Yeni Sanayi Sitesi Çalışmaları Sürüyor

23-05-2014

Yeni Sanayi Sitesi Çalışmaları Sürüyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yeni bir sanayi sitesi oluşturmak adına durmadan çalışmalar yaptıklarını iletti. Kentin en büyük ihtiyaçlarından birisinin yeni sanayi sitesi olduğuna dikkat çeken Cahan, bu konuda bugüne kadar esnafların da büyük şikayeti olduğunu iletti. Uşak’a yakışan bir sitenin görüşmelerinin başladığını aktaran Cahan, " İlimizde sanayi sitelerimiz maalesef şu an için ihtiyaçları karşılayamıyor. Esnafımız da siteler konusunda bizlere her platformda sorunlarını dile getiriyordu. Biz de bu duruma kayıtsız kalmadık. Şimdiden fizibilite çalışmalarına başladık. İnanıyoruz ki kısa sürede bu işlem bitecek” dedi. Yeni kurulması planlanan sanayi sitesinin vatandaşların da mutlu olacağı şekilde tasarlanacağının altını çizen Cahan, her yönü ile modern bir tesis için kolları sıvadıklarını belirtti. Mevcut oto sanayi sitelerinden birisinin kent merkezinde kaldığını vurgulayan Cahan, " Maalesef sanayi sitelerimizden birisi kent merkezinde kalmakta ve sıkıntılar doğurmaktaydı. Uzun yıllar kentin içinde olan sitemiz kötü görüntü bırakarak kentin imajına da zarar veriyordu. Diğer sanayi sitesinde de esnafımız sıkıntılıydı. Kısa sürede gerçekleştirmeyi planlayacağımız yeni site ile birlikte eski alanlarda yeni yaşam alanları doğabilir. Bu da kentimizin daha da gelişmesi demektir” diyerek değişimin fayda sağlayacağını kaydetti.

Uşak’ın tüm sorunları bizim sorunumuzdur

Uşak’ta yaşanan bütün sorunlara kendi sorunlarıymış gibi yaklaşacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Marka kent Uşak hedefimiz ile durmadan çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu yolda emin adımlar ile ilerlemekteyiz. Seçim döneminde kitapçığımızda ne varsa onu gerçekleştireceğiz. Onun haricinde kentimizin sorunu be varsa tespit edip çözeceğiz. Bu konuda sürekli vatandaşlarımız ve sivil toplum kuruluşları ile irtibattayız. Aynı zamanda esnaf odalarımız ile de görüşüyoruz. Bize bildirilen sorunların arasında oto sanayi siteleri de vardı. Mevcut sanayi sitelerinde bulunan esnafımız ve oraya giden vatandaşlarımız yetersizliğinden şikayetçiydi. Seçim döneminde birçok kez gittiğimiz siteler bize bu konuda ihtiyaç bildirdiler. TIR’ların bile sitelere giremediğinden şikayet ettiler. Bizde bu konuyu gündemimize aldık. İlimize gelen bakan ve bakan yardımcılarından bu yönde talebimizi bildirdik. Şimdi ise bu çalışmalar için fizibiliteye başladık. İnanıyoruz ki yakın zamanda ilimize yakışan, vatandaşlarımızın ve esnafımızın rahat edeceği sanayi siteleri kazandırılacaktır. Bu durumun gerçekleşmesi durumunda ise boşalan mevcut sanayi sitelerine örnek yapılar yapılacaktır. Kısacası ilimiz her yönü ile kazanacak. Biz mutlu şehir için projeler üretmeye devam edeceğiz. Sanayi sitesi konusunda da takipçi olacağız” dedi.

İlgili İçerikler: YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI 3. SANAYİ SİTESİ'NDE TAPULAR DEVREDİLDİ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ Bir Eylül Sanayi Sitesi Yağmur Suyu Hattına Kavuşuyor Şakir Yeniceli ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ OLMAYA HAZIRLANIYOR KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETTE