Uludağ, " Temizlik konusunda örnek şehir olacağız"

9-05-2014

Uludağ, " Temizlik konusunda örnek şehir olacağız”

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ temizlik işleri birimine giderek kentin temizliği ve yapılması gerekenler hakkında istişarede bulundu. Ziyarette Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Yaşar’da hazır bulundu. Kentin temiz bir kent imajı ile akıllarda kalmasını istediklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, bu nedenle temizlik işlerini yaptığı bütün işleri titizlik ile takip edeceklerini kaydetti. Birimin kentin görünen yüzünün güzel olmasındaki etkisini anlatan Uludağ, " İlimizde belediye olarak birçok projemiz ile yola çıktık. Hergün yapacağımız birbirinden değerli farklı projeler ilimizin ufkunu değiştirecek. Biz her ne kadar projelerimizi hayata geçirsek de kentin imajında temizliğin önemi büyüktür. Bu nedenle ilgili birimimiz ile sürekli toplantılar yaparak en güzeline ulaşmak niyetindeyiz” dedi. Temizlikte çalışan her personelin de bu bilinç ile çalışacağına inandıklarını aktaran Uludağ, bu bilinç ile günden güne daha iyiye gideceklerine dikkat çekti. Uşak’ın temizlik konusunda örnek kentlerin arasında yerini alacağını bildiren Uludağ, " Biz her yönü ile gelenlerin beğenerek gezeceği ve temizlik açısından hayran kalacağı bir kent istiyoruz. Şehirlerin olmazsa olmazları arasında bu durum ilk baş sıralarda yerini almaktadır. Bundan sonra da bu tür toplantılarımız ile ilimiz için ne yapacağımızı hassasiyet ile araştıracağız ve uygulayacağız” diye konuştu.

Hedefimiz tertemiz bir kent

Uşak’ın girişinden içine kadar tertemiz olmasını hedeflediklerini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, " İlimizde belediyemiz her yönü ile bambaşka ve güzel bir kent ortaya çıkarmak için emin adımlar ile yürümektedir. Şehrimizin güzelleşmesi imajının değişmesi en büyük hedefimizdir. Bu görev bilinci ile belediye projelerine ise yakın zamanda hayat vereceğiz. Kentimizde yaşayan herkesin mutlu olmasını istiyoruz. İnsanlarımızın mutlu olmasında ilk faktörlerden birisi de temiz bir kent bulmasıdır. Bu nedenle kentimizin temizliğine son derece önem veren bir kurumuz. İlgili birimimiz ile yaptığımız toplantılar ile bu konuda en iyiye ulaşmak istiyoruz. Bugün yaptığımız toplantıda bu amaç ile gerçekleşmiştir. Bundan sonra da yapacağımız toplantılar ile en iyiye ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kentimize gelenlerin de temizlik bakımından hayran kalacağı bir şehir ortaya çıkaracağız. Birim çalışanlarımız da bu konuda hassas davranacaktır” diye konuştu.

3.0
Son Düzenlemeler: 09 Mays, 2014
İlgili İçerikler: ŞEHİRİÇİ OTOBÜSLERDE KARTLI SİSTEM KURULUMU BAŞLADI Fadime Şehirli Remzi Alaşehirli "TARİH BOYUNCA UŞAK HALISI" KİTABI GÖRÜCÜYE ÇIKTI Gülsüm Uludağ Pelin Alaşehirli UŞAK BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU İSTANBUL'DAN ÖDÜLLE DÖNDÜ Hasan Uludağ Osman Uludağ ŞEHİR TİYATROSU GÖKYÜZÜNDE BİR NOKTA'YI SEYİRCİYLE BULUŞTURDU