Belediye Spor Haberleri

Uşak Belediyespor'un Rakibi Denizli Belediyespor

6-06-2013
Uşak Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki rakibi 2. lig takımlarından Denizli Belediyespor oldu.

1. turda komşu Afyonkarahisarspor’u 8-0 yenerek herkesin beğenisini kazanan Uşak Belediyespor 2. turda da rakibini yenmek için kendine güveniyor.

27 Eylül Perşembe günü saat 14.30'da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak maç ile ilgili düşüncelerini açıklayan Uşak Belediyespor Antrenörü Musa Şenel, takımına güvendiğini belirtti. Şenel ilk turu ölçü almadıklarını dile getirirken kaliteli kadroları ile en iyi yerlere gelmek için çaba vereceklerini anlattı.

Takımını birbirine alıştığını ve adaptasyon sorununu aştıklarına dikkat çeken Şenel, " Takımımız her anlamı ile iyi konuma geldi. Gençlerden oluşan takımımız bütün rakiplerine kolay boyun eğmeyecektir. Dernizli Belediyespor karşısında da şans olarak eşit olduğumuzu düşünüyorum. Bu önemli maçta seyircilerimizin desteği ile üstün geleceğimize inanıyorum” dedi.
3.3
İlgili İçerikler: 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE Uşak Merkezden Hatice Çoban ASIRLIK SANAT MİRASLARI UŞAK BELEDİYESİNE EMANET UŞAK BELEDİYESİ KÜÇÜKLER İÇME SUYU ARITMA TESİSİ AVRUPALI MİSAFİRLERDEN TAM NOT ALDI Uşak Belediyesi'nden suya flaş indirim "TÜRK SİYASETİNDE YENİ DÖNEM ŞİFRELERİ" PANELİ UŞAK'TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ UŞAK BELEDİYESİ MEVLİD KANDİLİ MÜNASEBETİYLE UŞAKLILARA LOKMA İKRAM ETTİ Ünlü YouTuber Bir Günlüğüne Uşak Belediye Başkanı Oldu Uşak'ta 80 Bin Karanfille Anlamlı Etkinlik UŞAK'A 7500 METREKÜPLÜK YENİ SU DEPOSU