Vali Seddar Yavuz, Başkan Cahan'ı Ziyaret Etti

7-04-2014

Vali Seddar Yavuz, Başkan Cahan’ı Ziyaret Etti

Uşak Valisi Seddar Yavuz Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi. Ziyarette bir konuşma yapan Uşak Valisi Seddar Yavuz kent için birlikte güzel işler yapacaklarını belirtti. Belediyenin tüm kurumlar ile işbirliği içinde kenti daha iyi noktalara getireceğine inandıklarını vurgulayan Yavuz, " Yeni Belediye Başkanımız Nurullah Cahan ile kent menfaati için çalışmalarımıza hemen başlayacağız. Bu konuda birlikte iş birliği içinde başarılı bir çalışma yapma niyetindeyiz. Başkanımızın projeleri ile çalışkan birisi olduğunu görüyoruz. İnanıyorum ki kısa sürede gerçekleşen projeler ile kentimiz daha çok ilerleyecek” dedi. Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise kendilerine gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini belirterek birlikte gerçekleşecek sinerji ile Uşak’ı güzel günlerin beklediğini belirtti. Uşak’ın marka şehir olma hedefine ulaşacaklarını anlatan Cahan, " Marka şehir hedefimizde projelerimize hemen başlayacağız. Gerekli altyapı çalışmaları için ise şimdiden startımızı verdik. İlimizde güzel bir çalışma ile güzelleşmesini sağlayacağız. Cazibe merkezi olmak için kurumların işbirliği içinde olması şarttır. Biz bu bağlamda Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un desteğini hissetmenin heyecanını yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak için ortak akıl

Uşak’ın gelişmesi için ortak aklın önemine değinen Uşak Valisi Seddar Yavuz, " Bizler Uşak’ın daha iyi noktalara gitmesi için aynı noktada buluştuk. Yeni dönemde belediyemiz ile de kent menfaatleri için birlikte çalışacağız. Kentlerin daha iyi noktalara varabilmesi için iş birliği ve ortak akıl şart diye düşünüyorum. Bugün yeni Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ı ziyaret ettik. Kendisi başarılı bir çalışma yapacağını şimdiden göstermiştir. Bizde kendilerine elimizden gelen ne varsa vermeye hazırız. Başkanımız Nurullah Cahan’a görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Marka şehir için elele

Uşak’ın marka şehir olması için hedeflerinde ilerleyeceklerini dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, " Kentimiz her yönü ile yaşanabilir. Herkesin yaşamaktan zevk duyacağız bir kent olmalıdır. Biz bu bağlamda birçok projemizi kentimizin ihtiyaçlarına göre dizayn ettik. Yakın zamanda ilimiz projelerimiz bittikçe daha güzel bir kent haline gelecektir. Projelerimizde devletimizin desteği de bizlere tamdır. Gerek Ankara, gerekse ilimiz yöneticileri ortak akıl için bizlere desteklerini şimdiden esirgemiyorlar. Bu bizler için çok değerlidir” dedi.

Son Düzenlemeler: 08 Nisan, 2014
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA Saadettin Ayyıldız