Uşak'ın Sorunlarında Daima B Planımız Hazır Olacak

21-04-2014

Uşak’ın Sorunlarında Daima B Planımız Hazır Olacak

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Belediyesi Fen İşleri Birimi ile toplantı düzenleyerek kentin geleceğini etkileyecek konularda brifing aldı. Birimin bütün çalışanlarının ve taleplerin dinlendiği toplantıda Uşak’ın öncelikli konuları masaya yatırıldı. Kentin su kaynaklarının kullanımı, alt yapı, üst yapı, yollar ve projeleri de ince ayrıntısına kadar irdeleyen Cahan, çözümler ve projeler için titiz bir çalışma dönemine girdiklerini hatırlattı. Toplantı da bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak için çalışmaların başladığını ve belediyenin etkin ve önemli birimlerinden birisi olan Fen İşleri Müdürlüğü’nü bu bağlamda dinlediklerini bildirdi. Kentte önceliklerin olduğuna dikkat çeken Cahan, " İlimizin su, atıklar ve yollar gibi önceliği olan çalışmaları var. Biz bu öncelikli konuların her halükarda B planlarının olması gerektiğini düşünüyoruz. Örneğin ilimizde asla su kesintisi olmamalıdır. Su kesintisinin en zor koşullarda dahi olmaması için ilgili birimimiz bütün olanaklarla çalışmalıdır. İşte bu toplantılar ile bunu sağlayacağız” dedi. Düzenli olarak gerçekleşecek olan birim toplantılarının kentin gelişiminde de fayda sağlayacağının altını çizen Cahan, belediyede de ortak aklın fayda sağlayacağını iletti. Kentin geleceğini etkileyen projelerin ve izlenecek yolun da toplantılarda irdeleneceğine dikkat çeken Cahan, " Biz ilimizde kenti değiştirecek projelerimizi hazırladık. Bunu belediyedeki ekibimiz ile en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Yaptığımız toplantılara projelerimizin işleyişi ve geleceğini de ekleyeceğiz. Bu sayede en iyiye ulaşacağız. Uzman olan ekibimiz bizim başarımızda etkili olacak” ifadesini kullandı.

Kentin geleceğini masaya yatırdık

Uşak Belediyesi’nde göreve başlamaları ile birlikte Uşak için yapılacak ne varsa etkin bir çalışma yöntemi ile yapmak istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Biz göreve talip olurken ilimizin güzelleşmesinin yanında sorunu olmadan ve geleceğe emin adımlar ile yürümesi hedefini de koymuştuk. Bir yandan kentin geleceğini etkileyecek projelere imza atarken, diğer yandan kentin geleceğinde ana konularda sıkıntılar yaşamamasını hedefledik. İlimizde son derece hayati konular konusunda uzun vadeli planlamalar yapılması gerekmektedir. İlimizin içme suyundan atıklarına, yollarından projelerimize kadar her şey en ince detayına varıncaya kadar irdelenmelidir. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü de bu noktada önemli bir yerdedir. Kentimizin birçok noktasında müdürlüğümüzün işleri mevcuttur. Şimdi bu toplantılarımızda ilimizi ilgilendiren büyük konulara bile değindik. Zaman zaman bu toplantılar ile önceliklerimizi ele alacağız. İlimizin öncelikleri için hiç sıkıntı yaşamamasını sağlayacağız. Ayrıca verdiğimiz seçim vaatlerinin gerçekleşmesi adına ekibimiz ile ciddi bir çalışma içinde olacağız. Bütün birimlerimiz ile sürekli istişare içinde bulunarak ilimizi güzelleştireceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK Uşak'ta Camiler İbadete Hazır 25-26 Mayıs Ramazan Bayramı 2. ve 3. günü açık olacak nöbetçi fırınlar. ​Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliğinin yürürlülük tarihi 31 Mar Fadime Hazır MUHTARLAR HALKIN SESİ OLACAK