Belediye Spor Haberleri

Uşak Belediyespor'un Rakibi Denizli Belediyespor

6-06-2013
Uşak Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki rakibi 2. lig takımlarından Denizli Belediyespor oldu.

1. turda komşu Afyonkarahisarspor’u 8-0 yenerek herkesin beğenisini kazanan Uşak Belediyespor 2. turda da rakibini yenmek için kendine güveniyor.

27 Eylül Perşembe günü saat 14.30'da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak maç ile ilgili düşüncelerini açıklayan Uşak Belediyespor Antrenörü Musa Şenel, takımına güvendiğini belirtti. Şenel ilk turu ölçü almadıklarını dile getirirken kaliteli kadroları ile en iyi yerlere gelmek için çaba vereceklerini anlattı.

Takımını birbirine alıştığını ve adaptasyon sorununu aştıklarına dikkat çeken Şenel, " Takımımız her anlamı ile iyi konuma geldi. Gençlerden oluşan takımımız bütün rakiplerine kolay boyun eğmeyecektir. Dernizli Belediyespor karşısında da şans olarak eşit olduğumuzu düşünüyorum. Bu önemli maçta seyircilerimizin desteği ile üstün geleceğimize inanıyorum” dedi.
3.3
İlgili İçerikler: Muratbey Uşak'a Destekler Sürüyor Uşak'a 2 Bin 822 Öğrenci Kapasiteli Yurt Kazandırıldı Uşak Belediyesinde Çalışan Bayan Personele Kadınlar Günü Jesti Uşak Merkez 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kura Töreni Uşak Belediyesi Baş Tacı Büyüklerin Daima Yanında Yeni Uşak İçin Hummalı Çalışma Devam Ediyor Uşak Belediyesi'nden Uşak'ta Bir İlk UŞAK BELEDİYE BAŞKANI NURULLAH CAHAN, MHP İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ Uşak Belediyesi Enstrüman Kursları Başlıyor Birbirinden Değerli Uşak Fotoğrafları Görücüye Çıktı