Üçüncü Toplantı İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile Gerçekleşti

24-04-2014

Üçüncü Toplantı İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile Gerçekleşti

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan belediye bünyesinde bulunan birimler ile toplantılarını sürdürüyor. İlk iki toplantısını Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile yapan Başkan Cahan üçüncü toplantısını ise İşletme ve İştirakler Müdürü ile yaptı. Toplantıda İşletme ve İştirakler Müdürü Mehmet Erçetin Başkan Cahan’a birimin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantıda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, birimler ile buluşmalarının işleyişi tanımaları ve yol almaları bakımından çok önemli olduğunu kaydetti. Uşak Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün de belediyenin gelirleri açısından önemli bir birim olduğunu aktaran Cahan, " Müdürlüğümüz her yönü ile vatandaşlarımızın faydalandığı hizmetlerin yükünü taşımaktadır. Belediyemizin gelirlerinin de ağırlıklı olan birimimiz ile kentimiz için daha güzel neler yapabiliriz konusunda konuşmalarımız devam edecek” dedi. Toplantılar sayesinde vatandaş menfaatlerinin kazanacağına işaret eden Cahan, bu nedenle sistemin daha iyi işlemesi için gruplar halinde çalışmayı önemsediklerini anlattı. Bundan sonra da aralıksız olarak tüm birimler ile toplantılar yapacaklarını ileten Cahan, " Birimlerimiz ile görüşmelerimizde ilimizde vatandaşlarımızdan duyduğumuz eksiklileri ve talepleri de müdürlüklerimiz ile konuşma fırsatına sahip oluyoruz. Bu nedenle toplantılarımız ayrı bir önem arz etmektedir. Gerek şahsım gerekse yönetimimiz belirli periyotlar ile toplantılarını sürdürecek” diye konuştu.

Hedefimiz en güzel hizmet

Uşak Belediyesi’nin en güzel hizmeti verebilmek için belediye içinde yer alan tüm birimler ile istişare içinde olacaklarını kaydeden Başkan Nurullah Cahan, " Göreve gelmemiz ile birlikte birçok konuda işlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bir yandan vatandaşlarımızı dinleyerek kent için isteklerini ortaya koyuyoruz. Diğer yandan Ankara ziyaretlerimiz ile yol haritası çıkartıyoruz. Ayrıca belediyemizin işleyişini ve talepleri de ortaya dökmek için birimlerimiz ile toplanıyoruz. Bu konuda da hızlı ve hassas bir yapı içindeyiz. Bugün üçüncü müdürlüğümüz ile toplantımızı gerçekleştirdik. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü her anlamı ile belediyemizin gelirleri konusunda önemli bir noktadadır. Halk Ekmek’ten jeotermale, otoparklardan su gelirlerine kadar birçok konuda müdürlüğümüz vardır. Biz bu bağlamda müdürlüğümüz ile vatandaşlarımız için neler yapabileceğimizi de konuşuyoruz. Bundan sonra da bu tür toplanmaları yaparak kentimiz için en iyisini yapma hedefi ile yolumuzda ilerleyeceğiz. Diğer birimlerimiz ile de toplanıp Uşak’ı en güzel hale getireceğiz” dedi.

3.2
İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜNE MEZAR HASIRI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU 2018-2020 Yılına Ait Ödeme Emri Listesi - Uşak Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde Bildirilmi MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE CESET TORBASI ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE BİSTRO MASA ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE KARTON ÇANTA ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU UŞAK BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN STATLARINDA KULLANILMAK ÜZERE SKORBORD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN BELEDİYEMİZ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE ŞÖVALE ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU 11. EGE TİYATROLAR BİRLİĞİ BULUŞMASI UŞAKTA GERÇEKLEŞTİ