Belediye Spor Haberleri

Uşak Belediyespor'un Rakibi Denizli Belediyespor

6-06-2013
Uşak Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki rakibi 2. lig takımlarından Denizli Belediyespor oldu.

1. turda komşu Afyonkarahisarspor’u 8-0 yenerek herkesin beğenisini kazanan Uşak Belediyespor 2. turda da rakibini yenmek için kendine güveniyor.

27 Eylül Perşembe günü saat 14.30'da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak maç ile ilgili düşüncelerini açıklayan Uşak Belediyespor Antrenörü Musa Şenel, takımına güvendiğini belirtti. Şenel ilk turu ölçü almadıklarını dile getirirken kaliteli kadroları ile en iyi yerlere gelmek için çaba vereceklerini anlattı.

Takımını birbirine alıştığını ve adaptasyon sorununu aştıklarına dikkat çeken Şenel, " Takımımız her anlamı ile iyi konuma geldi. Gençlerden oluşan takımımız bütün rakiplerine kolay boyun eğmeyecektir. Dernizli Belediyespor karşısında da şans olarak eşit olduğumuzu düşünüyorum. Bu önemli maçta seyircilerimizin desteği ile üstün geleceğimize inanıyorum” dedi.
3.3
İlgili İçerikler: Uşak'ın İlk Kadın Ahisi Kaftanını Giydi Uşak Belediyesi Amatör Spor Kulüplerinin Yanında Kentsel Dönüşümde Uşak Türkiye'nin Örnek Projesi Uşak Belediyesi Şehrin Takımlarına Sahip Çıkıyor Ev Sahibi UTAŞ Uşakspor Payasspor'a Karşı 3-1'le Kazandı Uşak'ta İkincisi Düzenlenen Esnaf Festivali Başladı Gençler Uşak Belediyesi Bünyesinde Yarınlara Hazırlanıyor Uşak Belediyesi Dolandırıcılara Karşı Uyardı ​Uşak İle Ruanda Arasında Ekonomik İşbirliği Görüşmesi Yapıldı Tecrübeli Basketbolcu Mirsad Türkcan Uşak'ta