​Atık Pil Yarışmasında Ödüller Verildi

10-06-2016

Atık Pil Yarışmasında Ödüller Verildi

Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ düzenledikleri atık pil kampanyası ile farkındalık oluşturduklarına değinirken, “Düzenlediğimiz pil ve atık yağ toplama yarışmalarıyla çevremiz içinde önemli bir faaliyet yapmış oluyoruz” dedi.

Uşak Belediyesi öğrencilere çevre bilincini aşılamak için etkinliklere devam ediyor. Bu bağlamda her yıl okullarda atık pil ve atık yağ toplama yarışmaları düzenleye Belediye, bu yılda yarışma yaptı. En çok pil ve yağ toplayan okul ve öğrencilere ise hediyeleri dağıtıldı. Bu bağlamda 538 kilogram pil toplayan Bir Eylül İlkokulu birinci, 230 kilogram pil toplayan Ergenekon İlkokulu ikinci ve 200 kilogram pil toplayan Ganime Özadam İlkokulu ise üçüncü oldu. Ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Temizlik İşleri Müdürü İsmail Ünal ve personel katıldı.

Tertemiz bir doğa için

Okulların duyarlılığını takdir edilecek bir davranış olduğuna vurgu yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Temiz bir Uşak hedefiyle durmaksızın çalışıyoruz. Kentimizin yeni nesillerinin bilinçli bir şekilde büyümesi ve gelecek nesile temiz bir doğa bırakılması için özel projelerimiz var. Özellikle doğaya büyük zararlar veren atık pil atık yağ konusunda farkındalık oluşturmak istedik. Bu nedenle okullarımızda yarışmalar yaptık. Bugün yarışma sonuçlarını görünce çalışmalarımızın başarılı olduğunu bir kez daha anladık” dedi.

Çalışmalar sürecek

Bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini aktaran Uludağ, “Belediyemiz bu tür çalışmalara devam ederek miniklerimize etki etmeye devam edecek. Yapılan çalışmaların çocuklarımızın sayesinde daha da büyüyeceğini biliyoruz. Çünkü bilinçlenen miniklerimiz başta aileleri olmak üzere çevresinin de bilinçlenmesine katkı sağlıyor. Bu vesileyle çalışmalarda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ dereceye giren okullara ve öğrencilere hediyeler verdi. Okullarda birinci olan çocuklara bisiklet verilirken, ikinciye tablet ve üçüncüye ise satranç takımı hediye edildi.

İlgili İçerikler: Genç Kuşak Fest'te Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi VALORANT TURNUVASI'NDA ÖDÜLLER DAĞITILDI 3X3 SOKAK BASKETBOLU'NDA ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU ZAFER TENİS TURNUVASINDA ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU Akmonia Voleybol Turnuvası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu 3. Kum Voleybolu Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu ATIK PİL YARIŞMASINDA ÖDÜLLER DAĞITILDI Şehit Astsubay Sadık Akın Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi AK Parti Uşak'ın Siyaset Akademisinde İlk Ders Verildi Yeraltının Hizmetkarları Ödüllerini Aldı
uşak belediyesi nurullah cahan hakan uludağ toplama kampanya atık pil temizlik işleri