Uşak Belediye'den Bir Başarı Daha

3-09-2014

Uşak Belediye’den Bir Başarı Daha

Uşak Belediyesi spora verdiği desteklerin meyvelerini almaya başladı. bireysel ve takım oyunlarında başarı hedefini koyan Uşak Belediyesi bu bağlamda Türkiye ve uluslar arası müsabakalarda başarılar elde ediyor. Son birkaç ayda birçok başarı kaydeden Uşak Belediyesi sporcuları son olarak güreşte de ses getirecek bir başarıya imza attı. Buna göre Sırbistan Belgrat’ta Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası’na 69 kilogramda Uşak Belediyesi sporcusu olarak çıkan Osman Karaman dünya üçüncüsü olarak Uşak’ın göğsünü kabarttı. Aldığı derecenin ardından Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret eden Karaman’ı Başkan Cahan’da tebrik etti. Uşak’ta son zamanlarda spor branşlarında önemli başarıla elde ettiklerini belirten Cahan, bu durumun kendilerini mutlu ettiğini bildirdi. Dünya şampiyonasında alınan derecenin kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten Cahan, " İlimizde marka şehir hedefini koyarak belediye yönetimini devraldık. Bu nedenle ara vermeden projelerimiz için çalışıyoruz. Bunun yanında marka hedefine spor branşlarını da ekledik. Spor için önemli teşviklerimiz söz konusudur. Bu konuda kazanımlar da elde etmeye başladık” dedi. Alınan her başarının Uşak’ın duyulmasında da etkili olduğunun altını çizen Cahan, spor başarılarının kentin tanımındaki etkisinin büyük olduğuna dikkat çekti. Gençlerin spora yönelmelerinde rol modellerin etkili olduğuna değinen Cahan, " Biz sporu seven bir neslin kent için faydalı olacağını bilen bir yönetimiz. Bu nedenle sporcu gençlerimizin yetişmesi ve başarı kaydetmesi gereklidir. İlimizde de bu konuda rol modeller olmalıdır. Biz bu noktada başarılarımız ile dikkat çekmekteyiz. Yakın zamanda sporcularımız gençlerin daha şok spora yönelmelerinde etkin bir şekilde tanıtım sağlayacaklardır” ifadesini kullandı.

Başarılar gururlandırıyor

Uşak Belediyesi’nin sporda başarıdan başarıya koşmasının kendilerinin ve kentin için bir onur kaynağı olduğunu anlatan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Belediyemiz sporun başkentleri arasında yerini alabilmek adına ciddi bir planlama içindedir. Hedefimiz şehrimizi başarılarımız ile Türkiye ve dünyada tanıtmaktır. Bu nedenle belediye spor bünyemizde bireysel ve takım oyunları için profesyonel bir çalışma söz konusudur. Biz bu çalışmalarını sonuçlarını ise çok olumlu bir şekilde almaktayız. Çalışmalarımız neticesinde son aylarda birçok başarı ve madalya kazandık. Her anlamda farklı branşlarda elde ettiğimiz başarılar bizlerin olduğu kadar kentimizin de kazancı oldu. son olarak Osman Karaman isimli sporcumuz dünya üçüncülüğü gibi bir derece elde ederek ilimizin ismini en güzel şekilde duyurdu. Biz bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz. Bu tür başarılar kentlerin tanınmasında da etkili olmaktadır. Ayrıca gençlerin ve yeni neslin sporu sevmesi ve yönelmesinde spor başarıları da değerlidir. İnanıyoruz ki ilimizde elde ettiğimiz başarılar ile gelecekte spora yöneliş fazla olacaktır. Biz beleidye olarak spora yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Kentimize takım oyunları ve bireysel branşlarda başarılar armağan edeceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI