Uşak İçin Güç Birliği İçinde Olacağız

2-10-2014

Uşak İçin Güç Birliği İçinde Olacağız

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve belediye meclis üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve il genel meclisi üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda kentin sorunları için beraber hareket etme fikri ön plana çıktı. Ziyarette bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin geleceği adına ortak aklı önemsediklerini ve tüm kurumlar ile birlikte Uşak’ı hak ettiği yerlere getirmek istediklerini ifade etti. Uşak’ın güç birliği ile istenilen düzeye gelebileceğini bildiren Cahan, " İlimiz marka şehir olma yolunda emin adımlar ile ilerlemektedir. Biz bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaktayız. Belediyecilik anlamında projelerimiz ile durmaksızın çalışmaktayız. Kentimizin tam anlamı ile ilerlemesi için kurumların da koordinasyon içinde olması gerekmektedir. Yine bu konuda icraat sahibi olan kurumlarda birisi de il genel meclisidir. Biz il genel meclisimiz ile birlikte güzel bir sinerji yakalayarak kentimizi en güzel noktalara getireceğiz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ise birliktelik ruhunun kentin menfaatleri için değerli olduğunu aktardı. İl Genel Meclisi’nin de tıpkı Uşak Belediyesi gibi şehrin en güzel noktalara gelmesi için yoğun çaba sarf ettiğine dikkat çeken Nacar, " Kurumlarımızın amaçları birdir. İki kurumda ortak bir fayda için yoğun bir mesai sarf etmektedir. Bu ülküde hareket eden kurumlarımız istişareler ve ortak hareket ederek kentin daha iyi konumlara gelmesine vesile olacaktır. Bu nedenle bu tür toplantıların sıklıkla yapılıp Uşak’ın projelerinin ilerlemesine birlikte fayda sağlamak niyetindeyiz” şeklinde konuştu.

Hedeflere ortak akıl ile koşacağız

Uşak Belediyesi yönetiminin en başından bu yana kentin projeleri ve gelişimi için ortak aklın yürütülmesi için çaba verdiğinin altını çizen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Göreve seçilmiş olarak başlamamızın ardından ilimizin marka şehir olması için emin ve kararlı adımlar atmaktayız. Projelerimizin köşe taşlarını oturtmakla birlikte çok yakında imaj değişimi için ilimiz tabiri caiz ise şantiyeye dönecek. Yine halkın teveccühü ile oluşan il genel meclisi de aynı hedefler doğrultusunda çalışan bir kurumdur. Şüphesiz Uşak aşkı ile yanan ve gelişimi hedefleyen iki kurumun ortak çalışması kentin menfaatlerinedir. Bu nedenle il genel meclisimizi ziyaret ederek kent için beklentileri ve projeleri masaya yatırdık. İki kurum bu iş birliğini en güzel şekilde yürüterek güzel bir Uşak hedefinde ilerlemeye devam edecektir. Kurumlar arası koordinasyon Uşak’ın kazanmasına aracı olacaktır. Biz bundan sonra da sıkça beraber olup ilimizi ve yapacaklarımızı konuşup icraatlarımızı hayata geçireceğiz” dedi.

Uşak kazanacak

İl Genel Meclisi’nin çalışmalarında kentin projelerini ön plana aldığını ve Uşak’ın daha hızlı kalkınmasını istediğini dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, " Hepimiz Uşak’ın cazibe merkezi kentler arasında olması için çaba veriyoruz. Bir yandan ilimizin projeleri için çaba verirken, diğer yandan projelerimizin takipçisi oluyoruz. Bütün bu çalışmalar güç birliği yapıldığında daha çok kolaylaşıyor. İlimiz tarihinde iş birliğinin kazanım sağladığı birçok projeye şahit olmuştur. Biz de bundan böyle Uşak Belediyemiz ile daha çok gönül birliği yapmak niyetindeyiz. Bu sayede kentimizin kazanmasını sağlayacağız” diye konuştu.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK