Belediye Spor Haberleri

Uşak Belediyespor'un Rakibi Denizli Belediyespor

6-06-2013
Uşak Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki rakibi 2. lig takımlarından Denizli Belediyespor oldu.

1. turda komşu Afyonkarahisarspor’u 8-0 yenerek herkesin beğenisini kazanan Uşak Belediyespor 2. turda da rakibini yenmek için kendine güveniyor.

27 Eylül Perşembe günü saat 14.30'da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak maç ile ilgili düşüncelerini açıklayan Uşak Belediyespor Antrenörü Musa Şenel, takımına güvendiğini belirtti. Şenel ilk turu ölçü almadıklarını dile getirirken kaliteli kadroları ile en iyi yerlere gelmek için çaba vereceklerini anlattı.

Takımını birbirine alıştığını ve adaptasyon sorununu aştıklarına dikkat çeken Şenel, " Takımımız her anlamı ile iyi konuma geldi. Gençlerden oluşan takımımız bütün rakiplerine kolay boyun eğmeyecektir. Dernizli Belediyespor karşısında da şans olarak eşit olduğumuzu düşünüyorum. Bu önemli maçta seyircilerimizin desteği ile üstün geleceğimize inanıyorum” dedi.
3.3
İlgili İçerikler: Mescid-i Aksa İçin Uşak Tek Yürek Oldu Tarihi Uşak Halıları Dokuma Kurslarıyla Yaşatılıyor Uşak Belediyesi'nden Şehit Ailelerine 3 Günlük Gezi Turu Uşak'ın En Eski Yerleşim Yeri Değer Kazanıyor Uşak Sokaklarını Elleriyle Temizliyorlar UŞAK 15 TEMMUZ'DA TEK YÜREK OLDU Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu 'Milletin Dirilişi'ni Sahneleyecek Uşak Modern Bir Yüze Kavuşuyor Uşak'ta 15 Temmuz Şehitleri Anıldı Muratbey Uşak Edge'yi Renklerine Kattı