Belediye Spor Haberleri

Uşak Belediyespor'un Rakibi Denizli Belediyespor

6-06-2013
Uşak Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki rakibi 2. lig takımlarından Denizli Belediyespor oldu.

1. turda komşu Afyonkarahisarspor’u 8-0 yenerek herkesin beğenisini kazanan Uşak Belediyespor 2. turda da rakibini yenmek için kendine güveniyor.

27 Eylül Perşembe günü saat 14.30'da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak maç ile ilgili düşüncelerini açıklayan Uşak Belediyespor Antrenörü Musa Şenel, takımına güvendiğini belirtti. Şenel ilk turu ölçü almadıklarını dile getirirken kaliteli kadroları ile en iyi yerlere gelmek için çaba vereceklerini anlattı.

Takımını birbirine alıştığını ve adaptasyon sorununu aştıklarına dikkat çeken Şenel, " Takımımız her anlamı ile iyi konuma geldi. Gençlerden oluşan takımımız bütün rakiplerine kolay boyun eğmeyecektir. Dernizli Belediyespor karşısında da şans olarak eşit olduğumuzu düşünüyorum. Bu önemli maçta seyircilerimizin desteği ile üstün geleceğimize inanıyorum” dedi.
3.3
İlgili İçerikler: Çevre Yolu Projesi İle Uşak, Termal Kent Olarak Adını Yazdıracak Uşak'ta Unutulmaz Türk Halk Müziği Konseri Uşak Çevre Birliği Başkanlığından İhale İlanı İade-i Ziyaret Uşak İçin İstişare Toplantısına Dönüştü İskender Pala Uşak Halkıyla Buluştu Lider UTAŞ Uşakspor Sahadan 3 Puanla Ayrıldı Uşak'ın En Büyük Alt Yapı Projesinde Sıra Son Bağlantıda Muratbey Uşak Seriye Bağladı Uşak'tan Sınıra Gönül Köprüsü Uçuşlarına kavuşan Uşak'a, Servis Başkandan