Belediye Spor Haberleri

Uşak Belediyespor'un Rakibi Denizli Belediyespor

6-06-2013
Uşak Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki rakibi 2. lig takımlarından Denizli Belediyespor oldu.

1. turda komşu Afyonkarahisarspor’u 8-0 yenerek herkesin beğenisini kazanan Uşak Belediyespor 2. turda da rakibini yenmek için kendine güveniyor.

27 Eylül Perşembe günü saat 14.30'da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak maç ile ilgili düşüncelerini açıklayan Uşak Belediyespor Antrenörü Musa Şenel, takımına güvendiğini belirtti. Şenel ilk turu ölçü almadıklarını dile getirirken kaliteli kadroları ile en iyi yerlere gelmek için çaba vereceklerini anlattı.

Takımını birbirine alıştığını ve adaptasyon sorununu aştıklarına dikkat çeken Şenel, " Takımımız her anlamı ile iyi konuma geldi. Gençlerden oluşan takımımız bütün rakiplerine kolay boyun eğmeyecektir. Dernizli Belediyespor karşısında da şans olarak eşit olduğumuzu düşünüyorum. Bu önemli maçta seyircilerimizin desteği ile üstün geleceğimize inanıyorum” dedi.
3.3
İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Çocuklarda Çevre Bilinci Oluşturuyor Uşak Belediyesine 2 Yeni Başkan Yardımcısı Atandı Uşak Belediyesi Sanat Akademisi'nin Galası Yapıldı Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ödüllü Resim Yarışması Uşak Belediyesi 3'üncü Battı Çıktıyı İnşa Ediyor Hüsnü Şenlendirici, Uşak Belediyesi Sanat Akademisinin Açılışına Katıldı Uşak Belediyesi, İrem Derici'yi Gençlikle Buluşturdu Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Miniklere Trafik Kurallarını Öğretiyor Uşak'ta Yılın İlk Beş Ayında 63 Bin Ton Asfalt Serimi Gerçekleşti Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Uşak'ta