UÅžAK SPORTÄ°F'E 150 BÄ°N TL'LÄ°K DESTEK

2079
22-05-2014

UŞAK SPORTİF’E 150 BİN TL’LİK DESTEK

Beko Basketbol Ligi'ndeki ilk sezonunda Play-Off'a kalma başarısı gösteren Uşak Sportif basketbol takımına İl Özel İdaresi'nce 150 Bin TL maddi destek verildi.

150 Bin TL'lik destek çeki Vali Seddar Yavuz tarafından Başkan Arif Akçakaya'ya teslim edildi. İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş'in de katıldığı toplantıda konuşan Vali Seddar Yavuz 'Marka Şehir Uşak' hedefine ulaşma noktasında ilimizin ismini duyuran Uşak Sportif basketbol takımının başarısını kutladığını belirterek desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

Uşak Sportif basketbol takımının göstermiş olduğu başarının büyüklüğüne dikkat çeken Vali Seddar Yavuz, "Takımızın gösterdiği performans önemli bir başarı hikayesidir. Uşak gibi önemli bir sanayi şehrinde rakiplerine göre dezavantajlı olmasına rağmen elde edilen başarı taktire şayandır. Bundan sonraki süreçte başarılarının devam etmesi doğrultusunda Valiliğim, Belediye, kamu, özel sektör olarak takımımızı her zaman destekleyeceğiz. Gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı takım yöneticilerine, teknik heyetine ve oyuncularına teşekkür ediyorum" dedi.

Basketbol kulübümüzün gösterdiği başarı ile kentimize kazandırılan artı değer gibi, kamu yatırımlarının arttırılması, hükümetimizin ve devletin imkanlarının Uşak'a getirilmesi noktasında da üç aydır yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Vali Yavuz, "Uşak bir takım halinde hareket ediyor. Hedeflerimize ulaşmak için ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Önemli projeler üzerinde çalışıyoruz. Özellikle bu yeni dönemle ilgili olarak kamu yatırımlarının en üst düzeye çıkarmak için gayret ediyoruz. Bunu yaparak öncelikle 'Marka Şehir Uşak' hedefi için çalışıyoruz. Bu 'Marka Şehir Uşak' algısına hizmet eden her kim varsa onu destekliyor, başarıları ile gurur duyarak yanlarında olmayı bir görev olarak addediyoruz" diye konuştu.

FOTOÄžRAFTA VE HABERDE Ä°HA'DAN FAYDALANILMIÅžTIR

Son Düzenlemeler: 22 Mayýs, 2014
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ Binyami Soyak BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI