Uşak Sportif Belediye Desteği ile Hedeflerine Koşuyor

16-10-2014

Uşak Sportif Belediye Desteği ile Hedeflerine Koşuyor

Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz Uşak Sportif Futbol Takımı’nda istenilen havayı yakaladıklarını ve hedeflere hızlı adımlar ile ilerlediklerini kaydetti. Takımın lige başlaması ile fırtına gibi bir başlangıç yaptığını aktaran Korkmaz ilerleyen dönemde daha iyi konuma geleceklerini dile getirdi. Takımın profesyonel liglerde boy göstermesi için ne gerekiyorsa yaptıklarını anlatan Korkmaz, " Belediye Başkanımız Nurullah Cahan bizlere profesyonel lig hedefini koyduktan sonra bizlerde bu konuda gerekli kadroyu oluşturmak için titiz bir çalışma yaptık. Belediye tesislerimizi de en güzel konuma getirerek birçok şehirde olmayan imkanları takımımıza sunduk. Şimdi lig başı olmasına rağmen yaptığımız çalışmaların meyvelerini almaya başladık. Bu bilinç ve hırs ile kentimizin profesyonel lig hedefine ulaşacağına inanıyoruz” dedi. Takımları ile gurur duyduklarını ileten Uşak Sportif Başkanı Feyyaz Atalay ise Uşak Belediyesi’nin somut katkılarının başarıda büyük bir pay sahibi olduğunu bildirdi. Takımın çok olumlu bir sinerji yakaladığının altını çizen Atalay, " Bugün lig tablosunda yerimiz oldukça iyi konumda. Lig başlar başlamaz güçlü takımlar ile karşılaştık ve alnımızın akı ile çıktık. Özellikle bizim bütün maçlarımızda Belediye Başkan Yardımcımız Erol Korkmaz’ın yanımızda olması ve Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ın manevi desteği daha da güçlü olmamıza neden oluyor” ifadesini kullandı.

Başarıdan başarıya

Uşak Sportif Futbol takımının lig başlar başlamaz aldığı galibiyetler ile başarıdan başarıya koştuğunu ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, " İlimiz uzun yıllardan bu yana futbol takımının profesyonel liglerde yer alması yönünden hasret çekmektedir. Şanlı bir geçmişi olan ilimizin futbolunun hak ettiği yerlerde olması gerekliydi. Bu konuda Belediye Başkanımız Nurullah Cahan kararlı bir tutum içinde oldu ve bizlere de gerekli talimatları verdi. Belediye yönetimi olarak öncelikle güçlü bir takım kurulması için elimizden gelen desteği verdik. Lojistik desteğin yanı sıra tesisleşme yönünden de takımımıza büyük destek sağladık. Şahsımda takımımızın yanında olmak adına deplasman ve kendi sahamızda bütün maçları takip ederek yöneticileri de kalplerinin takım için attığını gösterdik. Sonuç olarak istediğimiz konuma geldik. Bundan sonra da bu desteğimiz sürecektir” dedi.

Belediye desteği önemli

Uşak Belediyesi’nden aldıkları maddi ve manevi destekle Uşak Sportif’İn kısa sürede başarılı bir periyot yakaladığını belirten Uşak Sportif Başkanı feyyaz Atalay, " Uşak Sportif Futbol Takımı’nın büyük hedefleri var. İlimizin futbolda hak ettiği noktalara ulaşması için takımımıza ihtiyacı var. Biz bu sorumluluklarımızı bilerek yola çıktık. En başta Uşak Belediyesi yönetiminin bizlerin yanında olması ile güzel bir başlangıç yaptık. Daha sonra akılcı ve yerinde transfer politikaları ve maçlar ile şu an başarılı bir performans izliyoruz. Bu başarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen ve örnek bir tesis devrende Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ın ve bizlerin deplasmanda ve kendi sahamızda sürekli yanımızda olan Belediye Başkan Yardımcımız Erol Korkmaz’ın katkıları aşikardır. Destekler profesyonel ligler için şimdiden ışık saçmamıza neden oldu. Bu nedenle Uşak Belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI