Belediye Spor Haberleri

Uşak Belediyespor'un Rakibi Denizli Belediyespor

6-06-2013
Uşak Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki rakibi 2. lig takımlarından Denizli Belediyespor oldu.

1. turda komşu Afyonkarahisarspor’u 8-0 yenerek herkesin beğenisini kazanan Uşak Belediyespor 2. turda da rakibini yenmek için kendine güveniyor.

27 Eylül Perşembe günü saat 14.30'da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak maç ile ilgili düşüncelerini açıklayan Uşak Belediyespor Antrenörü Musa Şenel, takımına güvendiğini belirtti. Şenel ilk turu ölçü almadıklarını dile getirirken kaliteli kadroları ile en iyi yerlere gelmek için çaba vereceklerini anlattı.

Takımını birbirine alıştığını ve adaptasyon sorununu aştıklarına dikkat çeken Şenel, " Takımımız her anlamı ile iyi konuma geldi. Gençlerden oluşan takımımız bütün rakiplerine kolay boyun eğmeyecektir. Dernizli Belediyespor karşısında da şans olarak eşit olduğumuzu düşünüyorum. Bu önemli maçta seyircilerimizin desteği ile üstün geleceğimize inanıyorum” dedi.
3.3
İlgili İçerikler: Gecenin Karanlığı UTAŞ Uşakspor'la Aydınlandı UTAŞ Uşakspor, Alnının Akıyla Adını 3'üncü Lig'e Yazdırdı Uşak Belediyesi 2. Çocuk Festivali Başladı Uşak Belediyesi 3'üncü Geleneksel Çocuk Festivali Başlıyor Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu İzmir'de Sahne Alıyor Uşak Belediyesi'nden Ücretsiz 'Psikolojik' Destek Uşak Belediyesi, 600 Girişimciyi İş Hayatına Hazırladı Uşak Belediyesi'nin Minik Sesleri Büyüklere Taş Çıkartıyor Şampiyon Utaş Uşakspor'a Çoşkulu Karşılama Hizmette 3. Yıl Konseri ile Uşak'lılar Coştu