​Anneler Günü'nde Yaşlıları da Unutmadı

12-05-2015

Anneler Günü’nde Yaşlıları da Unutmadı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Anneler Günü nedeniyle Huzur Evi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Başkan Nurullah Cahan, “Burada yaşayan herkes bizim öz annemiz ve öz babamızdır. Daima onların yanında olmak bizleri mutlu ediyor” ifadesini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Anneler Günü nedeniyle yaşlılara anlam dolu bir gün düzenledi. Belediye Personelinin Anneler Günü’nü unutmayan Başkan Cahan’ın günün anlamı nedeniyle ikinci durağı ise Huzur Evi’nde yaşayan yaşlı anneler oldu. Burada yaşlılara Eşi Halime Cahan ile beraber çiçek ve hediyeler takdim eden Cahan yaşlıların hayır dualarını aldı.

Başımızı tacı

“Böyle anlamlı bir günde yaşlı anne ve babalarımızı yalnız bırakamazdık” diye konuşan Başkan Cahan, bu nedenle Huzur Evi’ne ziyarete gittiklerini kaydetti. Yaşlıların başlarının tacı olduğunu ileten Cahan, “Göreve gelmemiz ile birlikte en çok ziyaret ettiğimiz noktalardan birisi de Huzur Evi oldu. biz yaşlılarımızın dualarının son derece önemli olduğunu ve onların hayır duaları ile güzel işler yapacağımıza inanan bir yapıdayız. Burada bulunan herkes ise bizim öz anne ve babamızdan farklı değildir. Bu nedenle Anneler Günü gibi çok değer arz eden bir günde onların yanında olmak istedik” dedi.

Yaşlıların mutluluğunun hiçbir şeye değişilmeyeceğini aktaran Cahan, “Dünyada yapılabilecek en güzel şey gönülleri kazanmaktır. İşte tam da bunu burada gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Mutlu etmeye devam edeceğiz

Bundan sonra da yaşlılar ile ilgili çalışmaların olacağını söyleyen Cahan şunları kaydetti: “Şu an hükümetimiz Huzur Evi ile ilgili bnir çalışma yapmaktadır yakın bir zamanda yaşlılarımızı daha konforlu ve güzel bir yerde kalacaklar. Bunun akabinde biz de belediye olarak yaşlılarımızı asla unutmayacağız onların kapısını çalmaya gönüllerini yapmaya devam edeceğiz. Düzenleyeceğimiz piknikler ile unutamayacakları günlere de vesile olacağız”

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Engelli Çocukları Unutmadı Uşak, Kötü Gün Dostu Hemşireleri Unutmadı Uşak Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı ​Uğur, "Yaşlılarımıza Kötü Muamele Edene Ağır Cezalar Olacak" ​Belediye Çölyak Hastalarını Yine Unutmadı ​Cahan, "Her Zaman Yaşlılarımızın Yanındayız" ​Uşak Belediyesi ve STK'lar Çeçeli Kara Murat'ı Unutmadı ​Başkan Cahan İlkokul Öğretmenini Unutmadı ​Uşak Belediyesi Çölyak Hastalarını Unutmadı ​Cahan, "Yaşlılarımız Başımızın Tacıdır"
anneler günü yaşlılar