Uşak Belediye Başkanlığı Devir Teslim Töreni Yapıldı

3-04-2014

Uşak Belediye Başkanlığı Devir Teslim Töreni Yapıldı

30 Mart yerel seçimlerinde halkın büyük çoğunluğunun oyunu alarak Belediye başkanı seçilen Nurullah Cahan, başkanlık görevini Belediye Eski Başkanı Ali Erdoğan’dan devralarak göreve başladı. Devir teslim töreni hizmet binası önünde gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Eski Başkanı Ali Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, AK Parti belediye meclis üyeleri, AK Parti il genel meclisi üyeleri, il ve ilçe teşkilatları ve binlerce vatandaş katıldı. Tören başkanlık makamında gerçekleşen imzalar ile başladı. İmza töreninde Belediye Eski Başkanı Ali Erdoğan, belediye mührünü Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teslim etti. Daha sonra şehrin anahtarı belediye önünde kurulan stantta Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teslim edildi. Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bugüne kadar gelmelerinde emeği olan herkese teşekkür etti. Belediye olarak artık parti rozetini bırakarak kentin marka olması için mücadele edeceklerini anlatan Cahan, " Biz bu yola hizmet vermek için çıktık. Önceliklerimiz arasında herkesin konuştuğu ve markalaşan bir şehir yer alıyor. Bu konuda projelerimiz hazır. Biz bundan sonra iş birliği ile bu yolda en iyi noktalara gelmek istiyoruz. Bu nedenle tüm hemşehrilerimizin dualarını ve desteklerini bekliyoruz” dedi. Daha sonra Belediye Eski Başkanı Ali Erdoğan bir konuşma yaptı. Kendilerinin de emaneti teslim aldıklarında hizmet aşkı ile göreve başladığını dile getiren Erdoğan, " Belediyemizde 5 yıl gibi bir sürede güzel işler yapma gayretinde olduk. Bundan 5 yıl önce aynı heyecanla göreve başladık ve bugünlere geldik. Biz aldığımız emaneti Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a teslim ediyoruz. Bu konuda emin ellere kenti teslim etmenin heyecanını yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Kirli siyaset yapmadık

Seçim sürecinde asla kirli siyasetin içinde olmadıklarını ve güzel bir seçim çalışması yürüttüklerini anlatan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Bu yola çıktığımızda her şeyden önce kentimizin en iyi noktalara gelmesi ve yaşanabilir bir şehir olması için kolları sıvadık. Aday adaylığı sürecimizden bugüne dek kimsenin rencide olmadığı kirli olmayan bir çalışma yürüttük. Bu konuda bizler çok büyük hassasiyet gösterdik. Bundan sonra da aynı hassasiyet ile kentimizin gelişmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz kentimizin daha iyi noktalara gelmesi için gönül birliğinin yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle herkesin katılımının sağladığı belediyecilik göstereceğiz. Bundan sonra bize oy versin veya vermesin herkesin yanında olacağız. Belediyeciliğimizde yetimlerimizden fakir ve fukara olan garip vatandaşlarımıza sahip çıkacağız. Bu yolda emin adımlar ile ilerleyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben bugüne gelmemizde emeği olan kadınlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımıza, milletvekillerimize gençlerimize, bizlere kapılarını açan tüm halkımıza ve oy versin veya vermesin tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gönül rahatlığı ile bırakıyorum

Başkanlık görevini gönül rahatlığı ile teslim ettiğini kaydeden Belediye Eski Başkanı Ali Erdoğan, " Bundan 5 yıl önce belediye başkanlığı görevini devraldığımda büyük bir heyecanla işe başladık. Aldığımız emanetin en iyi şekilde idare edilmesi ve kente kazanımlar sağlaması için mücadele ettik. Bugün ise aldığım emaneti teslim ediyorum. Başkanlık görevini yüreğimin rahatlığı ile bırakıyorum. Çünkü bu işi en iyi şekilde yürütecek bir arkadaşımız belediye başkanı oldu. Bundan sonra kendilerine başarılar diliyorum. Kent için yapılacak her konuda desteklerimiz devam edecek” dedi.

Konuşmaların ardından dualar okunurken, Belediye Başkanı Nurullah Cahan vatandaşların tebriklerini kabul etti.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI