Yeni Belediye Başkan Yardımcıları Kırdinli ve Uludağ Oldu

6-04-2014

Yeni Belediye Başkan Yardımcıları Kırdinli ve Uludağ Oldu

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Avukat Nurullah Cahan’ın ardından belediye başkan yardımcıları da belli oldu. Buna göre Ergün Kırdinli ve Hakan Uludağ Uşak Belediyesi’nin yeni belediye başkan yardımcıları olarak görevlerine başladı. Başkan yardımcılarını yeni dönem belediye meclis toplantısında Belediye Başkanı Nurullah Cahan açıkladı. Yeni dönemde başkan yardımcılarının da belli olması ile birlikte ekip ruhu ile güzel bir çalışma sergileyeceklerini vurgulayan Cahan, kenti güzel bir geleceğin beklediğini kaydetti. Yeni başkan yardımcılarına da başarılar dileyen Cahan, " Yeni dönemde başkan yardımcılarımız ile tüm ekibimiz ile beraber verdiğimiz tüm sözlerin gerçekleşmesi için gece gündüz demeden hedefimizde ilerleyeceğiz. Kentimizde yaşayan her kesimden her yaştan insanın mutlu olarak yaşayacağı bir şehir için birliktelik ruhu önemlidir. İşte bizler de yeni belediye başkan yardımlarımız ile birlikte ekibimizi de dahil ederek örnek çalışmalar sergileyeceğiz” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve atanan Ergün Kırdinli, kent için kendilerine verilen vazifede başarılı olacaklarını dile getirdi. Uşak’ta her anlamda değişimi yaşatacaklarını aktaran Kırdinli, " Başkanımız Nurullah Cahan önderliğinde bizlerde ilimizin yaşanabilir ve örnek şehirler arasında yerini alması için var gücümüz ile çalışacağız. Öncelikle bizlere verilen bu görevin sorumluluklarını çok iyi biliyoruz. Bu bilinç bizim rehberimiz olacaktır” şeklinde konuştu. Yeni dönemde Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Hakan Uludağ ise şunları kaydetti: " Bizler ilimizin menfaatleri için gönül birliği ettik ve bu yola çıktık. Şimdi kent için yapılması gereken ne varsa yapacağız. Hedeflerimizin gerçekleşmesi için aldığımız görevimizi ile bir kat daha fazla çalışacağız. İlimiz yakın zamanda değişimi yaşamaya başlayacak ve değişim ile mutlu bir kent olacaktır. Uşak’ın cazibe merkezi bir kent olması hedeflerimizin baş sıralarında yerini almıştır. "

Ekip ruhu ile güzel bir kent

Uşak’ta her şeyden önce ekip ruhu ile kentin güzelleşmesi adına projelerin devam ettiğini bildiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Biz göreve gelmemizin ardından bütün projelerimize can vermek için yoğun bir çalışma temposuna girdik. Uşak aşkı ile gece gündüz demeden çalışmalarımıza start verdik. Bu başarıda şüphesiz ekip çalışması ve vatandaşlarımızın duası bizler için çok önemli  bir rehberdir. Biz yeni dönemde belediye başkan yardımlarımızı da belirledik. Hepsi birbirinden değerli olan arkadaşlarımızdan Ergün Kırdinli ve Hakan Uludağ yeni belediye başkanlarımız oldu. Bizler kendilerine başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki koyduğumuz hedeflerde kendilerinin de başkan yardımcıları olarak büyük emekleri olacaktır. İlimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yaşanabilir bir Uşak için

Kendilerine verilen görev ile birlikte kentin gelişimi için çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli, " Bizler bu yola çıktığımızda ilimizin her anlamı ile yaşanabilir ve güzel olması için hedef koymuştuk. Bu konuda projelerimiz ise hazır. Belediye olarak projeler hayata geçmesini önemsiyoruz. Bu aşamada bizlere verilen görev de son derece değerlidir. Biz bu bilinç ile yolumuzda ilerleyeceğiz sorumluluklarımız ile titiz bir çalışma sergileyip yolumuzda emin adımlar ile ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Değişim hissedilecek

Kentte yaşanan değişimin herkes tarafından hissedileceğine dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ise, "İlimizde yaşayan her birey daha güzel ve yaşanabilir bir kentte yaşamayı hak ediyor. Biz ilimizin eksikliklerini bilerek çıktığımız bu yolda hedeflerimize emin adımlar ile ilerleyeceğiz. Belediye başkan yardımcısı olarak başladığım görevde ise kentim için tüm gücüm ile çalışacağım. İnanıyoruz ki kentimizin güzel değişimi çok kısa sürede hissedilmeye başlanacak. Vatandaşlarımızın bundan şüphesi olmasın” şeklinde konuştu

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ