelerimiz için de isteklerde bulunuyoruz” dedi. kent menfaatlerinin bu düşüncede buluşmasını isteyen Cahan, bundan sonra da bu şevk ile çalışıp tüm Uşak’ı kapsayacak bir yol haritası çizeceklerini bildirdi. İlçe belediye başkanları ile belirli periyotlarda görüşmeler yapacaklarının altını çizen Cahan, " Uşak bizim vatanımız ve sevdamızdır. Bu sevda ilimizin tüm topraklarını karış karış kapsamaktadır. Biz ilimizin merkezinin gelişmesini istemekle beraber ilçelerimizin de gelişimi için başkanlarımız ile bir araya gelerek sorunları konuşmak niyetindeyiz. bu sayede ortak akıl ortaya çıkacak ve ilimiz her köşesi ile kazanacak” ifadesini kulandı.

Uşak’ın menfaatleri için

Kentin her köşesinin kendileri için ayrı bir değerde olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Biz ilimize bir sevda gözü ile baktık. Hizmet için çıktığımız yolda bu görevin bize nasip olması ile hemen çalışmalarımıza başladık. Söz verdiğimiz gibi marka şehir Uşak için projelerimize birer birer start veriyoruz. Gerek Ankara ziyaretlerimiz gerekse ilimizdeki çalışmalarımı Marka şehir Uşak’ın temellerinin atılmasında önemli bir yerdedir. Diğer yandan biz sadece kent merkezimizin değil, tüm Uşak’ın gelişimini istiyoruz. Tüm ilçelerimizin ve beldelerimizin markalaşmasını ve mutlak başarının kent genelinde sağlanmasını istiyoruz. Bu nedenle ilçe ve belde belediyelerimiz ile koordinasyon sağlamak istiyoruz. ilçe belediyelerimizin sorunları için şimdiden istişare toplantılarımıza başladık. Biz bu çalışmaları yaparken siyaseti de bir kenarda bırakıyoruz. Belediye başkanlarımız ile yaptığımız görüşmelerde ilçelerimizin sorunlarını da Ankara’da dilimiz döndüğünde anlatmaya çaba vereceğiz. Bu düşünceler ile çıktığımız yolda en iyiye ulaşacağız ve mutlak kalkınma tüm il genelinde olacak " dedi.

3.3
İlgili İçerikler: GERÇEK SEVGİ TÜM ENGELLERİ AŞTI Ferat Tümer Şaban Tümer Fatma Hanım Tümer TÜM UŞAK'IN SAHİP ÇIKTIĞI O PROJEDE İLK KAZMA VURULDU Melek Tümtürk Sadet Tümer Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Fazile Tümer Ramazan Tümer