Belediye Spor Haberleri

Uşak Belediyespor'un Rakibi Denizli Belediyespor

6-06-2013
Uşak Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki rakibi 2. lig takımlarından Denizli Belediyespor oldu.

1. turda komşu Afyonkarahisarspor’u 8-0 yenerek herkesin beğenisini kazanan Uşak Belediyespor 2. turda da rakibini yenmek için kendine güveniyor.

27 Eylül Perşembe günü saat 14.30'da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak maç ile ilgili düşüncelerini açıklayan Uşak Belediyespor Antrenörü Musa Şenel, takımına güvendiğini belirtti. Şenel ilk turu ölçü almadıklarını dile getirirken kaliteli kadroları ile en iyi yerlere gelmek için çaba vereceklerini anlattı.

Takımını birbirine alıştığını ve adaptasyon sorununu aştıklarına dikkat çeken Şenel, " Takımımız her anlamı ile iyi konuma geldi. Gençlerden oluşan takımımız bütün rakiplerine kolay boyun eğmeyecektir. Dernizli Belediyespor karşısında da şans olarak eşit olduğumuzu düşünüyorum. Bu önemli maçta seyircilerimizin desteği ile üstün geleceğimize inanıyorum” dedi.
3.3
İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi personeli bulduğu yaklaşık 6 bin lirayı yetkililere teslim etti Uşak Belediyesi'nin Yardımları Doğu Guta'ya Ulaştı Bakan Ağbal: Uşak'a AK Parti Belediyeciliğinin Mührü Vurulmuş Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu 300 Tiyatro Oyuncusu Uşak'a hayran kaldı Selçuklu Köprülü Kavşağı'nda İşlem Tamam, Uşak'a Hayırlı Olsun TSD Genel Başkanı Boyraz: Uşak'ı tanıyamadım, 6 yılda çok değişmiş Uşak'ta Engellilerin El Emeği Ürünleri Sergiye Çıktı Uşak'ta 7 Günlük Tiyatro Şöleni Başladı Genel Başkan Turhan: Uşak'ta olduğuma inanamadım, çok değişmiş