AŞIKLAR ŞEHRİNDE EN KAPSAMLI İLK AŞIKLAR BULUŞMASI

5-10-2018

Aşıklar şehri Uşak’ta, ozanlar sahnede buluşuyor

Aşıklar şehri Uşak, 26 Ekim’de kent açısından bir ilke daha ev sahipliği yapacak. Uşak Belediyesi Sanat Akademisi önderliğinde Uşaklı 10 aşık sazıyla sözüyle unutulmaz bir gece yaşatacak.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan ve moderatör sunuculuğunu Mutlu Keklik’in yağacağı Uşak’taki en kapsamlı âşıklar buluşması sanatseverleri ağırlayacak.

Ozanların birer birer sahne alacağı organizasyonda, sazlardaysa YavuzTurgut şefliğinde Uşak Belediyesi Sanat Akademisi’nin oluşturduğu bir kadro yer alacak.

Birbirinden değerli eserlerin, Uşak’a mal olmuş isimlerce okunacağı aşıklar buluşması, 26 Ekim’de saat 20.00’da sahne alacak.

Uşak’taki ilk ve en büyük âşıklar buluşması sanatın birleştirici gücünü de ortaya koyacak.

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR KAPSAMLI TESİS YEŞİL SAHALARA YILDIZ YETİŞTİRECEK İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir İlknur Öztürk ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI Elif Yeşilkaya Halil Tilki Aleddin Tilki
uşak uşak belediyesi nurullah cahan aşıklar buluşması